London Town

VIITALA RISTO 26.12.2009 20:46

Tämä nyt ei juuri liity karavaanarimatkailuun, mytta kysäisen kuitenkin; Olisiko vinkkejä Lontoon reissulle? Ollaan ajateltu vaimon ja tyttären kanssa mennä sinne talvilomalla (v 9) muutamaksi päiväksi. Kantsuuko ottaa jokin matkatoimiston paketti? Vaiko ostaa vain lennot ja varata hotelli? Joskus tehtiin hyvinkin onnistunut omatoimimatka Roomaan, mutta miten on Lontoon kanssa... Karavaanarille tuo omatoimimatkailu(onko sellaista sanaa edes olemassa?)tuntuisi sopivan kuin pieksu paskaan, mutta olis hyvä olla vähän kuusalla(kuka muuten tietää mikä on kuusa?)hotelleista ja lentoyhtiöistä.

LÖNNQVIST LEIF 31.12.2009 08:23

Annoit itse vastauksen kysymykseesi, kumpi parempi? Matkatoimiston paketissa kaikki on ohjattua, omatoimimatkalla saat itse ohjata. Mikäli olette menossa ensimmäistä kertaa Lontooseen kannattaa ensimmäisenä päivänä otta Seight-seeing bussi ja viettää tunti tai pari bussissa ja tutustua kylään noin karkesti, on muuten senverran suuri kylä että vielä noin 15 viikko jakson jälkeen löytyy jatkuvasti uusia tutustumiskohteita, en ole vielä ehtinyt käydä esim British Museumissa. Antoisaa Lontoon matkaa

VIITALA RISTO 02.01.2010 21:36

Kiitos, kiitos. Lontoossa käyminen on ollut suunnitelmissa jo pitkään. Ollaan kyllä kerran siellä pistäydytty. Se oli meidän ekalla, kunnianhimoisella automatkalla eurooppaan. Silloin ei kyllä ehditty kun hätäisesti käymään metrolla jossain Kings Roadin maastossa.

Joo, kyllä me varmaan tehdään niin, että ostetaan lentoliput ja varataan itse joku hotelli. Buukataan todennäköisesti yöpymiset suoraan hotellista eikä minkään nettisaitin kautta. Olen kuullut että olisi edullisempaa niin.

Ongelma on siinä, että siitä kylästä löytyy noin n kappaletta hotelleja. Jospa joku osaisi omakohtaisten kokemusten perusteella suositella jotain niistä...

HAAPANEN TIMO 03.01.2010 09:37

Kaivele tuota linkkiä: https://www.hotel.info/ Rekisteröityään voi tuolta varata huoneen niin ettei varatessa tarvitse maksaa. Perua voi maksutta tulopäivään asti.

Luottokorttitietoja, joita tuossa kysytään ei tarvitse/kannata rekisteröityessä antaa: http://www.hotel.info/Customer/Register.aspx?backlink=http%3a%2f%2fwww.hotel.info%2fCustomer%2fLogIn.aspx%3fbacklink%3d%252fhomepage.aspx%253flng%253dFI%26lng%3dFI%26cpn%3d54&lng=FI&cpn=54

Kohtalaisesti mun mielestäni pääsee jyvälle hotelleista. Paperille tulostetut varaukset olisi selvyyden vuoksi aiheelliset. @timppa

VIITALA RISTO 06.03.2010 20:16

Lontoon reissu takana ja uutta himottaa... Lennot Blue1 ja hotelli Travelodge City Road. Varsin tyytyväisiä ollaan kumpaankin valintaan.

Neljän päivän reissulla ei paljon ehdi tuon kokoiseen kylään tosiaan tutustua. Sight-Seeing-ajelu jäi tekemättä, mutta busseilla tuli ajelluksi muuten tosi paljon. Doubledeckerin ylähyllyltä on mukava kattella maisemia, pysäkkikin oli heti hotellin oven edessä.

Me ostettiin vaimon kanssa alkajaisi travelcardit joka päivälle, niillä sai ajaa metrolla ja bussilla 9.30 jälkeen niin paljon kuin ehti ja tytär 10v pääsi ilmaiseksi.

Yhtenä päivänä siinä hotellin edessä olevalla bussipysäkillä seisoessa vaimo huomasi, että lähestyvä bussi 21 oli menossa Lewisham Shopping Centreen. Yhtään ei tiedetty missä sekin oli, joten sitä suuremmalla syyllä sinne...! Lewishamissa ei sitten muita turisteja näkynyt.

Kaiken kaikkiaan niin hieno reissu ja kaupunki että viimeistään syksyllä, jos ei jo keväällä uudestaan!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.