Marokko, camping-opas

HÄNNINEN JUKKA 21.10.2009 22:39

Tilasin, luin, ja avarruin enemmän kuin yhdestäkään keskusteluketjusta. www.vicariousbooks.co.uk lähetti vajaalla parikymmenpuntaisella Michelinin Marokon kartan ja Morocco camping-oppaan, jossa on hämmästyttävä määrä tietoa. Aluksi 50 sivua kaikkea mahdollista yleistä infoa. Sitten sadan kämppärin infosivut (ihan surkeat jätetty pois, toim. huom. ei tämän kirjoittajan!) Ja vielä 50 vapaaparkkia. Häkellyttävän hyvä kokonaisuus. Kaiken huipuksi kirjoitettu hyvin helposti ymmärrettävällä ja selkeällä englanninkielellä. Aion seuraavaksi tilata vicariousilta Aires nimikkeellä julkaistun kirjan Espanjan ja Portugalin vapaaparkeista. Suosittelen lämpimästi !

LAULUMAAHIRVONEN MARI 22.10.2009 18:50

uoltahan pitä ätilata käyttämällä jotain luottokorttia...mut miten pian paketti tuli sulle tosta Marokosta sen jälkeen kun olit sen maksanut...meil on jo kiire matkaan,ja ei viitsis sen takia jäädä notkumaan et pakettia saa odotella pitkään..saa kai noita sman firman tuotteita jostain muualtakin..Michelinkin kartatkin lie ihan kv. tuotteita..

ANTIKAINEN ESKO 22.10.2009 19:02

Katso tästä: http://www.vicarious-shop.co.uk/contact.php Lupaavat lähettää samana päivänä, tarvittaessa lentopostina. Soita ja kysy, puhelu ei maksa paljon. Tai pane ystävä soittamaan. Tai lähetä sähköpostia. Minun kirjani ovat tulleet nopeasti.

HAAPANEN TIMO 22.10.2009 20:32

Huomasitteko avata linkistä tuon: http://www.vicariousbooks.co.uk/images/camping_morocco_look_inside_guide.pdf

Hyvän tuntuinen opas, ja edullinen.

HÄNNINEN JUKKA 22.10.2009 23:14

Muutama päivä, olisko ollut 3-4, niin kopsahti laatikkooni. Tilausvahvistus tuli miltei heti, ja myös ilmoitus toimituksen lähdöstä. Tosiammattilaista ja hienoa palvelua näiltä engelsmannin viicareilta. Kuten Timon linkki osoittaa, niin kannattaa paneutua firman tuotteisiin ihan ajan kanssa. Luottokortilla maksaminen on sitten mukava juttu ! Ei tarvitse nyhrätä seteleillä eikä pankkisiirroilla. PayPal ja Payson ovat myös oivia maksamiskonsteja, joskin täällä vielä pankkipiireissäkin vieroksuttuja.

POHJAMO PEKKA 23.10.2009 12:29

Onse se vaan hienoo kun on aina joku joka tietää ittellekin tärkeitä asiota.Niinku tää engelsmannin kirjakauppa, tilasin juuri kolmet kirjat Aires Espanja ja Portugali, Aires Ranska ja vielä ACSI Camping Card 2010. Hintaan 56.47 Puntaa ja euroissa n.64.00 euroa.Tossa Aires Espanja/Portugali kirjassa on myös kaasun myyntipaikat.Kun toi Googlen kielipalkki kääntää sivut soumeksi ni tilaaminen on helpottunut entisestään.Ilmoittelen kun tulee postia saarivaltakunnasta niin sitten saadaan varmuus mun kohdalta toimitusajasta tänne meille Suomeen. Terv. Peku

LAULUMAAHIRVONEN MARI 23.10.2009 12:41

oo noilla jotain selkeitä jälleenmyyntipaikkoja..eli et saa jostain isojen firmojen huoltoasemilta..varmaan ainakin michelinin kunnon tiekarttoja saa matkan varrelta...ja kai tota ACSIn opastakin saa muualtakink un netistä..ja tota Marokon leirintäalueopasta...

HÄNNINEN JUKKA 23.10.2009 13:01

ACSI:n opasta on tosivaikeata/mahdotonta saada muualta kuin hollantilaiselta Acsi-päämajalta tai vicareilta, eikä Marokko-opastakaan tietääkseni löydy kuin Vicariousilta. Ja tuskinpa Marokon karttojakaan ihan helposti löytää. -Paitsi tietysti Marokosta.

KORPPI SEPPO 23.10.2009 14:42

ACSI-opasta saa vaikka http://www.vapaa-aika.com/asp_sivut/412G.asp Tosin saksankielinen versio. Ja tilattua saa ihan suomenkielellä. Varmasti ACSI-opasta saa muualtakin. Todennäköisesti esim. Fritz Bergerin myymälöistä, joita on useita Saksassa.

HÄNNINEN JUKKA 23.10.2009 16:34

Hyvä näin. Kehitystä on kehittynyt. 2-3 vuotta täällä siitä ja sen löytämisestä oli isokin ihmettely. ACSI-kuviossa on se kenkku puoli, että uusi jäsenkortti tulee postiin vasta joulukuussa, jolloin useimmat ovat jo reissussa. Acsi-tunnuksin varustetut kämppärit eivät sitten hyväksy edellisvuoden korttia ja alet jääpi saamati. tanah

HAAPANEN TIMO 23.10.2009 16:35

Peku! sun tilausta jarruttaa 2010 ACSI-kortti/opas. Se ilmestyy vasta joulukuussa.

Minä suosittelisin kaikille myös ACSI DVD:tä. Se on monipuolinen koko euroopan kämppäriopas, ja samalla hyvä kartta ( Navteq ) Sama kartta kuin kalliimmissa karttaohjelmissa, tietenkään sillä ei voi navikoida, mutta katsella voi. Käteväksi sen tekee se, ettei tarvitse päästä nettiin tutkiessaan paikkoja. @timppa

POHJAMO PEKKA 24.10.2009 11:15

Kiitos Timolle vastauksesta.Kuulostellaan kuin käy jos vaikka laittaisivat ACSI 2010 kirjan tuleen jälkitilauksena. En arvele enenpää jää nähtäväksi.ACSI 2010 kirjat saa suomesta vasta Helmikuussa 2010.Jos tilamaani kirjat eivät tule ennen lähtöä ( Marraskuun alku ) löytyy netistä sivut Campingcar infos jolla täytyy sitten yrittää pärjätä, jos löytyy W-lan verkot. Mulla on Campingfyhrer 2009 jonka mukana tuli myös DVD-Rom, asiallinen opus.Pientä matkakuumetta podetaan.

Terv. Peku

INGSTRÖM PENTTI 27.10.2009 01:57

Viime talvena tilasin Camping-Card Acsin 2009 sekä Acsin leirintäoppaan Vicarious Booksista leirintäalueelle La Rosaleda. Espanja, koska olimme siellä vuodenvaihteen molemmin puolin. Toimitus tuli perille noin viikossa. Oli aika lailla halvempikin kuin suoraan Acsilta tilaten olisi maksanut. P.I.

POHJAMO PEKKA 31.10.2009 19:17

No niin. Tällä viikolla oli postissa tulleet Vicarioussilta tilaamani Aires kirjat.Nopeesti tulivat ja kaikki ihan oiken mutta,niinkuin Haapasen Timo aiemmin kirjoitti ACSI kirjasta 2010 se puuttui ja ei mainintaa jälkitoimituksesta.Uskon senkin sitten vielä kyllä tulevan kunhan saavat sen. Aires kirjat ovat tosi hyviä joissa GPS koordinaatit.Mut kun mun Panasonikkiin ei voi syöttää koordinaatteja (toisin näyttää kyllä missä olet koordinaateilla, tai sit en osaa käyttää ko laitetta) niin pikkuisen hankaloittaa kun katuosoitteet on jokseenkin huonoja. Googlettamalla kyllä löytyy sit viimeistään. Ensi viikolla sitten lähdetään.

HÄNNINEN JUKKA 31.10.2009 20:28

http://home.arcor.de/telbus/womo-sp/index.html Tässä vielä hyvänoloinen linkki hiukan eri muodossa. Näyttäiskös noista Aires-oppaista löytyvän samoja paikkoja.? Jos viitsisit muutamaa vaikka verrata. Olisi mukava tietää, vaikka aion kuitenkin ne Airesit tilata. Toinen linkki, jollei tuo ensimmäinen sattuisi olemaan kelpoinen: www.womo-sp.org , siinä ainakin on monia valinnaisia kieliä. Jos se Panasonikkisi näyttää koordinaatit, niin on hyvin mahdollista, että niiden syöttämiseen voi koordinatit hyvinkin löytyä esim maahantuojalta utelemalla.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.