Kesälomalla etelä Norjaan, onko vinkkejä?

LEHTONEN TOMMI 09.05.2010 21:36

Pohjois-Norja on kierretty vuosien varrelle tarkkaan ja nyt olis vuorossa etelä-Norja ja sen mahdolliset vuonomaisemat. Kertokaa siellä käyneet missä kannattaa poiketa, olla mahdollisesti päivä tai pari. Lisäksi mistä löytyy mukavia maisemia, sekä mahdollisia hyviä yöpymisalueita sekä leirialueita. Matkalle lähdemme as.autolla ja lapset jää mummille joten reissua tekee kaksi aikuista ja aikaa on kaksi viikkoa. Ajatuksena on mennä Naantalista yli Ruotsin puolelle,sieltä Norjaan jota ylös ja sitten palata Suomeen joko Torniosta tai Kilpisjärveltä.

DAHL RAIMO 10.05.2010 09:26

Viime kesänä mentiin Naantalista Kapellskär (auto+vaunu yhdistelmällä) Finnlines laivalla ja Haaparannan kautta pois yhteensä n. 4500 km.

Ruotsin puolella ensimmäinen yö kts. linkki http://www.hallstahammar.se/-/turism/skantzobad&camping/

Tässsä muutamia paikkoja ja leirintäalueita Norjassa:

http://lysebotn-touristcamp.com/ http://fi.wikipedia.org/wiki/Kjerag http://fi.wikipedia.org/wiki/Preikestolen http://www.donfosscamping.no/ http://www.geirangercamping.no/ http://www.briksdalsbre.no/ http://fi.wikipedia.org/wiki/Trollstigen

IPATTI VEIKKO 10.05.2010 10:29

www.koti.mbnet.fi/pes1tol löydät Norjan leirintäalueet, ACSi ale alueet, Chech ale alueet pääteiden leirinnä ja vapaaparkit koordinaatteineen. Kaikki voi hakea AutoRouteen. Löytyy myös Ruotsin vastaavat.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.