Monakosta Sveitsin läpi Saksaan vaunulla mutta onko se mahdollista

SEPPÄLÄ JARMO 26.05.2010 15:32

Hei! Olisi lähtö 5,6 laivalla Saksaan ja sieltä Italiaan ensinmäistä kertaa(Garda,Venetsia,Pisa) (hyviä leiriytymis paikkoja !!!lapset 15,17).Ja jossain vaiheessa käynti Monakossa josta ajattelimme ajaa Torinoon ja sieltä Sveitsin läpi takaisin Saksaan. MUTTA onnistuuku se vaunulla mennä tonne Sveitsiin kun on niin valtavasti niitä vuoria vai pääseekö niiden läpi tunneleita pitkin.On ruvennu hiukan miettii tota reittiä että onko siinä järkeä vai ajelenko vaan Brennerin solan kautta. KIITOS kaikille vastanneille

HYTTILÄ ESKO 26.05.2010 15:42

Pääsee monestakin reiästä. katso reiitjä vaikka www.viamichelin.com netissä suoraan

HYTTILÄ ESKO 26.05.2010 15:43

Esim Italian Como järveltä suoraan ylös

SAVOLAINEN JARI 26.05.2010 15:45

Venetsiaa ajatellen ohessa muutama kämppäri, jotka rankattu jossain vertailussa euroopan parhaiksi.

Itse olemme Venetsiassa /Marinassa kesäkuun toisella viikolla.

http://www.marinadivenezia.it/

http://www.unionlido.com/

Marina lasten kanssa sopivampi. Alueelta 20min. lauttamatka Venetsiaan.

Monacossa oli viellä 90-luvun alussa kämppäri, mutta nykyisin ei moista taida ko.kylästä löytyä.

SAVOLAINEN JARI 26.05.2010 15:52

Jos nousette tuolta Como- järven pohjoispäästä Sveitsiin ja siitä Itävaltaan, löytyy Innsbrukin kupeesta Zillertaalin laaksosta oheinen kämppäri, suosittelen.

http://www.camping-zillertal.at/

...ja matkalle sattuu St.Moritz

LAHTI ANTTI 26.05.2010 16:21

Ja Monacoon ei kai edelleenkään pääse omalla autolla, saati sitten vaunu perässä. On jätettävä parkkipaikalle ja käveltävä sinne.

JANHONEN MATTI 26.05.2010 16:57

Tässä linkki josta löytyy linkistö josta taas löytyy käytännössä kaikki alppitiet maittain. On selostukset ja kartat.

http://www.bajahill.net/mpmatka-alpit.html

GRÖNROOS MATTI 26.05.2010 20:31

Ajoimme aiemmin tämän reitin 13m yhdistelmällä pohjoisesta etelään.Ei mitään ongelmaa,käytämme pääasiassa moottoriteitä ja valitsemme leirin läheltä niitä)Autolla ja pyöríllä teemme retkiä ympäristöön. Tukholma,Kööpenhamina 1 yö,Hampuri,Hannover,Kassel kuuluisat mäet,hyvällä vetoautolla onnistuu.(toinen yö)Frankfurt,Basel,Luzer 4 yötä(camping n.5km etelään ulos ajo tunnelista,kaunis kaupunki,hyvä paikka leiriytyä mm,Zurich 60km ja mahtavat vuoret ympärillä)lisää tunneleita ensiksi kaksi pidempää mm,Gottardo sekä lukuisia muita.Lucano,Vaatimaton Como camping 4 yötä,autolla mm,Milanossa ja pyörillä Como kaupungissa järven rannalla n.6km.Genova,Nizzan lähellä 8 yötä,retkiä autolla Monacoon,pikkukyliin,Antibeciin ym.

Garda järvelle ajamme yleensä Berliinin reittiä,ulompaa kehätietä,Leipzig,Nurnberg,Munchen,Innsbruck,Brenneron sola, Gardajärvi.Tukholmasta n.2100km,Molemmat ajamme vuorotellen,meidän tapa,nopeasti alas riippuen liikenteestä ja keleistä 3 pv ja lomailemaan Vaunuilijalle itäpuoli parempi,Bardolino tai Lazise kaupungit hienoja,nuorisoa ajatellen lähellä vesi/huvipuistoja,pyöräreittejä ym.Turistitoimistoista saa hienoja esitteitä. Pohjoisessa tuulisempaa,ahtaanpia campingejä ja hyvä surffareille jos sitä harrastaa. Leirialueita voi katsoa em www.eurocampings.net Venetziassa camping Fusina meidän suosikki(ei uimaallasta ainoa miinus)länsi puolella mantereella,20min vesibussilla Zattere laiturille josta 10 min kävely ja olet Markuksen torilla. Hyvää matkaa teille.T.Leena ja Matti jk.itse lähdemme 24.6.10 Naantalista suuntana myös Italia.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.