Garda

KOIVISTO ARI 12.06.2010 09:30

Heti maanantaina juhannuksen jälkeen ollaan lähdössä Euroopan valloitukseen ja Garda-järvi olisi yksi kohteista. Eteläpää on jo nähty ja nyt olisi tarkoitus katsastaa pohjoispuolta. Riva del Gardan suunnalta on katsottu paria kämppäriä Camping Maroadi ja Camping al Porto. Onko kellään kummastakaan kokemusta ja kommentteja tai olisiko siltä suunnalta ehdottaa jotain muuta hyvää vaihtoehtoa.

t: Ari

HYTTILÄ ESKO 12.06.2010 09:55

Camping Maroadi on oikein suositeltava paikka, suosittu ja voi olla täysikin! .Kun tulet Brennerin suunnasta ja se 15% mäki alas , käännyt oikealle,joku 300 metriä kääntyy portti vasemmalle ja olet perillä. Kämppärin rannanpää aukeaa rantabulevardille josta pääsee kävellen Rivan keskustaan ja ruokakauppaankin on kai 300 metriä.

HYTTILÄ ESKO 12.06.2010 18:32

Siis kävellen TORBOLE:n keskustaan. Riva on vielä parikilometriä eteenpäin

VIITALA RISTO 17.06.2010 21:41

Terveiset Maroadista! Tilaa on vielä, heinä-elokuussa tapaa olla täyttä. Varmimmin on tilaa jos ajoittaa saapumisensa viikon alkuun tai keskivaiheille. Voihan täältä toki myös varata paikan, mutta se edellyttänee viikon vierailua(?).

KOIVISTO ARI 17.06.2010 23:59

Joo ei taida onnistua lyhyet varaukset. Yritin netin kautta varata lyhyempää jaksoa, mutta ei ole tullut mitään vastausta. Tarkoitus olisi ajoittaa tulo sunnuntaille joka omien kokemuksien mukaan on hyvä päivä kun paikalliset viikonlopun viettäjät poistuvat.

Ari

VIITALA RISTO 18.06.2010 17:53

Niin on, torstaina vasta rupeaa valumaan viikonlopunviettäjiä.

VIITALA RISTO 04.07.2010 12:55

Leiriydyittekö Maroadiin? Jos, niin mitäs piditte paikasta?

Siellä oli muuten reippaita poikia muistaakseni paikalla 90-jotain. Tulivat campletillä, eli sillä peräkärryllä, josta käännellään teltta esiin.

Niillä oli mukanaan sähkösahaa, ruuvinväännintä ja muita työkaluja. Ja tietysti myös lautaa, kakkosnelosta ja vaneria. Ensimmäiseksi rakensivat puulattian sen camplettinsä alle...

KOIVISTO ARI 18.07.2010 19:19

Joo kyllä siellä tuli pari yötä oltua ja paikkaa voi kyllä suositella kaikille. Siisti aika pieni kämppäri jossa hyvä ranta ja hulppeat näköalat. Tee-se-itse ihmiset ovat siellä edelleen. Nyt ei näkynyt lautoja ja vasaroita, mutta kun autoa oltiin asettelemassa paikoilleen ja viereisten puiden oksat meinasivat raapia autoa niin vierelle pysähtyi auto josta nainen ojensi puutarhasaksia ja kehotti leikkaamaan oksat poikki. Eipä ole sellaiset kyllä meidän auton vakkarivarusteena, mutta ilmeisesti tuolla kämppärillä on tapana olla erilaisia varusteita. Muutenkin aika aktiivista porukkaa tuolla kun meidän lisäksi ei ollut montaakaan autoa/vaunua jonka vieressä ei olisi ollut maastopyörää tai surffilautaa. Tästä johtuen ikärakenne oli ihan poikkeuksellinen kun yleensä tällainen 38 on siellä junnuosastolla, mutta tuolla kämppärillä tunsi olevansa vanha.

Ari

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.