Kaksi Onnellista Lasta Auringon osa 1

JORVA OLLI 17.10.2009 21:41

Tiistai 1.9.2009 Yhdentoista jälkeen lähdimme ajemaan kohden Vuosaarta, kohti uutta satamaa ja Finnstaria. Perillä satamassa olimme tosi ajoissa, jo puoli kaksi. Lopulta pääsimme laivaan vasta puoli kuusi.

Teimme satamassa kunniakierroksen kun vähän eksyimme letkasta. Siitä sitten laivaan. Oluet baarissa ja päivällinen syötiin - joka oli suuri pettymys, maksoi 22.- per nenä. Hyvä ettemme otaneet ruokapaketteja. Sitten nukkumaan. Tuulta 14 m sek, vähän keinutteli, aamuyöllä hieman enemmän.

Keskiviikko 2.9.09 Aamulla syötiin köyhähkö aamiainen, 10.- kpl ja ulkona satoi, ei meillä sisällä laivassa. Istuksimme aulassa lukemassa ja odottelemassa perilletuloa n.klo 21.00 Suomen aikaa. Aurinko paistaa, mutta tuulee.

No, laiva oli ajallaan, peruutteli taas hienosti omaan pieneen loossiinsa, käännyttyään paikallaan ympäri. Tarkkailimme sitä siinä kun luotsi paatistaan hyppäsi sisään laivan kyljestä. Ohitimme hienon hiekkarannan - tornihotellin rantaravintolat ja iloiset, vilkuttelevat ihmiset.

Puolen tunnin ajomatkan päässä Trawemundesta on tämä Camping Lubeck Scöneböken, jossa tämä yö ja aamulla sitten eteenpäin.

Aamulla matka jatkui , kävimme Citti-Marketissa ostelemassa oluita ja viinejä ja ruokaakin. Sitten ajelemaan kohti Jenaa. Pienet sotkut sain aikaan Wirttenburgenin liepeillä kun tie vaan kapeni, mutta siitä selvittiin ja ollaan taas kartalla ja kohti Magdenburgia. Sataa, + 17. Kerkesin kertomaan jo Suomeenkin keleistä, mutta sittempä keli alkoikin muuttua ja aurinko paistoi lämpimästi, + 21 - 23. Kilometrejä n. 500 kasassa. Hieman pikkuteitä harhailtiin ja tietöitäkin oli, joita kartturimme Teukka ( alias Tom Tom ) ei tiennyt. Kierreltiin ja lopulta päädyimme moottoritielle. Viellä yksi tietyö ja pääsimme lopulta Jenaan, täällä ollaan.

Teksti on suora kopio vaimoni Lean matkapäiväkirjasta.

Jatkuu sitten.

t. Winemaker

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.