Joulukortti

JORVA OLLI 29.01.2010 17:26

Saimme taas Joulukortin Nordsö Camping & Badelandista ystäviltämme, siis Tanskasta.

Päivittelin kuviamme matkalta ja kuvan kollaasikin tuli tehtyä, olkaa hyvät!

SILMUNEN HANNU 29.01.2010 17:35

Katsottiin kerran muinoin noilta main taloa syyslomaksi, mutta päädyttiin pohjoisemmaksi, Lökkenin laidoille. Talossa oli sisä-uima-allas ja sauna, ja merelle alle kivenheitto. Hinnat halpoja sesongin ulkouolella ja syysymyrskyisillä rannoilla kiva kulkea. Hauska syysloma:)

Mutta asiaan, miten noita kollaaseja ja niitä, että kirjoittelet kuvien päälle, oikein tehdään, ovat hienoja?!

t.Kaarina

JORVA OLLI 29.01.2010 17:56

Terve Kaarina, eikö ollekkin loistava alue tuo Hvide Sande, Valkoinen Hiekka, loistavat uimarannat ja se Meri!

Kuvia työstän Picasan kuvankäsittelyohjelmassa, siellä on monia mahdollisuuksia päällekirjoittelun lisäksi. Varmaan tuttu foorumi sulle.

Sinähän saisit teidän kuvistanne upeita kollaaseja matkoiltanne! Siis sellaisia 5 -6:n kuvan täsmä-lähetyksiä eri aiheista, kuten tämä lähettämäni Tanskasta.

Olli

PASANEN MIKKO 29.01.2010 18:34

Terve! Esim. Picasan kuvankäsittely ohjelma tarjoaa jonkinlaisen mahdollisuuden tehdä kuvakollaasi.

Tuossa kömpelö luonnos, tekstinkin noihin kyllä saa.

SILMUNEN HANNU 29.01.2010 18:58

Kiitos Olli ja Mikko!

Vähän niin arvelinkin, että Picasasta voisi löytyä. Mutta hiiskatti, kun olisi aikaa kaikkeen mikä kiinnostaa. Sen lisäksi, että olisi aikaa kaikkeen mikä "pitää tehdä".

Kun tämä aika tuntuu olevan sellaista, että koko ajan saa olla opettelemassa jotain uutta, justiinsa tappelen töissä uuden pankkiohjelman kanssa ja verottajan kanssa firman verojutut muuttui vuoden alusta ja piti opetella käyttämään wilmaa, millä ollaan yhteydessä lasten koulumaailmaan eikä lukiokaan ole enää samanlainen kuin ennen ja yhde kanssa pitäis perustaa toiminimeä ja toisen kanssa luomutilaa ja auttaa se toiminimellinen päsemään vapaaehtoistyöhon afrikkaan ja opettaa kaks lasta tähän hätään ajamaan autoa ja rakentaa yhdelle työhuone ja vaihtaa kolmen huoneen paikkaa ja tehdä tai teetättää kattoremontti ja vaihtaa vuotava vesihana ja purkaa yhden huoneen lattia edellisten asukkaiden mokien jäljiltä ja tehdä portaat yläkertaan.

Ai niin. Ja on se firmakin. Ja hiihtäminen, Ja reissujakin olis kiva suunnitella ennen kuin lumet sulaa ja alkaa puutarhan hoito, papujen istutus ja melontakausi.

Heh heh:) Onks kellään muulla tämmösiä ongelmia...:)?

Mutta juu, haluaisin opetella tota kuvankäsittelyä. Ja kyllä, ne tanskalaiset rannat on hienoja. Mutta menepä Olli käymään Biskajan lahdella Atlantin rannalla, siellä on VIELÄ korkeampi taivas, suolaisempi ilma ja raikas männyntuoksu. Se valo, mikä noitten isojen merien rannoilla on, on huikeata.

t.Kaarina

JORVA OLLI 29.01.2010 19:13

Ka nii, Sisareni Kaarina, on sulla kiireitä monenlaisia, näin olen asian kyllä aistinut ja havainnut. Itseasiassa ihmettelen sinun tapaasi pitää koossa kaikkea mitä ympärilläsi on, se tässä kunnioituttaa!

Eipä taidä meistä tulla sellaista matkaajaa, kuten Te koko perhe olette, käy aidosti kateeksi! Ja kuten aiemminkin olen maininnut, olette lapsillenne esimerkillisä ihmisiä molemmat, jaatte lastenne kanssa "maailman" pyyteettömästi ja nöyrästi! Tarkoitan tässä myös Hannua!

Mutta, ... no näin se vaan on.

PASANEN MIKKO 31.01.2010 16:34

Terve! No karkasi tuo kollaasi ilman saatetta!!! Aloin kokeilemaan noiden juttujen liittämistä..... jää niin pieneksi nuo yksittäiset kuvat.

JORVA OLLI 31.01.2010 17:13

Joo Mikko, mutta hyvän kokonaisuuden, ilmeen olit saanut. Hyvä idea tuo kuvien paljous. Itsekin suosin koko kuvan peittävää taustakuvaa ja siihen sitten maun mukaan kuvia päälle.

Harjootellaan!

SILMUNEN HANNU 31.01.2010 17:17

Olli, kiitos.

t.Kaarina

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.