Murcian alue

HOLMSTRÖM JAANA 12.10.2009 03:31

Tietääkö joku mukavia leirintäalueita Murcian, Torreviejan ja La Magnan alueelta? Millainen ilmasto siellä on, mitkä ovat lämpötilat joulu, tammi, helmikuussa?

JANHONEN MATTI 12.10.2009 11:38

Itse en mainitseminasi aikoina noilla alueilla ole ollut. Alla olevasta linkistä voit katsoa eri alueiden säätietoja määrittelemistäsi paikoista ja eri aikajaksolta. Kun ensin olet määritellyt paikkakunnan, jonka tietoja haet niin kohdasta History data köytyy sään historiatiedot aina päivätasolle saakka.

http://www.wunderground.com/global/stations/08360.html

HOLMSTRÖM JAANA 17.10.2009 13:17

Kiitoksia linkistä. Me mietimme mennäkö Murciaan vai Andaluciaan, kummassa paikassa on lämpimämpää. Tuosta säähistorialinkistä oli paljon apua.

JANSSON JUHANI 17.10.2009 22:54

Meillä on ollut 20v.kämppä Andaluciassa,Mijas Costalla.Nää on ikuisuuskysymyksiä onko ylempänä espanjassa vai andaluciassa lämpimämpää.Joka tapauksessa Andaluciaan on vielä 700 km.matkaa Alicanten kulmilta ja etelään? Ns.mikroilmasto voi vaikuttaa paljon ja poiketa alueen yleisestä säästä.Se kannattaa ottaa huomioon että suurin osa espanjaa on 600-800 metrin korkeudella ja sisämaassa on talvisin aivan yleisesti pakkasia.Lunta sataa yleisesti korkeammalla vuoristossa.Esim.Malagassa voi nähdä paljain silmin Sierra Nevadan lumiset vuorenhuiput.Ja silti jotkut ottavat rannoilla aurinkoa ja jopa uivat. Nyt on 25-30 lämmintä varjossa ja öisinkin yli 20.Viime vuonna talviaikaan lämpötila oli öisin useinkin 7-10*.Onneksi plussaa.Muutama vuosi sitten oli poikkeuksellisen kylmä talvi ja Malagassakin oli yöllä pakkasta. Caravaanareillahan on lämmitys ,joten ei kylmän eikä kosteuden pitäisi olla ongelma. Sateista sen verran ,että kaikkihan on herrassa,mutta ei ole tavatonta että sataa pari viikkoa yhtä soittoa ja silloin KAIKKI ON MÄRKÄÄ JA KOSTEATA.Sekään ei ole tavatonta että voit ottaa aurinkoa uimapuvussa jouluna. Mutta oli miten oli,kyllä täällä säät aina suomen olot voittaa.

NYYSSÖNEN KAJ 18.10.2009 08:54

Omakohtaista kokemusta kämppäreiltä Murciasta ole kuin yhdeltä alueelta ja sekin lopetettu. Parhaiten saat tietoa Googlella, kirjoita "Camping Spain" niin saat vihjeitä yllin kyllin.

Yksi luettelo jota en lötänyt ACC? Capmping tai jotain sinne päin kuka tietää osoiteen niin laittaa sen tänne.

KORPPI SEPPO 18.10.2009 10:43

http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/espanja/

PYSTYNEN JUHANI 20.10.2009 09:39

Torreviejan lähellä camping:Pohj.puolella n.10m.Torreviejasta on Guardamar del Segura,meren rannalla 11km pitkä hiekkaranta. Kaupungin ulkopuolella etel. n.4km.Rocajuna.Kyllä viime talvenakin shortseilla melkein pärjäsi,vaikka oli huonoin talvi kuulemma kahteenkymmeneen vuoteen.Yöllä laski jopa lähelle nollaa.

INGSTRÖM PENTTI 27.10.2009 02:13

Viime talvena olimme helmikuun alusta pari viikkoa Fortuna-nimisessä kylässä sijaitsevalla kämppärillä jonka yhteydessä on n. 36-asteista vettä käyttävä pieni kylpylähotelli. Fortunan kyläkeskukseen matkaa n. 3,5 km. Kylällä on mm. terveyskeskus, apteekkeja ja kauppoja. Myös toripäivät kokemisen arvoisia. Murcian kaupunkiin matkaa n. 30 km ja sieltä löytyykin kaikki suurkaupungin palvelut. Ilmat olivat aurinkoisia joka päivä,lämpötilat riittävät uikkareilla auringonottoon. Yölämpötilat keskimäärin 6-8 astetta. P.I.

HOLMSTRÖM JAANA 28.10.2009 17:52

Kiitos vastauksista, niistä on paljon hyötyä. Tuo kylpylä hotelli on kokeiltava. Tietäisikö joku vielä alueen toripäivistä?

HÄNNINEN JUKKA 29.10.2009 00:50

Sieltä kylpylähotellista on aika kinkkinen, tosin hyväksyttävä n. 3 km fillarimatka itse kaupunkiin. Mahtavan pitkä ylämäki mennessä kuin myös tullessa alamäki, tai päinvastoin. Markkinoissa ei ole mitään erityisen kuohuttavaa, samanlaiset kuin kaikkialla iberiaeuroopassa. Tiedon ajankohdasta saat helpoiten kysymällä henkilökunnalta. Yleensä markkinat ja laajempi torimyynti on kerran kuussa tai sitten ehkä kahdesti, luulisin... Vaan siinä hotellin lähellä on myös viehättävä kämppäri, jonka kyljessä on varsin eksoottinen pieni kuumavesiallas, jossa on tosikiva lillua, kun kuumanlämmin vesi hivelee...

NÄÄTSAARI JOUKO 30.10.2009 11:06

Hola! Taalla Santa Polassa meita Rutuja on jo 25 parcelaa taynna.On lamminta ja kaikki on lahella. Recuerdos,hasta luego!Jokkeri

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.