Ceutaan ja Ceutasta Agadirin suuntaan/ sta, kertausta tämäkin

AHONEN KAI 29.09.2009 01:11

Vaikka sinne pääjoukko meneekin vasta joulukuussa, niin tämä on edelleen monille ns. uusi juttu, säästyy monelta mutkalta ja kymmeniltä kilometreiltä huonoa pikitietä, eli:

Ceutan rajalta ekasta liikenneympyrästä oikealle jyrkkään ylämäkeen Tangerin viitoitusta seuraten.

Etelästä tullessa jatketaan Larachen jälkeen Tangerin suuntaan, ennen Tangeria suuntaan Melloussa Tetouan, jatketaan Tanger port est, jossa alkaa näkymään viitoissa Sebta.

Viimeinen/ eka pätkä maksaa 136 Dh ja on uutta motaria.

SILMUNEN HANNU 29.09.2009 12:31

Muistakaa ihmiset kuitenkin, että Marokko on mahtavan upea ja monipuolinen maa, ei sinne etelään kannattaisi kiireellä läpi maan porhaltaa!

Minua on muutenkin pitkään ihmetetyttänyt, että miksi ihmiset siinä vaiheessa, kun aikaa alkaa olla runsaasti, menevät aivan juoksujalkaa läpi koko euroopan tai afrikan jonnekin, ja ovat sitten siellä jossain pitkään. Mikseivät porukat matkusta rauhassa, tutkien ja ihmetellen kaikkia mielenkiintoisia paikkoja siinä matkan varrella? Kysyn tätä aivan vilpittömästi, vailla sarvia tai hampaita, puhtaasta uteliaisuudesta. Itseäni kun aina harmittaa, että jos haluaa kauas, ei ehdi nähdä matkan vartta tarpeeksi.

t.Kaarina

HALONEN MARTTI 30.09.2009 11:44

Kaarina, puhut asiaa! "Aamupäivällä hiljempää ja iltapäivällä ei enää niin kiirettä", on mottomme. Marokko kiinnostaa, mutta tänä talvena emme ehdi viipyä matkalla kuin pari-kolme kuukautta. Kiitos kaikista hyvistä matkajutuista ja kuvista, joiden parissa on ollut mielenkiintoista viipyä.

AHONEN KAI 30.09.2009 23:33

"Mikseivät porukat matkusta rauhassa, tutkien ja ihmetellen kaikkia mielenkiintoisia paikkoja siinä matkan varrella"

Homman nimi on kaiketi monella se ettei autossa mahdu matkustamaan. Etuteltat, keittiöteltat, skootterit, henkilöautot, polkupyörät, sähköhellat/ uunit, kotimaan ruokatarpeet, astiastot täyttävät auton ja aiheuttavat kiireen sinne jonnekin naulaamaan itsensä ko. maan maaperään koko talveksi.

Kolmen viikon jälkeen 25 viikkoa travellaamista, Ad Dakhlassa käydään tekemässä u-käännös , jos Allah suo ;))

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.