Talvimatkailu Virossa?

HAIPUS TIMO 10.02.2010 21:31

Onkos tietoo missä on palvelut talvellakin kunnossa/käytettävissä? Saarenmaalla, Hiidenmaalla ja mantereella. Mitä kohteita tai paikkoja suosittelette käymään. Rauhalliseen matkailuun, oleskeluun sopivia paikkoja haeskelemme.

NOVA KAI 11.02.2010 19:47

Ainakin Otepäällä Pyhäjärven kylpylä antaa caravan paikan sähköllä 16A. Maksaa muistaakseni 150kr päivä,muita palveluja voi käyttää mieltymysten ja kukkaron mukaan. Hyvät hiihto ja ulkoilumaastot ovat heti nurkalla, voin suositella. T.Kaitsu.

HONKANEN JAAKKO 14.02.2010 10:11

Valitettavasti talvimatkailupaikat vielä vähissä Virossa tämä lamanotkahdus vielä vähentää niitä, Kallaste Festvall yksi mahdollisuus talvella jossa tarkemmin toisessa kirjoituksessa,Parnun Konse kämping en ole varma onko auki talvella kysyä voit numerosta +372 53 435092 osaavat auttavasti Suomea.Siitä olis hyvät soppailupaikat Parnun kaupunkiin, Miten lienee Lehtosen Markun kämping Haapsalussa liekö auki talvella ei ole ollu Markun kanssa koskaan puhetta siitä.Tartossa jotkut hotellit antaa myös majoittua pihalleen ja sähköä saa. Marjan maja Peipsin äärellä ja Esnankeidas kiinni talvella.Esnan keitaalla elämää rupee olemaan jo huhtikuussa ja Tartossa maamess näyttely huhtikuussa mahtava monipuolinen rakennus,puutarha,maatalous- yleismessut.Kun aika milloin on ilmoittelen siitä.

Paidesta päin tultaessa Tartoon n.20 km ennen Tartoa tien oikealla puolella karavan merkki ,tieltä sinne n.500m matkaa sinne .Muistaakseni voi majoittua talvellakin ellei lama ole sulkenu ovia,rauhallinen paikka hyvät ulkoilumahdollisuudet.

MEEDER EHTEL 18.02.2010 22:29

Soitta ja kysy, tässä uno linkki:

http://www.viroweb.com/viro/viro.asp

Valitse jotain:

Majoitus hotellit | hostellit | majatalot | motellit | leirintäalueet ja lomakylät | vuokramökit, lomamökit, loma-asunnot, omakotitalot | kotimajoitukset, täysihoidot, B & B, matkailutilat, maatilamajoitukset | vuokrattavat huoneistot, asunnot, yksiöt, kaksiot... | näytä kaikki

SKARP TARJA 24.02.2010 01:12

Pärnussa Konse on auki talvella, hyvä ja halpa ilmanen Wifi yhteys ja mennä voi vaikka keskellä yötä, tietysti on kohteliasta ilmottaa ennakkoon tulostaan, ja netti yhteys on info@konse.ee

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.