Markun matkailuvinkkien osoitemuutos

HÄMÄLÄINEN MARKKU 02.12.2009 20:23

Vaihdoin operaattoria ja sivut saivat uuden sijainnin: http://www.saunalahti.fi/hamal0

Jos jotakuta vielä kiinnostaa. Onhan siinä niitä paikkoja vaikka ensikesän reissun varrelle, kun Silmusen Kaarinan ideoima vinkkilista ei oikein lähtenyt lentoon.

Tosin ne listat voisi nostaa ylös sitä mukaa kun joku käy niitä lukemassa. Vaikka vain lisää teksitin: ylös.

En tosin ole omia sivujani pävittänyt pitkään aikaan, mutta olisi tarkoitus päivitellä :=), jos tässä alkaisi elätiksi tammikuussa. Meinaan kun tuota työtäkin on jo kylliksi tehtynä.

SILMUNEN HANNU 02.12.2009 22:05

Hei Markku, sitä vinkkilistaa olen tässä itsekin hiljan pohtinut, kun alkaa syksyn hektisyys hiukan hellittää. Itselläni oli niin paljon projekteja ja työtä, että oma panokseni siihen listan sisältöönkin on vasta puolitiessä.

Mutta kyllä se sinne valitettavan hyvin häviää. Ajattelin myös semmoista, että kysyisin VOP-kerhosta, voisiko listaa sisällyttää heidän sivuilleen. Sinne se sopisi, ja sieltä se löytyisi, ja minusta ne sivut sitä voisivat kaivatakin? Miten tekninen toteutus, en tiedä vastausta.

Voisin myös kysyä Heinosen Pekalta, onnistuisiko vinkkilista vaikka sinne, missä nyt on niitä lukijoiden kotisivuja ja matka/kuvakertomuksia?

Mitä aattelet?

t.Kaarina

HÄMÄLÄINEN MARKKU 03.12.2009 09:09

Tervehdys Pekka. Ensin kaikki lomat ja muut vapaat ja kesäkuun alusta sitten eläkkeelle, näin on tämän hetken suunnitelma. Missä olet itse menossa, Marokossa?

HÄMÄLÄINEN MARKKU 03.12.2009 09:14

Kaarinalle Kyllähän sellainen vinkkilista tulisi olla jossakin yhteisellä sivulla, jonne voisi lähettää vinkkejä. Mielestäni vinkit voi olla joko, niinkuin minulla linkkeinä, tai sitten kuvauksina, joista selviää paikan luonne ja sijainti.

VOP kerhon sivut olisi yksi hyvä paikka, mutta siellä niinkuin muillakin kerhoilla taitaa olla aktiiviosaajista puute.

HÄNNINEN JUKKA 03.12.2009 09:28

Sinä Sisko Kaarina sitten aina vaan jaksat viljellä noita viisauksiasi, että se ja se voisi tehdä jotakin. Tee itse äläkä marise ja kehota muita tekemään. Tee itse ja kerro miten kävi ? Vinkiksi Sinulle ; et voi kysyä mitään VOP kerholta, et Rutusakiltakaan, sillä minä olen vop ja rutu. Pelleinstanssit hiiteen, yhden jäsenen mielipide on kerhon mielipide. Kun julkituot vain kysymyksiä, niin se ainakin herättää minussa närää. Olisikohan ehdotuksenkaltainen mielenilmaisu paikallaan. Toivoisin, että vastaisit tähän

HÄNNINEN JUKKA 03.12.2009 09:31

Otetaan nyt toi isi pois. Konditionaali.

PAJARI JUKKA M 03.12.2009 12:26

Tervetuloa eläkeläisten joukkoon sitten ensi vuonna. Minä harjoittelin ensin osa-aikaeläkkeellä ja jäin sitten varhennetuksi vanhukseksi viime huhtikuussa.

Minulla on ollut Saunalahti operattorina siitä lähtien kun se osti DLC:n joskus aikojen alussa. Kuvagalleriani ovat saunalahden IsoG:llä http://pajarju.pp.fi/

-JukkaP-

SILMUNEN HANNU 03.12.2009 12:42

En ymmärrä Jukka viestisi tarkoitusta. Jos sinua närästää se, että kysyn mitä mieltä joku muu asiasta on, sinun on sitten vain kestettävä närästyksesi. Minä olen tottunut toimimaan yhteisiä asioita hoidettaessa siten, ettei päätöksiä tehdä yksin, vaan kuullaan ja keskustellaan porukan mielipiteet, ja tehdään sen kuullun pohjalta päätökset. En tiennyt tässä marisevani mistään, vaan kerron, mitä ajattelin tekeväni, jos se on on muidenkin mielestä kannatettava asia. En ole yksin tekemässä mitään vinkkisivustoa, vaan ajatus oli luoda semmoista yhdessä. Ja kyllä minä muutenkin kuvittelen ainakin ihan kohtuullisen määrän matkailu ulkomailla-osiossa antaneeni ihmisille vinkkejä sekä oma-aloitteisesti, että kysymyksiin vastaten.

t.Kaarina

LINNAVUORI JARI 03.12.2009 14:01

Ideana matkavinkkien kokoaminen yhteen paikkaan on minustakin hyvä, mutta vinkit saisivat olla esim. VOP:n sivuilla. Joka tapauksessa vinkit saisivat olla sellaisessa paikassa, jossa tietoja voi joku tai jotkut ylläpitää (lisätä, poistaa, muuttaa) eli ei keskustelupalstalle.

Etkö sinä Markku voisi ylläpitää vikkitietoja VOP:n sivuilla, siis jos tämä voppilaisille kävisi? Siis samaan tapaan, kun nyt ylläpidät omia sivujasi, mutta VOP:n serverillä. Vinkkiehdotuksia voisi tulla keltä tahansa, sinä veisit ne sivuille. Tarvittessa sinä tai joku pieni porukka päättäisi vinkin lisäämisen mielekkyydestä. Myös Suomen vinkit voisi laittaa, pitäisi Eurooppaa rajana.

Sivuja voisi hieman jatkokehittää. Vinkit voisivat olla maittain ja vinkeittäin aakkosjärjestyksessä. Tai jos vinkit saisi kartalle, jossa olisi jostain symbolista linkki lisätietoihin, niin se olisi hienoa matkareitin suunnittelun kannalta.

MERIKALLIO VELI-PEKKA 03.12.2009 16:04

Mulla on yksinkertainen systeemi, joka pelittää. Tutkailen annetut linkit ja vinkit kriittisellä silmällä ja jos totean jostakin olevan itselleni jatkossa hyötyä, siirrän sen kirjanmerkkeihini. Reissua suunnitellessani tai jopati reissun päällä tutkailen näitä hyväksi kokemiani linkkejä ja vinkkejä, ja viisastun niistä! Samalla tavalla omissa tiedostoissani on valmiita reittikarttoja yms. matkaa helpottavia vinkkejä (varsinkin Haapasen Timolta ja Janhosen Matilta, kiitos pojat).

HÄGGBLOM AIJA 04.12.2009 08:37

Kiitos Kaarina ja muut vinkeistänne. Uskon, että suurin osa lukijoista haluaa näitä vinkkejä. Jos jotakuta närästää joku vinkki tällä palstalla, voi hän jättää vinkit lukematta ja surffailla muualla netissä. Vapaaehtoistahan on tämä palstalle kirjoittaminen ja myös palstan lukeminen. VOP-sivustot voisivat olla hyvä paikka eri maiden paikoista kertomiseen. Toivottavsti saatte sinne kerättyä tietoa. Mukavaa joulunodotusta kaikille kirjoittajille ja lukijoille! T. Aija

PAJARI JUKKA M 04.12.2009 15:38

Hei Kaarina,

Olen pahoillani, jos Markulle kirjoittamani ystävällisiksi tarkoitetut kommentit loukkasivat sinua.

Yleensä kirjoituksiasi on ollut mukava lukea ja olen sitä mieltä, että ehdotuksia ja ideoita voi ja pitääkin tänne kirjoittaa vaikka ei itse niitä kaikkia aikoisi toteuttaa.

Yst. terveisn Jukka

PAJARI JUKKA M 04.12.2009 15:43

Hei taas,

Edellinen viestini oli tarkoitettu vastaukseksi Kaarinalle, mutta tämähän näyttää toimivan niin, että vastaus menee viestiketjun loppuun eikä sen viestin perään, joka on avoinna, kun aloittaa vastauksen kirjoittamisen.

Pahoittelen mahdollisesti aiheuttamaani sekaannusta. t. Jukka

SILMUNEN HANNU 04.12.2009 17:04

Hei Pajarin Jukka! Piti lukea viestisi ja sitten kaikki viestit useaan otteeseen, ennen kuin älysin mistä on kysymys. Enhän minä sinulle mitään ole vastannut vaan Hännisen Jukalle!!! En tajunnut että voi syntyä tämmöinen väärinkäsitys, ja Hännisen Jukka puolestaan ei ole asiaa enää reagoinutkaan. Huh huh ja anteeksi.

t.Kaarina

HÄMÄLÄINEN MARKKU 05.12.2009 13:59

Vop kerho hakee nettisivujen ylläpitäjää, joten jos sinne saisi tekijän (taitavamman kuin minä), niin ehkä sinne saisi vinkkilistan.

Kuten minun sivustakin voi päätellä en ole mikään virtuoosi tuossa html sivujen teossa. Lisäksi perempien sivujen teko vaatii paremmat työkalut kuin minulla on. Olen peruslaiska, joten senkään suhteen en ole sopiva minkään yleisen sivuston ylläpitoon :=(. Toki asioihin otan kantaa ja kirjoittelenkin tänne vieläpä selvin päin (en tarvitse viinaa provosoituakseni kirjoittamaan tänne, kuten joillakin on, kuten kirjoituksista voi päätellä).

VOP-kerhon, samoin kuin vinkkilistan ylläpitäjän haku pitäsi julkaista caravan lehdessä.

Kun näitä sivuja kun kuitenkin lukee vain osa jäsnistöstä, pitäsikö jokaisessa lehdessä olla vinkkilista, samaan tapaan kuin tapahtumakalenteri?

SUOMI SEPPO 05.12.2009 14:30

Nythän sinulla olisi aikaa kun liityit meihin eläkeläisiin. terv: @seppo

HÄMÄLÄINEN MARKKU 05.12.2009 16:46

Juu, mutta kuten kirjoitn olen peruslaiska :=D

LÖNNQVIST LEIF 05.12.2009 17:06

mutta peruslaikuushan ei ole mikään pahe vaan ominaisuus jonka kanssa täytyy oppia elämään, sanoo toinen samanlainen

HÄMÄLÄINEN MARKKU 05.12.2009 17:20

Laiskuus on hyvä lahja kun sen osaa oikein käyttää, sanoi isäukkovainaa.

Mitään kehitystähän ei tapahtuisi jos kukaan ei alkaisi miettimään kuinkahan tämän homman teksisi helpommin.

LÖNNQVIST LEIF 05.12.2009 17:36

eli mitä opimmekaan äskeisestä vastauksestasi. -Laiskat ihmiset saavat eniten tulosta aikaiseksi, kun yrittävät keksiä keinoja miten voi tehdä mahdollisimman vähän. Eläköön peruslaiskat

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.