Finnlines alennukset

LILJEROOS JOUKO 23.11.2009 19:13

SFC-alennuksia ei saa, jos ostaa liput Saksan päästä. Ilman alennuksia suoraan satamasta ostettuna Travemunde - Helsinki, kaksi henkeä B-hytissä ja 6m matkailuauto 397e. Ferry centterin alennettu hinta olisi ollut 446e. Matematiikka on joskus ihmeellistä:)

HALME MARTTI 23.11.2009 20:02

Olisiko alennuksen saanut, jos olisi soittanut Suomeen ja tilannut lipun sillä tavalla? Itse olen ainakin Ruotsinlaivoille tilannut sillä tavalla.

HALME MARTTI 23.11.2009 20:15

Äääääähhhh!!!! Nyt vasta luin kunnolla kommenttisi ja totesin olleeni typerä. Anteksi lukijoille.

HAAPANEN TIMO 24.11.2009 17:29

Karavaanari saisi kuitenkin -kuten kaikki muutkin- henkilölipuista -40% alennuksen ja sen lisäksi karavaanarialennusta -50% kalustosta. Tätä ne ei pahemmin mainosta.

178,- -40% =106,80 178,- -40% =106,80 180,- -50% =90,-

=303,60 kaikki, ilman ruokailua. Nyt jäi auton alennus pois.

HAAPANEN TIMO 24.11.2009 17:33

Jäi sanomatta. Liput pitää tilata juuri noin miten Martti kertoo. @timppa

LILJEROOS JOUKO 24.11.2009 21:34

Onpa hienoa toimintaa. Pidetään ns. sisäpiirin tietona. Missään ei ole kerrottu (tai en ainakaan löytänyt), että liput pitää tilata Suomesta. Lisäksi henkilölippujen hintatieto on näköjään ollut väärää! En löytänyt -40% tietoakaan mistään. Jos jäsensivuilla kerrotaan joistakin eduista, pitää kertoa kaikki tiedot kaikille, eikä vain kavereille! Eikös yhdistyksellä ole jonkinlainen matkailuasiamieskin (jos on talkootyötä tekevä, silloin ei voi vaatia)?

JANHONEN MATTI 24.11.2009 22:10

Ei se lipputilaus mitään sisäpiirin tietoa ole, mutta nimenomaan laivayhtiön ja Ferry-Centerin tiedotus käytännöistä on ollut luvattoman heikkoa viime aikoina. Tuntuu jotenkin siltä kun laivayhtiökään ei oikein tietäisi millä ehdoin tässä muutaman kuukauden päästä pelataan.

Tuo n.-40% Helsinki-Trave-Helsinki alennus löytyy Ferry Centerin netti-sivuilta kohdasta "Tarjoukset". Huomaa, että tarjoushinnalle on aikaraja. Monelle etelän talvehtijalle on tainnut käydä niin, että menomatkalle alennuksen on saanut mutta paluumatkalle ei tai se on jäänyt ns. auki. Sivulla kerrotaan, että tarjoushintaan ei voi yhdistää muita alennuksia, mutta käytännössä saat SFC:n jäsenkortin numerolla sen "normaalin" 50% alennuksen ajoneuvosta.

SIRKIÄ MATTI 24.11.2009 23:56

Karavaanarien "oma" matkatoimisto. Kertovat hoitavansa kaikenlaisia matkavarauksia karavaanareille. http://www.ferrycenter.fi/index.php?1349

LILJEROOS JOUKO 25.11.2009 08:28

Näkyy tieto alennuksesta löytyvän Ferry centterin sivuilta. Mutta! Olen ns. uusi vanha jäsen SFC:ssä. Minulla ei ollut ennakkotietoa asiasta, varsinkin kun ao.yrityksen sivulla on teksti: "FINNLINESIN LAIVOILLA EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ ERIKOISHINTAISIA KARAVAANARILÄHTÖJÄ". En vieläkään löytänyt tietoa, että liput on hankittava suomesta. Yritin kyllä viime viikolla muutaman kerran soittaa Suomeen noihin varausnumeroihin, mutta kukaan ei vastannut. Ei tuo 90e vielä konkurssia aiheuta, mutta miksi jäsensivuilla ei kerrota asiasta?

JANHONEN MATTI 25.11.2009 10:21

Olet oikealla asialla Jouko. Tekisi mieleni sanoa ja sanonkin, että tämäkin asia on hoidettu niin laivayhtiön, Ferry-Centerin kun liiton nettisuvujenkin osalta vähän hälläväliä -tyyliin. Kieltämättä nettisivujen informaatio on osin ristiriitaista ja puutteellista. Tuon lippujen hankintatoimiston sijaintipaikkavaatimuksen ymmärrän siten, että tottakai matkatoimisto ja laivayhtiö haluaa ohjata kysynnän l.komission itselleen. Toisaalta voisi olettaa, että Suomen päässä on varmasti myös parhain tieto mm. eri asiakasryhmille annettavista alennuksista.

Mitä taas varsinaiseen lippujen ostotapahtumaan tulee niin sen voi tehdä mistä Euroopan kolkasta tahansa puhelinsoitolla Suomeen bookingiin, mikäli maksutapana on luottokortti. Näinhän se tapahtuu silloinkin kun jo olemassa olevaa varausta muutetaan esim. paluupäivän suhteen. Tästä on ihan omakohtaista kokemusta viime viikolta kun Moselilta soitin Suomeen Ferry-Centeriin ja aikaistin paluupäivää. Muutoksesta menevän maksun hoidin kertomalla virkailijalle Visa-korttini numeron + varmenneluvun. Se oli siinä, ei siinä mitään dokumennetteja tarvittu. Ja jos ulkomailla on netti käytössä ja pääset sillä omalle s-postilaatikollesi, niin sieltä voit tulostaa lähtöselvitystä varten Ferry-centerin s-postilaatikkoon lähettämän laskun, matkaehdot ja varausvahvistuksen. Oleellisin tieto on kuitenkin se puhelimessa kerrottu varausnumero.

Saksan päässä lähtöselvitys hoituu kertomalla virkailijalle varausnumero ja antamalla hänelle passit. Muun tarvittavan tiedon virkailija näkee näytöltä. Anteeksi jos kirjoitin sinulle itsestään selvyyksiä, mutta voi olla, että kaikki ei tätä menettelyä tunne.

HAAPANEN TIMO 25.11.2009 16:55

Luulen ettei Saksan päässä tiedetä mitään meidän karavaani alennuksista.

Täsmälleen noin miten Matti kertoo maksu tapahtuu. Vielä selvennykseksi, varmenneluku on kortin takana allekirjoituksen jälkeen.

ARO PERTTI 26.11.2009 03:56

Tahan voisi lisata etta kaikki alennukset,kaikilta yhtioilta ovat voimassa vain jos liput tilataan Suomesta joko soittamalla tai muulla tavalla.

Saksasta,tai muualta ostetut liput, sillon koskee kyseissa maassa neuvotellut alennukset, yleesa maan "oman" karavaani jarjeston neuvottelemia hintoja, jotka voivat koskea SFC:en jaseniakin mikali jarjestojen valilla nain on sovittu.

LILJEROOS JOUKO 26.11.2009 10:24

Saksan päässä on Finnlinesin toimisto. Kyllä he siellä tietävät alennuksista. Purnaukseni koskeekin SFC tiedoitusta. Nämä reunaehdot pitää kirjata jäsenetu tiedoitteeseen, eikä satunnaisina viesteinä jonnekkin keskustelupalstan syvyyksiin! Samanlainen yllätys tuli TB alennusten kanssa. Eipä kortti kelvannut automaatilla. Tieto "ei voimassa express-asemilla" kylläkin löytyi myöhemmin tarkistaessa. Mitähän nämä asemat ovat. Liittyessäni uudestaan "vanhana" jäsenenä, tiesin tulevasta saksan matkasta. Laskin, että jäsenmaksu tulee takaisin jo yhdellä reissulla ja lisäksi polttoaine-etukin on kiva lisä eläkeläiselle. Eipä tullut takaisn, eikä tullut mitään lisiä:(

HAAPANEN TIMO 26.11.2009 17:25

Älä nyt ota liian vakavasti mokomaa alennusta. Mutta kieltämättä tuolla on selvästi mainittu "alennuksia ei voi yhdistää toisiin alennuksiin" Saisivat nypätä sen nyt pois:

http://www.karavaanarit.fi/vain_jasenille/jasenedut/autolautat/

Finnlinesin syysalennus on vielä voimassa 18.12 asti:

http://www.finnlines.com/index.php/passenger_fin/hinnat/tarjoukset/edullisesti_puolaan_ja_saksaan_laivalla @timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.