Esnankeidas

AHONEN KAI 25.04.2010 03:28

http://www.esnankeidas.com/

Taas käytiin toteamassa tuon paikan luonnon rauha ja alkuperäisen elämisen kiireettömyys.

Kaiken etelänhulinan jälkeen oli todella hienoa ettei auton nurkalla polottanut joku ranskanpulla tai sakupelle heti aamutuimaan, vaan meidät herätti jostain kaukaa kuuluva kukon kiekuminen ja lähinaapureiden (hyvän näköisiä kottaraisia) pesänrakennuspuuhista aiheutuvat nikkaroinnin äänet.

Syksyllä taas käymään kun possut ja kauriit on hyvässä lihassa.

PS: SuperAlko ei ole sieltä kalliimmasta päästä, ja helppo käydä http://www.viinarannasta.ee/

RAUTIAINEN KARI 25.04.2010 07:36

Jaakon paikka hyvä.

Joku vuosi takaperin oli hauska tilanne kun Jaakon takapihalla leiriydyttiin. Oltiin lähössä kylille niin Jaakko sanoi että älkää sitä koiraa sinne autoon odottelemaan, saahan se täällä olla vapaana. No rottakoira jätettiin Jaakolle hoteisiin ja hyvin niillä meni. Takasin tultiin niin jaakko oli auttanut koiraa löytämään myyriä tapettavaksi, siellä ne puskissa kahestaan heilui.

Hieno paikka ilman turhaa hienostelua.

LÄHDESMÄKI RISTO 27.04.2010 02:33

Torstaina mennään käymään Esnassa Jaakon luona kun käydään viemässä Viisun kylään Jaakille vähän riistapellon siemeniä jotta saadaan syksyllä ampua lihavaa sikaa ja kaurista. Vielä on vähän entistä villisikaa pakkasessa mutta kyllä se hupenee.

HONKANEN JAAKKO 28.04.2010 20:04

Nyt on Possun kuvia Esnan kotisivuilla,talvella päästiin aivan lähelle possuja Jaakin kanssa kun syötettiin niille vesimeloonia. Nälkä voitti niiden pelon joten kuvaaminen onnistui vuosien odottelun jälkeen.www.esnankeidas.com

LIIMATAINEN HANNU 29.04.2010 09:27

Ensi kesänä pitäisi ehtiä käymään siellä Keitaalla!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.