Vicarious Books Ltd etsii matkaparkkeja

ANTIKAINEN ESKO 20.02.2010 16:16

Vicarious Books, joka on julkaissut monia hyviä matkaparkki- ja leirialueoppaita eri maista. He ovat nyt uusimassa Espanjan ja Portugalin matkaparkkiopasta ja pyytävät matkailuautoilijoiden apua. Jos tiedät matkaparkkeja, ilmoita ne tällä lomakkeella: http://www.all-the-aires.com/aires_index.php

Tässä on sivu, josta myös pääset tuolle lomakkeelle: http://www.alltheaires.co.uk/submissions.htm

Tästä pääset katsomaan heidän kirjojaan: http://www.vicarious-shop.com/home.php

HÄNNINEN JUKKA 20.02.2010 19:00

Tämä pitäis osoittaa suoraan esim Kai Ahoselle, Raimo Laineelle ja muutamalle muullekin, joilla on myös kuvia alueista. Mulla vaan satakunta vinkeistä printattua A4 sta kansiossa.

AHONEN KAI 20.02.2010 23:48

Aika kattavan oloisia nuo paikkatiedot Vicariouksen sivuilla ja näköjään joku noita paikkoja päivitteleekin kaiken aikaa.

Turhan työlään oloinen juttu kuitenkin ruveta jeesaamaan jotakin ulkomaankielistä kustantamoa, kun jonkinlainen tarve olisi ihan suomenkielisellekin paikka / sitä sun tätä-listalle kattamaan yleisimmät talvehtimis ja vetelehtimisalueet.

Saas nyt nähdä mitä isot pojat suunnittelevat suomalaisten kulkijoiden parhaaksi, kattaako se jokin kaikkien kulkijoiden tarpeet vaiko vain määrätyllä tavalla kulkevaisten?

Monenlaisia asioita on tullut tämänkin talven aikana vastaan joista olisi luullut olleen juttua Hartolan tapaamisissa, jossa nyt pitäisi olla etelän matkaajien terävin kärki edustettuna.

Muutamat ensikertalaiset Hartolassa kävijät ainakin ovat jääneet mielestään vaille sitä informaatiota jota ovat sieltä lähteneet hakemaan. (Itsellä ei edes tietoa missä on Hartola)

Oikean tiedon jakamiseen ehkäpä on tulossa jotain uutta, jahka uudet tuulet etelän suunnalta puhaltavat, saas kattoo.

HÄNNINEN JUKKA 21.02.2010 08:17

Kyllä sä Kaitsu sinne Hartolaan löydät. Eikun tietoa jakamaan meille etelän talvehtijoille. Printtaat ja monistat vaikkapa vain omat tietosi, blisaat femman-kybän/lista niin elelet ainakin viikonlopun Hartolan krouvisapuskoilla ja olusilla. Pakkoko noita aina on kirjoiksi asti puserrella?

LAINE RAIMO 21.02.2010 10:58

Mulla ei ole minkäänlaista kiinnostusta lähetellä tietoja johonkin lontoon murteiseen opukseen. Oma vapaaparkkisivustoni on reaaliaikaisena ainä löydettävissä netistä ja siinä on myös koordinaatit ja kartat.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.