Marokko pre-paid sim-kortti nettikäyttöön?

PATOJA PEKKA 17.11.2009 23:36

Mysteerinen Marokko - totta, keskustelun vähyys... totta ehkä sekin, mutta ehkä osasyy on nettiyhteydet? Tällä aasinsillalla asiaan: Saako ja jos niin mistä ja miltä operaattorilta ja millaisin käyttöehdoin ja hinnoin Marokossa prepaid sim-korttia nettikäyttöön eli mokkulaan? Kokemuksia toimiiko myös käytännössä?

SILMUNEN HANNU 17.11.2009 23:40

Tuosta en tiedä, mutta nettikahviloita, hinnaltaan noin euron tunti, siellä oli pari vuotta sitten pilvin pimein,jopa uskomattomissa käpykylissäkin.

t.Kaarina

HAAPANEN TIMO 18.11.2009 19:02

Todennäköisesti tuolta saa: http://www.meditel3gplus.ma/

@timppa

LINDQUIST ERRI 20.11.2009 17:17

Marokossa on 3 operaattoria, jotka tarjoavat 3G USB-modeemeja. 1kk prepaid n. 30-40 eur.

Pelkät prepaid sim kortit ovat vain GSM-, ei internet, käyttöön. Kuulemma näin, toisen käden tietoa, joten ei takuita ;-)

SILMUNEN HANNU 21.11.2009 22:22

Jos ei noi kortit onnistu, niin tuossa malliksi yksi nettikahvila, sekä vähän muitakin palveluita Sidi Ifnissä:)

t.Kaarina

PATOJA PEKKA 26.11.2009 00:05

Kiitos tähän astisista vinkeistä, mutta voiko oikeasti olla totta, ettei ehkä satakunta (?) Marokossa talvehtivaa autokuntaa tai kukaan muukaan ole oikeasti itse kokeneet sitä, saako mistä millaisin ehdoin nettikäyttöön sim korttia vaiko ei?

KNAAPI JUHA 26.11.2009 00:17

Luin juuri tuolta jäsenpalstalta, että pitää mennä Hartolaan kysymään. "Tietopankista" saa tietoja Hartolasta. Muu lienee rutusalaisuuksia. Eihän niitä nyt kaikille...

HAAPANEN TIMO 26.11.2009 18:53

Onhan tuossa noita hintojakin: http://www.meditel3gplus.ma/internet_sans_engagement_prix.jsp En saa tolkkua tuosta, miksi kuukausi on pienemmällä hinnalla kuin vuosi? Ja tuleeko se mokkula väkisin mukaan.

ENQVIST RAIMO 27.11.2009 21:43

Kävimme tänään ostamassa Marokon mokkulan .MOROC TELECOMIN mokkula maksoi 290 dirhamia eli noin 29 euroa.Sillä on kahden kuukauden vapaa käyttöoikeus.Ostin mokkulan Casablancasta. Kirjoitan ja lähetän tämän samaisella mokkulalla.raimo.e

HAAPANEN TIMO 28.11.2009 09:45

Onpas se edullinen. Tarkalleen 25.44€ Tuossa se tarjous: http://www.iam.ma/Particuliers/Internet/FormulesdAbonnement/Menara3GplusFormuleSansAbonnement/Pages/LesTarifs.aspx

Myymälät: http://www.iam.ma/agences/Pages/Agencelaplusproche.aspx

Samalla ymmärsin tuon Meditelin hinnaston, "jour" onkin vuorokausi eikä vuosi niinkuin tuolla ylempänä luulin. Ei taivu Ranska,ei. Meditelillä saa mokkulan ja kuukauden 449 eli 39€ parillakympillä kuukausi lisää.

@timppa

PATOJA PEKKA 02.12.2009 22:20

Rabatin Marjaanan yhteydessä olleesta morocco telecomin puodista ostettiin sim kortti. Toimii. Hinta sama 290DHS. Ranskaa murtava myyjätyttö vaan ei tiennyt yhtään mitä myy tai ei vaan ymmärretty mitä ostettiin... Se selitti, että voimassa 1 kuukauden ja max 1.8MB mikä ei olisi ollut mitään muuta kuin pari sähköpostin lukua. No nuo megabitit ainakin oli ihan huuhaaata, mutta nähtäväksi jää oliko gigabittejä vai ehkä yhteyden nopeusyksiköitä tai jotain ihan muuta ja päteekö tuo ilmoitettu 1kk vai sinun ja bongaamamme mainoksenkin 2 kuukautta...

SILMUNEN HANNU 02.12.2009 22:34

Ei liity puhelimiin, mutta voi hitsi, ai Rabatissa olette! Onko siellä vielä semmonen sosiaalitiloiltaan aika kämänen leirintäalue siinä rannalla, jokisuistossa Salen puolella? Kolme vuotta sitten näyttivät alkavan kunnostaa koko rantakaistaletta, ja silloin mietittiin josko leirintäalue menee uusiksi vaiko tallataan pois? Salessa oli kivat iltamarkkinakadut ja Rabatissa ihan hieno linnake ja museo. Silloin ei nähty Marjaanaa vaan eksyttiin Metroon, luultiin että se on tavallinen kauppa, mutta olikin tukku, ja tekivät meille tukkukortin ja homma hoitui:)

t.Kaarina

PATOJA PEKKA 03.12.2009 00:15

Nuo jäi ihmettelemättä, ollaan nyt jo agadirissa 13km pohjoiseen siellä uudella campingilla

AHONEN KAI 19.12.2009 18:14

Kummalla on kattavampi verkko, Maroc Telecomilla vaiko Méditelillä? Tarjoukset ovat muuten melko samanlaiset.

PATOJA PEKKA 19.12.2009 18:45

meditelista ei tietoa. maroc telecom näyttää toimivan ok isojen kaupunkien vaikutuspiirissä, mutta muualla on hidas gprs yhteys. sähköpostin ja sääennusteet saa (useimmiten) maltillisesti sivuja pitkään odotellen perille ja varmimmin aikaisin aamulla tai yöllä. Näin atlantica parkissa. udella agadiria lähemmällä campingilla toimii jo melko liukkaasti.

AHONEN KAI 19.12.2009 18:54

Ok tuo, katsoin tuon Rabatin Marjasen olevan ihan reitillä joten siispä sieltä MarocTelen vermeet.

Kumpi viihtyisämpi uusi vaiko vanha atlantica?

PATOJA PEKKA 19.12.2009 23:15

Makuasia kuin koiran pallien nuoleminen :)

Uusi alue vain vajaan 15km Agadirista, mokkula toimi mukavasti ja jokaisella kohtuu isolla paikalla on vesihana ja myös viemäri.

Siinä plussat minun mielestäni, mutta joku arvostaa ehkä ihan muita asioita.

Kiinni rannassa hiekkapohjalla, mikä tarkoittaa rantakiviin iskevän aallokon leviävän suolapilvena ilmaan ja tuulessa hiekka leviää kaikkialle ja sateessa tarvotaan tasamaan hiekkaliejussa Atlanticaakin pahemmin. Jatkuva kova 24/7 meren pauhu. Uusi alue, eikä taimia isompia puita ole edes pyykkinaruille. Kauppa ja muut palvelut Atlanticaan verrattuna vaatimattomat, mutta onhan se yksi pikkukylä tosin vain muutamien kilometrien päässä. Pahinta oli siellä niiden kahden päivän aikana - ennen Atlanticaan siirtymistä- se, että hanavesikin on aivan suolaista! Sillä jos auton tai edes ikkunat pesee, on turha kuvitella enää mitään ulos näkevänsä sen jälkeen... Joulusiivoukseen suosittelen ostettua pullovettä :) En tiedä miten olisi pyykinpesu suolalla onnistunut...? Sitä ei kokeiltu.

Mutta kukin arvostaa ja arvioi asioita omalla tavallaan, meille kaksi yötä riitti siirtymään Atlanticaan.

AHONEN KAI 26.12.2009 01:46

Mekin oltiin ostamassa Rabatin Marsaanesta em. mokkulaa, Maroc Telecomin pisteessä henkilötiedot kaivettiin passista, täyteltiin A4 lomake, kopioitiin passi, mutta kortilla maksu ei onnistu, noh vieressä oli jattiarifatipään tjsp. seinä joka ei toiminut, ei saatu mokkulaa.

Safiin tullessa on heti kylään päästyä taas Marsaanin kauppa/ Maroc Telecom, muuten jees mutta ei kortteja, sitten keskustan pääkonttoriin josta mokkula kortteineen ja kuukauden latauslipukkeineen 490 Dh eikä kukaan kysellyt henkilöllisyyden perään. Taas kelpaa koulukiusata ;))

VAINIO JARI 26.12.2009 21:00

Salam aleikum täältä paljon parjatulta Camping Atlantica d´Imouranesta. En voinut olla osallistumasta tähän kirjoitteluun... Olemme olleet täällä kohta kuukauden emmekä ole huomanneet mitään huomautettavaa...Meitä on neljän auton porukka ja me kaikki olemme erittäin tyytyväisiä, että muutimme Atlantica Parkista tänne. Maroc Telecomin mokkula jonka ostimme Casablancasta käteisellä muutaman kyselyn jälkeen hintaan 290 Dh ja jolla saa surffata rajattomasti kaksi kuukautta toimii hyvin. Atlantica Parkissa se ei toiminut, tai toimi, mutta niillä nopeuksilla, sitä ei voi sanoa toimivaksi. Nyt kun olivat nämä sateet, niin ei meillä kyllä piha "uinut" eikä muitakaan ongelmia ilmennyt.... no tietysti kengät olivat märjät... johtuivat siitä, että unohtuivat sateeseen, mutta aurinko korjasi asian tänään. Pyykin pesu sujui ongelmitta, ilman "suolan" sivuvaikutuksia. Samoin kun Joulu-siivous hoidettiin paikallisella kraana-vedellä, ilman ongelmia. Meillä ei ole asunto-auton lisäksi muuta kulkuvälinettä kun omalla polkuvoimalla toimiva kulkumasina, niin paikallis-bussi kulkee puolen tunnin välein hintaan 5 Dh ja siellä on tunnelmaa... Taksilla pääsee 50 Dhlla ja tietysti siinäkin on oma tunnelmansa. Kylälle on matkaa "yksi alamäki" eli muutama kilometri, kylästä löytyy... pankki, posti, supermarket, ravintoloita sekä keskiviikko-markkinat. Näihin rietoiin Atlantika Parkista on muutama alamäki ja ylämäki enemmän. Ai niin ne mainingit... tietysti meri elää 24/7... Niin kuin tiedämme, meitä on moneen junaan .... Suosittelemme lämpimästi tätä Atlntica d´Imouranea kaikesta huolimatta...Kaikkea hyvää kaikille... ja pidetään mielessä... maassa maan tavalla.

AHONEN KAI 26.12.2009 21:58

"Käännös (ranska > suomi)Näytä latinisaatio Siirry Mobile Internet Prepaid 290 DH / TTC!

Hyödynnä Mobile Internet 3G + mahtavilla hinnat: • prepaid Internet Pack saatavilla 290 DH / TTC. • 1 kuukausi ilmainen yhteys Tyyppi Modem hintojen paketteja DH ZTE MF100 modeemi 290 ZTE MF628 modeemi 290 Modeemi Huawei E1550 290 Modeemi Huawei E220 290 Modeemi Sony Ericsson MD300 390 Alcatel 390 modeemi Prepaid Internet 3G + varmistaa jatkuvuuden Internet-tai olet. Jotta saat prepaid Internet ilman rajoitteita, vain lataa tilisi kautta 3G + Prepaid täyttöjä Jawal saatavilla: • 1 vrk: 10 DH • 2 päivää: 20 DH: • 1 viikko: 50 DH: • 2 viikkoa: 100 DH: • 1 kuukausi: 200 DH:

Internet Prepaid Telecom Marokko kaikki yhdessä ratkaisu, yhteyden kaikkialla koko ajan."

Terveiset täältä Essaouiran kaupunkiparkista, säätiedoitukset kertovat arskan paisteesta kolmelle seuraavalle päivälle.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.