marokko essaouira .aagadir

PATOJA PEKKA 01.12.2009 21:18

Tiedoksi, että essaouiran rannan vapaaparkin on polliisit lopettaneet, mutta samalla paikalla poju ohjaa tien toiselle puolelle kadun varteen parkkiin 4€ ja se kelpaa polliisillekin... ei mitään logiikkaa, mutta eihän täällä muutoinkaan kannata asioita erityiseööä logiikalla arvioida, vaan mennä maassa maan tavalla, hyvä näin :)

Autoja muuten essaouirassa olennaisesti vähemmän kuin viime vuonna.

Agadirissa atlantica parcista 15km agadirin suuntaan kuulemma avattu uusi tosi hyväksi kehuttu camping. Onko kukaan sitä käynyt tsekkaamassa? Kommentit?

PATOJA PEKKA 02.12.2009 22:58

Kun ei kukaan kertonut agadirin uudesta campingista, niin raportoin itse kun siellä nyt lusitaan :)

14 km atlantica parkista agadirin suuntaan tien oikealla (rannan) puolella. Osittain vielä rakenteilla. Vesi ja viemäri ja 10A sähkö joka paikalla. Meren rannalla. Tasainen hiekkapohjainen maa. Ei varjostavia puita - ei myöskään lunnollisia pyykkinarun virittelymahdollisuuksia. tv finland toimii samoin morocco telecomin mokkula. uusi paikka, mutta pyykinpesukone (se toistaiseksi ainut) ei uuden veroinen. Nyt on aurinkoinen hellesää, mutta kun tulee eka sateinen tuulipäivä, niin näkee millaista hiekkapölyä, merisuolakylpyä tai vesisadeliejua paikka on. atlantica parkin rafloja, kauppoja, uima-altaita, auton pesupalveluja yms. ei ole mutta kylä on ihan lähellä ja vuoret / puut / mökit ei varjosta. Makuasioita, kumpi parempi paikka. Atlantica park oli tänään hyvin hiljainen ja ainakaan täällä ei ole muita härmäläisiä. En osaa näille seuduille tuleville sen enempää suositella kuin olla suosittelemattakaan, kun on samasta omistajasta huolimatta niin eri henkinen kuin atlantica park. wellcome.

AHONEN KAI 03.12.2009 01:42

Huomasitko onko se essaouiran parkki siellä paseon eteläpäässä jossa on sitä kameliratsubisnestä jo rakennettu valmiiksi?

Autoja näköjään joka puolella vähemmän kuin koskaan euroopankin puolella.

Häkkilinnuiksi mekin kohta afrikkaan ;)

PATOJA PEKKA 03.12.2009 10:40

Ainakaan mitään niin isoa paikkaa ei ole valmistunut että olisi sen ohiajamalla huomannut, mutta meni se yö siinä kadun varressakin :) Tilaa on hyvin Agadirinkin aleilla.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.