kesällä 2010 saksaan

LUKKALA JANNE 16.01.2010 17:40

kiitos oikein paljon vastauksista näiden pohjalta hyvä jatkaa,ollaan myös luettu paljon muita palstan tekstejä onko muuuten paljon alueita jotka karsastavat tuota vaunuyhdistelmän pituutta(16m) vai voiko mennä minne alueelle vain.Olen jo tilannut tuttavaltani saksasta tuota kirjallisuutta alueista ja aion myös lainata tuttavan aatupulloa (kaasu) jos sattuu finski kaasu loppuun kesken.

LINDBLOM ALF 18.01.2010 15:02

16 metriä en senverran pitkä, että monessakin paikkaa voi käännöksissä tulla ongelmia. Vaunun pituus sen sijaan on harvemmin ongelma varsinaisella paikalla. Meidän yhdistelmän pituus on 13 metriä, ja monesti päästiin juuri ja juuri kääntymään leirintäalueen liittymäteillä. Monella alueella on palveluna vaunun vieminen ja pois tuominen leirintäpaikkaan. Lisäksi saksalaiset ovat hyvin avuliaita, jos työntämällä vaunua pitää siirtää. Mover voisi tämänpituisessa vaunussa olla poikaa (vai onko vetoauto se pitkä osapuoli?). Kannattaa tiedustella etukäteen mahtuuko pitkällä yhdistelmällä. Toisaalta saksalaiset itse ovat huonoja peruuttamaan yhdistelmällä, jolloin vastaanotossa vaidaan väittää ettei mitenkään mahdu vaikka ihan hyvin mahtuu.

Terveisin Alf

LUKKALA JANNE 18.01.2010 15:38

joo vaunu piirun alta 9m ja auto vähän alle 7 ducato maxi jatko ohjaamolla tosin auto on myös kuorma-auto korkeus 2.55 lähes sama kuin vaunukin.Matkanopeus 90 mutta kerkiipä katteleen ympärillensä eikä kulutus karkaa älyttömyyksiin

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.