Ranska, linnan piha kämppäri

SAVOLAINEN JARI 31.01.2010 13:26

On taas aika alkaa suunitella ensi kesän reissuja. Yhtenä reittinä tuonne etelä-eurooppaan on mielessä käväissyt Ranskan läpi ajo, kun tuosta edellisestä vierailusta ko.maahan on jo kulunut useampi vuosi.

Olisko jollekin tuttuja Ranskassa olevat "linnanpiha" kämppärit ja mistä löytyy paras yhdistelmä idyllisestä kylästä / linna-kämppäristä.

Ohessa linkki ketjusta joka markkinoi kyseisiä alueita...mahtaisiko olla omakohtaista kokemusta?

http://www.camping-castels.co.uk/choice-by-castels-id488.html

http://www.camping-castels.co.uk/camping-le-domaine-des-ormes-id253-id_camping3.html

SANTIKKO JUKKA 31.01.2010 14:54

Kävimme kesällä 2009 Le Domaine de Drancourt-nimisessä paikassa. Kaunis, siisti ja hyvät palvelut. Kylään emme ehtineet tutustua.

KAJASTILA RISTO 01.02.2010 14:35

Vuodelta 1999 kokemus Bretagnesta - myös matkalla etelään. Chateau du Deffay, siisti hieno paikka, mahtavat puitteet ja mikä parasta isäntä puhui hyvää englantia, mikä 20v sitten oli harvinaista herkkua Ranskan maalla. Skannasin mukaan muutaman kuvan. -rka-

SAVOLAINEN JARI 01.02.2010 15:16

Kiitos Jukalle ja Ristolle tiedoista.

Olisiko viellä vinkejä hyvistä kämppäreistä tuolla Cognacin maakunnassa ja liekkö viellä konjamiini tehtailla kietokäyntejä, kuten joskus aikoinaan.

Tuonne Remy Martiinin tehtaalle pääsi tutustumaan oikein kunnolla ja nuo tisle / konjakki kellarit olisi mielenkiintoinen nähdä uudemman kerran. Asiaan ei tietenkään vaikuttanut mitenkään se, että kieroksen jälkeen oli käytännönläheinen tutustuminen lopputuotteeseen:)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.