Lauttayhtedet Göteborg-Fredrikshavn

KIVIAHO SALLA 14.05.2010 08:07

Hei!

Tutkailin tuossa tuota yhteyttä kun tarkoitus on tänä kesänä tutustua Tanskan maahan vähän paremmin. Miten te jotka tätä yhteyttä olette käyttäneet, niin pitääkö lauttaan olla liput varattuna etukäteen vai pääseekö pienellä odotuksella ilman etukäteisvarausta?

Entä muut yhteydet Tanskaan? Sillat tietysti on, mutta entä lauttamatkat?

HINTIKKA ARI 14.05.2010 10:21

Lautat on aika pieniä ja porukkaa kulkee paljon joten suosittelen varaamaan paikan ellei se ole liian vaikeaa. Varsinkin jos on päästävä "heti" yli. Tosin en nyt edes muista kuinka usein niitä lauttoja kulki mutta sen varmaan tiedät itse.

Pakko kuitenkin sanoa että itse mentiin varaamatta paikkaa ja päästiin heti.

SILMUNEN HANNU 14.05.2010 16:41

Helsingborg-Helsingör välille ei tarvitse varata paikkoja, laivoja kulkee 20 minuutin välein, mutta Göteborgista kyllä varaisin.

t.Kaarina

NOVA KAI 14.05.2010 20:32

Stena Line ajaa Göteborista Fredrikshavniin, caravanpaketti 5+auto yövuorolla on edullisin. Varaisin paikan puhelimella etukäteen. Mastkailu avartaa Terv.Kaitsu

OLLIKKALA PENTTI 14.05.2010 23:38

Kannattaa tarkastaa aikataulu milloin matkustaa koska aiemmin oli Göteborg-fredikshavn Lauttamatkat olivat ilmaisia ympäri vuoden göteborrn kauppureilta bsaatavilla ale /tarjous lipukkeilla lipukkeilla,mutta kesäkuun 20. elokuun 15 välisenä aikana liput maksoivat huomattavan paljon. Sinänsä Redikshavin kautta tulo Tanskaan on hyvä asia voi aloittaa tanskan kierroksen pohjois kärjestä skokenista missä voi nähdä ristiaallokon, kun Atlanti ja itämeri kohtaavat. Jyllänti on mielestäni parempi osa Tanskaa suurine dyyneineen, mutta täytyy toivoa että tuuli pitäisi välillä pientä paussiaToivotan hyvää kiertomatkaa Tanskassa .Emme ole koskaan tilanneet etukäteen matkalippuja tälle lauttamatkalle, Onhan Göteborrg niin iso kaupunki jossa voi viettää sen luppoajan kun seuraava lautta saapuu.

NYBERG CHRISTINA 18.05.2010 14:20

Tanskaan pääsee myös lauttayhteydellä Varbergista Grenåån. Varberg sijaitsee Göteborgin eteläpuolella ja tälle lautalle löytyy aina tilaa. Sinnekin tietysti tarvitsee varata matka, jos aikoo jollain määrätyllä laivalla yli

HAAPANEN TIMO 18.05.2010 17:43

Göteborgin satama on kesällä aivan täynnä autoja, ehdottomasti pitää varata. http://www.vikingline.fi/reitit/jatkoyhteydet/stena_line/

Tuosta varailet, hinta muuttuu jatkuvasti: http://www.stenaline.se/farja/dagstur-danmark/

@timppa

HELIN JUHA 18.05.2010 18:42

Liput kannattaa varata etukäteen jos aikoo mennä yli jollain tietyllä vuorolla. Ylityksen hinta vaihtelee päivän ja kellonajan mukaan huomattavasti. Esimerkiksi meille (alle 10m auto + 2 aikuista + 3 lasta) hinta vaihtelee alle 200eurosta yli 400euroon.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.