Leirintä-alue Jablines Pariisin lähistöllä. tiemaksut ranskassa

MUTTA MAURI 05.04.2010 13:06

Lähdemme huhtikuun lopulla Saksaan ja Kölnin kautta Pariisiin. jos ajelemme moottoriteitä pariisiin niin mitähän osaa näyttelee tiemaksut matkaa noin 250 km.

Pariisin lähellä on camping jablines joka ottaa vastaan campin seteleitä. Onko fakta tietoa paikasta ja kulkuyhteyksistä pariisiin.

KATEISTO EERO 05.04.2010 13:52

Autoliiton sivuilta pääsee tutkimaan Ranskan moottoritiemaksuja. Sivuille pääsee sisään karavaanitunnuksin.

HAAPANEN TIMO 05.04.2010 15:11

http://www.camping-jablines.com/campsite_seine-et-marne.html

Jos menette Charleville-Mézières -> Reims -> Pariisi, tie maksaa Reims-Pariisi väliltä 14,70 Jos menette Metz->Pariisi on maksu 34,90

@timppa

HAAPANEN TIMO 05.04.2010 15:44

Taidattekin ajaa tuolta yläkautta, Valenciennes-Pariisi maksaa 19,10

http://www.aijaa.com/v.php?i=6019323.jpg

@timppa

SVÄRD TIMO 05.04.2010 19:16

Jablinessissa tuli käytyä ja ihan siisti kansainvälinen leirintäalue kyseessä, uudet huoltotila ja kaikki muutkin paikat hienossa kunnossa. Paikan päältä saa ruokaa syödäkseen jos ei itse viitsi valmistaa, unohtamatta juuri paistettua patonkia. Ystävällinen henkilökunta. Rauhallinen ( ei suuri paikka ) vaikka käviöitä ympäri Eurooppaa, kuitenkin rauhallinen. Alueelle mentäessä ei sitten pidä pelästyä suuria rautaportteja joiden luota henkilökunta opastaa edelläajamalla leirintäalueelle vapaalle omalle aidatulle tontille. Bussi tms. yhteyksistä en tiedä kun kuljin omalla autolla Pariisiin mutta leirintäalueelta ei ole pitkää matkaa pysäkille ja helpoin tapa kysellä kulkuyhteyksiä on laittaa s.postia leirintä-alueelle niin he kyllä kertovat. Hyvää matkaa!

POSTI ANTTI 05.04.2010 22:32

Ollaan oltu Jablinesissä öitä muutama vuosi sitten. Ainakin bussit kulki hyvin lähinnä Disneylandin suuntaan josta jatkoyhteydet junalla Pariisiin. Alueen sisäänmeno ja aluella liikuminen vähän erilainen kuin totuttu ja uimarantan vesi oli ainakin kesällä kalkkisen tuntuista mutta ei haitannut menoa. terv Antti

MUTTA MAURI 05.04.2010 23:00

Kiitos kaikille tiedoista ja terveiset Antille !

HALME MARTTI 06.04.2010 10:14

Kesällä 2006 tuli myös käytyä tällä kämppärillä. Kaikin puolin mukava ja siisti paikka. Vielä sen verran, että respasta sai ostaa liput Disneylandiin, joten siellä ei tarvinnut jonottaa lainkaan lippuluukulla. Jos sinne ruuhka-aikaan menee, niin kannattaa varata vähintään kaksi päivää. Toinen huvipuistoon ja toinen studioille. Molempia ei ehdi millään käydä samana päivänä.

Niin ja terveisiä myös Antille. Siitä taitaa olla muutama vuosi, kun rakennettiin majaa sinne korkealle kuusiaitaan teidän pihassanne.

martti

OINONEN TOIVO 07.04.2010 17:58

Oltiin just pääsiäisen alla sadetta pitämässä ko.alueella. Tisniländikin piti toki lapsille näyttää. Itse liikuttiin matkailuautolla mutta bussiaikataulu tarttui mukaan. Jablines-Chessy aseman välillä kulkee busseja(nro 24) aamulla tunnin välein(kustantaa 1,6erkkiä/per pää) Takaisinkin toki bussit kulkee. Bussiaikatauluja löytynee www.buspeps.fr jos sattuu ymmärtämään kieltä? Chessystä RER-junalla pääsee Parriisin kirkolle. Alue oli just auennut eikä ihan kaikki ollu vielä iskussa,kuitenkin siisti paikka ja henkilökunta puhui yllättäen hyvää englantia ja oli ystävällistä muutenkin. Kämppärihän on keskellä Parriisilaisten piknikkialuetta joten kesällä aurinkoisena päivänä väkeä on varmaan paljon.

Hyvää kevättä,

Oinos Topi/Bryssel

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.