Tarvitaanko varauksia kesäkuussa Camping Checkeillä Saksassa

SIEVI-KORTE SANNA 16.05.2010 21:19

Ollaan lähdössä Saksaan vaunuilemaan kesäkuun 1. päivä. Aloimme miettimään, että olisiko syytä tehdä vaurauksia leirintäalueille. Camping Cheque-kirjasta ei oikein selviä Saksan kohdalta, miten pitäisi toimia.

KOIVISTO ARI 16.05.2010 21:28

Checkit eivät itsessään edellytä mitään varauksia eikä kesäkuussa liene tarvetta muutenkaan varailla paikkoja. Kesäkuu ei ole siellä sesonkia niin tilaa kyllä löytyy.

Ari

LINDBLOM ANITTA 17.05.2010 10:47

Kannattaa soittaa alueelle etukäteen. Viime vuonna kesäkuussa oli joillakin alueilla tungosta. Varsinkin suosittujen nähtävyyksien lähellä. Saksan eri osavaltiot ovat porrastaneet koululaisten lomia eri ajankohtiin joten lomailijoita on koko kesän. Toki heinäkuun puolenvälin jälkeen alkaa suurin tungos. Hauskaa ja antoisaa lomaa teille. Saksassa kyllä näkemistä ja tekemistä riittää. Pyörät mukaan. T. Anitta

IPATTI VEIKKO 17.05.2010 18:03

www.koti.mbnet.fi/pes1tol löydät kaikkien ACSi ja CampingCheck alueiden koordinaatit.

PARVIAINEN JORMA 24.05.2010 14:48

Moikka. Nyt tuli pitkästä aikaa - Ytimekäs POI - kokoelma. kmz - csv ym. tiedostoineen.

Itselläni on vanha garmin Nuvi360. Ja "matkustelen sillä pitkin Eurooppaa" vp:ssa. (Asuntoautolla). Leirintä-alueita kartan - kuin ruttoa. Nyt tulee jo 20. vuosi ns."taivas-alla-nukkuessa". Ja vuorilla - Pyreneillä, Alpeilla ja Ranskan Haute Savoie.

Itsellänikin on OIVA kokoelma ko. paikoista. KIITOSTA KOVASTI TÄYDENNYKSESTÄ.

Tässä lisää saksalaisella täsmällisyydellä: http://www.pocketnavigation.de/ucontent/68/5.6.74.html

terv. JP

PUUMALAINEN JARKKO 24.05.2010 19:34

Hei, mekin olemme lähdössä pohjois-saksaan vaunuilemaan 6. kesäkuuta. Ensi kertaa olemme ruosia kauenpana ja kovasti on jo matkakuumetta. Me emme ole varanneet leirintäalueita etukäteen koska olemme kuulleet ettei kesäkuussa ole vielä kovia ruuhkia alueilla. Saksasta matka jatkuu tanskaan ja ruotsiin. Matkaan olemme varanneet kuukauden aikaa.

Terveisin Satu Puumalainen

P.S Tiedä, vaikka törmäisimme saksassa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.