Caravanharrastuksen tappolinja

MÄKELÄ EERO 29.03.2010 17:52

Jottain tarttis tehrä sanos yks Manu joskus. Tänään tiedotusvälineet kertovat tulossa olevasta rajusta dieselpolttoaineen hinnankorotuksesta. Melkein kaikkihan nämä matkailuautot ovat dieseleitä, myös matkailuperävaunujen vetoautot. Ei näemmä riitä poliitikoille, että Matkailuautojen käyttömaksut korotetaan niin isoiksi, että keskitasoista eläkettä nauttivien kai täytyy lopettaa koko harrastus. Lähetettäiskö vaikka karvalakkilähetystö eduskuntaan tai tukkia Helsingin keskusta ajamalla sinne muutama sata matkailuajoneuvoa???

RAUTIAINEN KARI 29.03.2010 19:09

Ihan käsittämätön ratkaisu.

Toisaalta on niinkin että matkailuautoilla ajetaan suht vähän, verrattuna ammattiliikenteeseen joka näkyy lompakoisamme pahemmin. Kaikkihan me maksamme sen mitä kuljetuspuolella kustannukset lisääntyy.

SUOKKO OIVA 29.03.2010 22:35

Nyt ei oiken hjymmärrä jos ulkomailla matkaillaan niin miten dieselpolttoaineen hinnankorotus Suomessa vaikuttaa siihen ihan tappavalla tavalla.

HALONEN ARTO 30.03.2010 10:44

Sinä sen Oiva sanoit, ei minkäänlaista vaikutusta.

terv Arto H

OLLIKKALA PENTTI 30.03.2010 13:44

Hyvä Eero ,kun otit kantaa autoveron kokotusta vastaan, täytyy miettiä jos ajais fukeen ja poistaisi autonrekisteristä ja kävisi lentäen välillä suomessa ei kuitenkaan ,finskin koneilla vaan jollakin muulla halpalento yhtiöllä,nää jotkut yltiöisänmaalliset henlilöt,kun näyttävät hyväksyvän mitä vain päätöksiä.mutta me jotka emme omista sitä" isänmaata" kuin sen mitä on kynsien alla,niin mehän voimme tehdä kiusaa vaikka vähemmänkin!!!!

ISAKSSON SUNE 30.03.2010 18:36

eikun espanjan katastuskontoorin niin eiköhän verot vähene

MÄKELÄ EERO 30.03.2010 21:58

Herrat näsäviisaat Suokko ja Isaksson: Myönnän, että kirjoitukseni saattoi mennä väärään osastoon. Mutta jos luulette, että emme tule täältä Costa del Solilta synnyinmaahan, olette erehtyneet. Sielläkin on tämä kotilomme liikkuva laite koska se on sellaiseksi valmistettu ja liikkumista varten meille hankittu maasta tai valuutasta riippumatta. Eli POLTTOAINEEN HINNANKOROTUS KOSKEE MEITÄKIN. Koirat haukkuu mutta karavaani kulkee. Missä milloinkin. Ensi viikolla jossainpäin Portugalia todennäköisesti. Ollikkalan Penalle kiitos. Ajatuksessasi on ideaa.

ANTTILA MARKKU 02.04.2010 08:28

Eihän sillä polttoaineen hinnan korotuksella sellaista merkitystä ole että se harrastuksen lopettaisi,eihän diesel ihan vielä maksa bensan hintaa.Mutta älytön käyttövoima=dieselvero on ehdottomasti poistettava.Laskekaas paljonko maksaa litra dö:tä lisättynä dieselverolla.Sille ei kyllä ole enää mitään järkevää selitystä.Se on ihan sama maksanko minä 1,40e dieselistä vai bensasta,mutta dieselvero siihen päälle on aivan järjetön ratkaisu jolle ei löydy perusteita.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.