Miksi kyselen jäseniltä mitä on sitä sun tätä .

OLLIKKALA PENTTI 22.05.2010 20:11

Sehän on tämän matkailun ihanuus kun menemme , paikasta-a paikkaan b. on fantastista saapua rajalle , mistä ei tiedä mitä tapahtuu ,vaiko tapahtuuko mitään, vai lädemmekö paluu reissuun edelliseen paikkaan . Sehän on sitä matkailua parhaimmillaan,nynnyt pysyköön kotimaassa.onhan sielläkin nähtävää jos uskaltaa lähteä kotikunnasta vaikka naapuri kuntaan.sekin tuntuu olevan suuri kokemus.siitä se rohkeus kuitenkin kasvaa. kaikille rohkeille kuitenkin hyvää matkailua niin koti maassa kuin ulkomailla,pitäkää muistissa se että matkailu avartaa, ja siinä hän sen jokin on.............

SILMUNEN HANNU 22.05.2010 20:41

Niinpä Pentti, siinähän se omatoimimatkailun suola todella on, että joka mutkan takana odottaa uusi yllätys, eikä aamulla tiedä missä illalla tulee päänsä tyynyyn kallistamaan!!!

t.Kaarina

RAUTIAINEN KARI 23.05.2010 09:30

Pikkasen erimieltä. Ei siis reissaamisesta vaan noista perusteista. Jos joku reissailee kotomaassa niin ei sen tarvitse tarkoittaa että on nynny. Toisaalta ei se ulkomailla matkailu ole mikään extreme laji, en minä ainakaan ole koskaan ulkomaille lähteissä kerännyt rohkeutta. Ei todellakaan ole tullut edes mieleen että pitäs rohkee olla lähteäkseen reissuun koti tai ulkomaille. No okei, tuolla venätän maalla saa joskus olla vähä rohkeempi... tai no, ehkäpä puolan liikenteessäkin mutta tästä se homma etenee.

Perusteista huolimatta tai juuri sen takia, juu, kyllä matkailu avartaa. Loma-ajat alkaa kohta olla käsillä, hyvää ja luonnikast reissua vaan kaikille.

Kansallispukuinen herrasmies oli myymässä valkolaiselle hevosta. No, lyöppä hummaa lautasille ja katotaan miten se juoksee. No Valte löi... ja humma juoksi pää edellä ladonseinään ja taju kankaalle.

Satana, yritit myydä sokeeta hevosta!

Ei ole sokee, on rohkee.
LIIMATAINEN HANNU 23.05.2010 10:01

Joopa joo, matkailu 'lisää elämää'!

Mulla vain nuorempana usein sattui että aina ei illalla tiennyt mistä aamulla herää! Nykyisin helpompaa, aamuisin(kin) kyllä tietää mihin illalla päänsä kallistaa.

MÄKELÄ EERO 23.05.2010 11:06

Miksi sinulla Pena on aina tuo tyhjä laatikko tuossa ensin? Onko se jotain vauhdinottoa vai itsetehostusta?

OLLIKKALA PENTTI 23.05.2010 20:23

Eero morjens, se on kaikkea mitä luettelit ja se on myös toi entteri joka toimii tässä saitissa juuri näin inhottavasti. Mutta ajattele tuleehan siinä kaksikin ketjua yhellä kertaa ja vielä ketjun alussa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.