marokon kartat navigaattoriin

JANSSON JUHANI 03.04.2010 01:54

Jos en väärin muista niin aikaisemmin lueskellessani juttuja Marokosta, siellä mainittiin ettei navigaattorit toimi siellä. Nyt tuli kuitenkin itselleni asiaa sinne ja ainakin Tom Tomiin saa Marokon kartan. Latasin sen juuri äsken ja hinta oli 49€.

AHONEN KAI 03.04.2010 18:01

Älä anna sormien herpaantua vaan jatka vielä sen verran että minne tuon 49€ maksoit?

Ja tekeekö sillä kartalla mitään, minulla ladattuna Garminiin Marokon kartta jolla ei ole mitään virkaa, ei tosin maksanut euroakaan.

NIKOLA HEIKKI 03.04.2010 18:37

Kartan koko on 4.4mb. se varmaan kertoo jo kaiken.Mulla on tossa puhelimessa Sygicin ohjelma jossa Marokko on kans.siinä on päätiet ja isommat kaupungit aika tarkasti mutta esim.larachesta ei näy mitään muuta kuin nimi ja tie joka menee läpi.kartan koko on samaa luokkaa kuin tomtomin.

JANSSON JUHANI 04.04.2010 00:09

Tom Tomin kotivuilla tää on tarjolla ja kun asun Espanjassa niin suomalaisella Visalla maksoin ja täällä himassa sen latasin koneelle. Olikohan se niin että se kattaa 55% kaupungeista ja isommat tiet. Mulla on asiaa Tangeriin ja siihen lähelle Asilahiin ja jos se vie mut ulos Tangerista ja takaisin satamaan kunnialla , niin mun mielestä se on hintansa tienannut. Lähdetään Marokkoon vasta torstaina joten vielä ei ole tietoa toimivuudesta. Ja kun keskustelua käydään jatkuvasti eri navigaattorien paremmuudesta niin panen minäkin lusikkani soppaan. Mulla on vuonna 2004 ostettu Tom Tom Go 700, maksoi hunajaa siihen aikaan , yli 800€. Mutta toimii aina vaan ja siihen saa ja olen ostanutkin uusimmat kartat aina silloin tällöin. Tässä mallissa on jo sisäänrakennettu kovalevy joten ei tarvitse pelleillä korttien kanssa. Ja vielä on kapasitetti riittänyt , siinä on länsi -ja keskieuroopan ja nyt lisäksi Marokon kartta sisällä. Eli jos mulle tulee vaihto eteen niin merkki on ehdottomasti sama. Ja olen myös sitä mieltä että tämä on yksi parhaista apuvälineistä ja ostoksista ikinä. Navi antaa hienon vapauden ajella ilman jatkuvaa karttojen kanssa pelaamista. Ja voi vaihtaa reittiä milloin ja mihin suuntaan vaan jos jotain mielenkiintoista tulee eteen . Ja sitähän aina tulee. Eikä ole eksymisen pelkoa.

HELLE RAUNO 05.04.2010 20:55

Ajo Tangerin satamasta ulos kaupngista on melko hyvin opastettu, kunhan selviät sataman "virkamiehistä". Nimim. just palannut.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.