F1 Barcelona GP

VELASCO DAVE 06.01.2010 17:47

Keväällä meillä olisi tarkoitus suunnata matkailuauton keula kohti Espanjaa ja yhtenä kiinnostuksen kohteena olisi F1 Barcelonan GP. Kaipaamme vinkkejä esim. leirinnästä lähialueilla, lippujen ostopaikat, hyvät/huonot katsomot ym. Löytyisikö myös vinkkejä Barcelonan ja Valencian lähistön nähtävyyksistä.

T:Dave & Päivi

AHONEN KAI 06.01.2010 20:00

http://www.circuitcat.com/RACES/Spanish-F1-GP/_C-m36i6nCePdmfWeeucyqZL0f3zOmCrnVW_HAV3I98f51HrZ8Bnm0OV1CY3_a0RupqgjXd4I2mEapIIHYqWH2w-V3kj33KWA6cI5EWlrfOVmpsamBxzsT7fi_Ok207It

PAANANEN PAULI 07.01.2010 14:37

Kipin kapin kiireenvilkkaa lippuja netistä radan sivuilta tilaamaan, kisat ovat kovin suosittuja ja parhaat paikat menevät nopeasti. Katsokaa panorama - videolta miltä rata näyttää. Me olemme olleet kaksi kertaa katsomossa H - tribune. Moto GP:ssä siinä on tosi hyvät kurvit:) F 1 ajetaan jo toukokuussa, joten silloin ei vielä ole varmaankaan kovin kuuma ? Ylärivi on erittäin varteenotettava, sinne käy viileä tuuli,ja lisäksi sieltä näkee paremmin, alariveiltä ei oikein näe kun " turvaseinät " ovat niin korkeat. 3 päivän lipulla näkee jo paljon, lämmittelyt ja kisat. Lisäksi jos raaskii voi ostaa lipun ( pitlane ) jolla pääsee tallien ständeille. Ständeillä vierailee kuskeja, heitä haastatellaan siellä, jakavat nimmareita. jne. sieltä saa kaikenlaista mainossälää lahjaksi, ja alueella on muutenkin katsottavaa. Turvatarkastus portilla on tiukka, esim. mitään metallisia tölkkijuomia ei saa viedä katsomoon. Reput tutkitaan, laukut ja taskut, ym.

Kun olette ostaneet liput netistä, UPS tuo teille liput kotiin , sitten kärsivällisyyttä, vaikka lähtöpäivä lähenee ja lippuja ei kuuluu, ne tulevat kyllä.

Me olemme olleet El Masnoussa camping-alueella,ja lähteneet viideltä aamulla radalle, että on saatu matkailu-auto mahdollisimman lähelle sitä katsomoa missä ollaan oltu. Radan viereesä on lähikämpäreitä, siellä on kova formulameininki päällä, ja siellä pääsee Formula- humuun mukaan, porukoilla on aivan mielettömät varustukset mukanaan, alkaen discovalotolpista omiin kaljatynnyreihin hanoineen. Soitto soi läpi vuorokauden, ja peput keikkuu kun Formula kämpäreillä bailataan. Lähikämppärit ovat kisojen aikana täynnä, joten kannattaa mennä ajoissa paikalle, torstaina viimeistään. Kerran olimme Rosa Rocca kämppärillä lähellä Calellaa. Jäimme niin kauas radasta,koska ystävämme tulivat lentäen kisoihin , ja heillä oli vuokra-auto jolla kuljimme radalle.
Ruuhkat radalle on melkoiset, ja kun kisat päättyvät kestää kun väki purkautuu pois radalta. Niin ja sitten on tietenkin ne kuuluisat Formula-hinnat ::)) joten varustautukaa omilla eväillä. Vauhdikasta reissua teille jo etukäteen toivottaa : Arja ( ei taaskaan Pauli )

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.