Superfastin paluu.

HAAPANEN TIMO 22.04.2010 15:52

Tämä tuli tänään mun sähköpostiini:

"SUPERFAST PALAA LIIKENTEESEEN 26.4.2010! Tallink Superfast-alusten liikennöinti Saksan Rostockiin jatkuu uusin aikatauluin ja hinnoin. Ensimmäinen lähtö on 26.4.2010 ja toinen 30.4.2010. Hinnat alkaen 91 €/hlö/suunta Alkaen hinta voimassa, kun B-hytissä neljä henkilöä matalalla sesongilla. Lähdöt Helsingistä klo 19:00 maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Saapuminen Rostockiin seuraavana iltana klo 21:30. Lähdöt Rostockista klo 02:00 keskiviikkoisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Saapuminen Helsinkiin seuraavana aamuna klo 07:00."

Muita hintoja en katsonut, nämä hinnat olivat viestissä. @timppa

WARJONHEIMO DAVID 23.04.2010 09:45

Vai Superfastin paluu! Jos samanlainen meininki on päällä kuin viimeksi kun Virolaiset hoiteli laivaa, niin en mene. Täysin ala-arvoista touhua. Kyllä oli hieno meninki kun Kreikkalaiset hoitelivat hommia, kaikki sujui jan myös tarjoilu.Heti kun meni Virolaisille, niin palvelu huononi 110 %. Yhden matkan jälkeen en ole mennyt enkä mene enään siihen laivaan!

HAAPANEN TIMO 23.04.2010 15:28

Kannattaako yhden matkan jälkeen tuomita koko laiva ja sen omistajat. Mulla ei ole minkäänlaista moittimista laivan palvelusta, olisiko viisi-kuusi matkaa takana.

Ainoana voisi mainita sen pienenä paattina olevan äkkiä kävelty ympäri, ja ettei netti toimi piuhan päästä kuten Finnlinesillä, vaan ainoastaan Wlanina aika hitaana.

@timppa

MÄKELÄ EERO 23.04.2010 21:21

Takavuosina tuli kuljettua työn takia paateilla Manner-Euroopan ja Suomen välillä. Kreikkalaisten aikana Superfastin palvelu oli hyvää meille työkseen ajaville. Ruoka vaan oli kovin kallista. Omistajan vaihduttua matkustajatkin alkoivat lisääntyä maista, joissa ei sivistyneitä jonotus ym tapoja tunneta. Henkilökuntakin tylyyntyi. Eli tänään, eläkeläisenä en mene edes näköyhteyden päähän näistä punaisista paateista. Finnlines palveli hyvin ja palvelee edelleen. Huomenna kyllä täytyy lähteä täältä Campingplatz Ivendorfilta Ruåtsin kautta. Suorat laivat kun oli tuhkan takia buukattu niin täyteen, että paikkaa ei enää meille ollut kuin vasta lähellä Walpuria. Nytkin molemmat paatit silti Finnlinesin.

WARJONHEIMO DAVID 24.04.2010 19:38

Lainaan edellisestä viestistä. Olen juuri samaa mieltä! Kun on kerran ja useasti matkustanut kunnon laivoilla ja kunnollisen henkilökunnan palveluilla niin se vaan on, että Omistajan vaihduttua matkustajatkin alkoivat lisääntyä maista, joissa ei sivistystä, jonotusta ym ruoklalutapoja tunneta. Henkilökuntakin tylyyntyi, oli osaamaton palveluammattiin. Eli tänään, eläkeläisenä en mene edes näköyhteyden päähän näistä punaisista paateista.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.