Amerikkaa ristiin rastiin ja enemmänkin kuin tarkoitus alunperin oli.

PURSIHEIMO TOPI 25.04.2010 06:14

Olen jo aiemmin tainnut kertoa, että matkailemme jenkeissä tavallisella henkilöautolla motelleissa majoittuen. Meidän vajaan neljän viikon reissun oli tarkoitus päättyä paluuseen Suomeen jo lauantaina 17.4. mutta täällä odottelemme vieläkin paluulentoa. Syynä on tietysti nuo Islannin tuhkapilvet. Olimme jo pakanneet tavaramme paluumatkaa varten. Nykyisen tiedon mukaan saatamme päästä Suoimeen Vapun aaton aattona. Tänään meidän piti ajaa New Orleansiin ja sieltä ylös Mississippiin. Homma tyrehtyi tornadovaroitukseen. Käänsimme automme keulan kohti Texasia. Illan uutisissa näimme, että aiotulla reitillämme olikin osunut tuhoisa tornado, joka oli tappanut ainakin 7 ihmistä ja hävittänyt yli 30 asuntoa maan tasalle. Tähän asti olemme ajaneet vajaat 10000 kilometriä lähinnä eteläisissä osavaltioissa: Texas, Louisiana, Mississippi, Alabama, Florida, Georgia ja Tennessee. Ilma on vastannut hyvää suomalaista kesäsäätä. Tänäänkin 28 astetta. Luonto on kukkeimmillaan ja vaimon wau-wau-huudot ovat osuvasti kuvanneet keväistä kukkaloistoa tien pientareilla. Toivottavasti pääsemme pian Suomeen, koska vaunumatkamme Espanjaan alkaa jo 24.5.

ps. Mitenkähän nämä keskilännen tornadot ovat haitanneet matkalaisia Route 66-matkalla?

KUNNOLA AIMO 29.04.2010 22:09

Näinhän se on että reissussa tulee yllätyksiä. Ne ovat reissun suola. Varmastikin matka oli kuitenkin onnistunut ja pääsitte vihdoin kotoisaan Turkuun vapun viettoon. Ja kohta taas seuraavaan reissuun

PURSIHEIMO TOPI 29.04.2010 23:11

Kyllä kotona ollaan 34 valvotun tunnin jälkeen. Reissu oli muutoin ihan hyvä. Lomamatkalle tuli 12 päivän pidennys ja ties vaikka lentoyhtiö osallistuisi kustannuksiin. Paluulentojen järjestely hieman rassasi tunnelmaa. Nyt nukkumaan. Hyvää kesää teillekin!

Ulla ja Topi

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.