Pärnu

KOSKELAINEN JUHA 27.04.2010 19:05

Toukokuun lopulla ajattelimme käydä Pärnussa matkailuautolla. Netistä löytyi leirintäalue " Konse ". Onko, ja varmaan onkin, arvon karavaanareilla kokemusta kyseisestä paikasta? Vaihtoehtoja? Mahdollisia vinkkejä matkailuautoilusta yleeensä Virossa? Entäpä lauttamatkoista?

RAINETSALO KARI 28.04.2010 01:18

Jos haluat tutustua Pärnun kaupunkiin. Konse on varsin mainio paikka. Toukokuussa saat varmastikin paikan nurmikolta huoltorakennuksen vierestä. Keskikesällä isäntäväki (Raivo Hannus) vuokraa asfalttikenttää naapuriltaan ja nämä paikat eivät ole minusta kovinkaan miellyttäviä. Alueen palvelut toimivat ja se sijaitsee noin 2 kilometrin etäisyydellä keskikaupungilta. Pärnun maakunnasta löytyy toki muitakin paikkoja. Ne vain sijaitsevat keskellä ei mitään. Lue "Metsää kasvaa Suomessakin!" Valgerand, Jõekaaru,yms Perinteisesti halvin laivayhtiö on ollut Eckeröline. Ms. Nordlandia tai Vuosaaresta operoiva rekkalautta Ms.Translandia. Liitto on neuvotellut alennukset ko. yhtiön kanssa. Katsopa jäsenetusivuja. Minä en niitä ole tänävuonna tutkinut. Muita hyvinhoidettuja leirintäalueita ovat Pikseke Haapsalussa.(Markku ja Eve Lehtonen) Piibelehe Kuressaaressa Saarenmaalla (Viljar ja Aime Kesküla) ja Eesti Caravanclubin ylläpitämä alue Võsun kylässä noin 75 km Tallinnasta itään. Muitakin alueita maasta toki löytyy.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 28.04.2010 09:22

Tuolla minun kotisivulla on vähän vinkkejä missä käydä ja Baltian leirintäalueita naviin.

http://www.saunalahti.fi/hamal0

Tosin POI pisteet ovat vain Tomtomiin käyvässä muodossa, mutta Poieditillä niitä voi muuttaa.

Myös ACSI sivuilla on tietoja leirintäalueista http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/

RAUTIAINEN KARI 28.04.2010 13:48

http://www.viroweb.com/majoitus/parnu.asp

RAUTIAINEN KARI 28.04.2010 13:55

Tämäpä yks Tuusulalainen Sjöblom rakentaa parhaillaan caravan aluetta siitä Võsusta pikkasen tallinaan päin. Tarkoitus on lähinnä rakentaa se kausipaikoiksi. Huoltorakennukset ja sellaset on jo pystyssä mutta muuten aka keskeneränen vielä. Eli siellä lähempänä Lõksää paikka.

(Eli ei vielä sovellu ketjun aloittajalle, mutta Rainetsaloa varmaan kiinnostaa tieto.)

RAINETSALO KARI 29.04.2010 00:53

Olet Rauzi soikeassa. Kiinnostaa mutta ei tästä "hiljaisesta miehestä" Mitään kausipaikkalaista saa tekemälläkään. Kuulun noihin "Valkoisiin Romaaneihin." VOP= Vaunussani on pyörät.

RAUTIAINEN KARI 29.04.2010 08:35

Tulee sinne vieraspaikkojaki muutama. Mutta siis lähinnä kausipaikkoja. Ja katoppa ikää kun tulee niin liityt siihen VOTP kerhoon. (Vaunussani on turhaan pyörät)

TIITTANEN HEIMO 18.05.2010 17:37

Tervehdys ja terveiset Rannakylän Marja Korpimäeltä (Marjan Majalta) Peipsijärveltä, kaikille karavaanareille. Jos liikutte sillä suunalla, niin kannattaa ehdottomasti tutustua henkilöön. Hän taikoo maittavaa ruokaa Alatskiven ravintolassaan ja neuvoo auliisti eteenpäin. Olemme kirrelleet toista viikkoa Viroa ja parhaillaan olemme Konsessa, aivan Pärnun keskustan lähellä. Tällä hetkellä täällä on 5 matkailuautoa, joten tilaa on vielä muutaman viikon ajan reilusti. Konse on tosi mainio paikka. Pyöräily on erittäin helppo liikkumistapa Konsesta kaupungille.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.