Muisteloa Porec,gista ja idän sillkitiestä?

OLLIKKALA PENTTI 08.05.2010 18:55

Eerola Teemu morjens. Muistat varmaan kun tapasimme Groatian Porec,gissa meiko tasan 2 vuotta sitten. Lueskelin matkaketomustanne idän silkkitieltä. En saanut aikaan aloittaa saitailemista " näillä sivuilla"- Mutta ajattelin kysäistä snullta ja vaimoltasi minne olette aikoneet polkaista tänä keväänä autollanne? Olisin henk,kohtaisesti kiinnostunut teidän matkastanne sielllä idän silkkitiellä. Olen itsekkin ollut niissä maisemissa 17 vuorokauden matkalla joulukuussa 1983,mutta kukas se olikaan joka tappoi yuhansia,mutta kansa tanssi Buhararassa TSINGIS GAANIN laulun sanoin ja sävelin,eikö elämä ole sitten ihanaa, Eilen sitä ja tänään tätä,näinhän se elämä kulkee!!!!! Mutta kun me olimme reissussa siellä oli Äiti neuvostoliiton taivas niin täynnä terästä,ettei siviili lentokoneet meinanneet mahtua samaan atmonsfääriin sotilas kuljetus kaluston kanssa. Eero jos kirjoittelet vaikka face bookissa niin lähetä vaikka sen sähköpostissa tulevasta kesän reissuistanne tietoa. Nimimerkillä matkailu avartaa ja yöllä voi voi tehdä muutakin kuin vai nukkua tai kirjoittaa.

MÄKELÄ EERO 08.05.2010 22:14

Moron vaan Pena minuako tarkoitat (Eero) vai jäikö Eerolasta muutama kirjain pois. Mutta pahus kun toi osoite näkyy näkyvän tuossa ylhäällä. Mutta näitä ? merkkejä en tunnusta nimeeni kuuluvan. Tupu pisti neulalla just sormeensa äänestä päätellen. (korjailee mun moottoripyöräkerholiiviäni tuolla keittiön puolella)

MÄKELÄ EERO 09.05.2010 10:38

Penalle vielä: Jos Eerolla minua takoitat niin vastaan: Sinne pärstäkirjaan (engl. Facebook) en ole liittynyt enkä tällä järjenjuoksulla tule liittymään.

OLLIKKALA PENTTI 09.05.2010 11:15

eerot hei en tarkoita , eeroja monikossa joka voisi tulkita eerolaksi,vaan hamuilin Teemu Eerolaa joka tarkaoittaa, yksiköissä yksi hekilö nimeltään Teemu Eerola. On se muuten kiva kun noilla Eeroillakin esiintyy tuo lukuhäirö ja noin vahvasti Ojalan laskuopin mukaan se on näköjään 200%.Mietköhän Eerot kannattaissi käydä visiitillä Kansalais tai työväenopistolla,kysäisemässä että,onko syytähuoleen,tai kolmas vaihtoehto,tlata kirjeopistosta kurssi,miten ymmärtää luettu texti.Eero M ennen kuin taas lähdet sinne kivierämaahan taateleja tallaamaan,kait muistat että, oppia ikä kaikki.Mutta kuitenkin sinulle ja vaimollesi hyvää kesää ei työtä niin kuin minulle tahtoo käydä,Moi!!!!!!!!!!!!!! Saatetaan nähdä vaikka ensi syksynä tuolla jossakin maailmanturuilla.

MÄKELÄ EERO 09.05.2010 13:18

Anteeks ny vaan Pena. Mikä ihmeen lukihäiriö???? Luepa itse tekstisi uudestaan. Mun mielestä siinä lukee Eero ilman la loppua. Mutta silti hyvää kesää sullekin ja eukolles.

HYTTILÄ ESKO 09.05.2010 13:43

Siinä lukee kylläkin "Eerola Teemu Morjens" :d

OLLIKKALA PENTTI 09.05.2010 14:27

Eero hei ollaan nyt ihan hiljaa tuosta lukemisesta muuten noi caravanaarit alkaa meitä opettamaan,muista nyt kuitenkin tilata se kirje kurssi mitä esitin. Jos et selvitä sitä kurssista niin tilaa sitte vaikka tuo oppimisen vaikea taito se on sitten hyvä kurssi ei tarvitse kun lukee ensiksi miten opiskelen kirjekursseilla,niin siitä se sitten lähtee.Eikö olekkin hyviä neuvoja vanhalle rutu miehelle,täältä ei rutupuolelta, nähään.

MÄKELÄ EERO 09.05.2010 21:32

Näin on Pena. Tukitaan turpamme ja lukitaan läppärimme. Hyttilä Esko sanoo: Siinähän lukee... Myönetään, lukee lukee. Mutta lukee myös: Eero jos kirjoittelet vaikkapa face bookissa. Siihen vastasin, että sinne lärvikirjaan en mene.

Olishan se mukava jossain taas kohdata ja juoda kahveet. Saas vaan nähdä kuinka noi poliitkot pelastaa tämän kaikkivoivan EU.n Jos niitä muitakin Välimerenmaiden ja irkkujen velkoja täytyy alkaa meidän maksella, niin ja vielä Lusitaniankin, voi olla, että nähdään täällä synnyinmaassa jossain. Kärrätään sitten kottikärryillä näitä €setleitä ja kolikoita kuppilan kassalle, että saadaan kahveet maksettua. Niin tehtiin joskus yhden Aatun melskeiden aikoihin Germaniassa kun piti leipä saada maksettua. Juu ja terveisiä sinne rupusakki etelän vetelehtijät puolelle. Neuvot on hyviä ja otettu kiitollisuudella vastaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.