Terveiset Otepään lumilta

VIRTA URPO 03.01.2010 22:21

Suomalaiset olivat hyvin edustettuina jouluna ja uutena vuotena Otepää Spa Puhajärve Caravan alueella. Syksyllä kun kävimme saimme olla yhtenä autokuntana. Nyt meitä oli jo kaksi "suviautollista" noiden Eestiläisten komeiden katumaastureiden omistajien ihmeteltävänä. No olihan siellä muutama tuota rahvastakin. On muuten kesällä kaunis paikka , mutta on se ilmeellinen paikka talvellakin lumien puolesta eli sitä riitti ja tuli koko ajan. Pakkastakin oli ihan kuten Lapissa yli -20 huiteli tuon uuden vuoden vaihteen ja siitä edelleen. 2.1.2010 aamulla -24 kun kotiin lähdettiin. Siellä muuten 15-17.1.2010 kunnon maailman cup hiihtokisat ja ovat tehneet komean hyppyri mäenkin. Tuo Spa Puhajärvi http://www.pyhajarve.com/index.php?Lang=fin Caravan paikka vaatii hieman parantelua heiltä , vaikka esite hyviä lupaakin. Sähkö on ja merkityt paikat, kemsa tyhjätään lämpökeskuksen hoitajien WC:hen ja vettä saat samoista suhkuletkusta kannulla tai suhkutilojen ( siistit ) kuntosalin suhkusta myöskin kannulla. Autopaikka sähköllä 150 Ekr/vrk. Hyvin suomeksi "kulliki" vastasi sähköposteihin ja paikka oli pidetty auki meille lumesta. Vaikka muuten nuo Viro/ Eestiäiset lumityöt sais ottaa mallia suomesta.

Uimahalli ( spa ? ) jossa tosikuuma sauna , höyrysauna auki aamusta iltamyöhään klo 23:een ( 65-85 Ekr ) tai 250Ekr/5x

Ladut alkaa suoraan auton vierestä, ja tenniskentä se iso alue jäädytetty perinteisellä menetelmällä luistiradaksi ( oli hauska seurata tuota entisaikojen tapaa ) , mutta kyllä luistelijoita riitti !

Ja mikä parasta ei tarvinnut ajaa 1000km jotta löytyi lunta yllin kyllin.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 06.01.2010 15:23

Mistä ja minne päin olisi pitänyt ajaa 1000km lumen perässä? Taitaa tarvita ajaa 1000km jos haluaa pois lumelta.

VIRTA URPO 06.01.2010 21:24

Kyllä sitä lunta usein saa etelänmies ja nainen hakea tuolta Sallan korkeudelta ennen suomen joulua ja edestakaisin tuleekin monasti jo parikin tuhatta kilometriä. Nimimerkillä kokemusta on. Tämä vuosi pitkästä aikaa poikkeus. Käyhän katsomassa miten sitä on Otepäässä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.