Matkailuautotilpehööriä Stuttgartin seutuvilta

NIEMINEN ERKKI 29.08.2009 20:58

Matkailuauto/autoretkeilytavaa myyvien liikkeiden osoitteita kaipailen alueelta Stuttgart - Tanska. kotiinpaluu alkamassa, viikko aikaa vielä kierrellä.

-eni-

NYYSSÖNEN KAJ 29.08.2009 21:30

Onhan niitä, ensimmäinen ota suunta Munich A8 tietä Sulzemoos puolivälissä Augsburg - Munuch iso liikerypäs.

Seuraava jos lähdet kohti Berliiniä A9 tien lähellä Nuremberg kohdalta A3 etelään liitymästä 92 ulos B299 tietä muutama km

49 18' 20" N 11 29' 0" E

Berliinin kaupungissa on yksi kanssa saattaa tarvita päästö tarran sinne pääsy, jos kiinnostaa kaivan tiedot siitäkin

Viellä yksi jos ajat Saksan läntisimmän osan kautta heti rajan takana Winterswijk Hollannissa on yksi suurimmista alan putiikeista

ANTIKAINEN ESKO 30.08.2009 20:16

Reitillesi sopisi hyvin tuo uusi ja valtavan iso Hymer-ryhmän rakentama matkailuauto- ja tarvikerypäs EXPOCAMP lähellä Würzburgia:

http://www.expocamp.de/de/kontakt/anfahrt.html

Siellä on 680 m2:n tarvikemyymälä. Hymer osti Movera-ketjun muutama vuosi sitten. EXPOCAMP on avattu viime vuonna ja on näkemisen arvoinen.

Stuttgartista autobahnia pitkin kohti Würzburgia, sitten kohti Frankfurtia, liittymästä 66 pois. Kerropa kokemuksistasi, en vielä ehtinyt käydä siellä.

Pihalla on 90 ilmaista matkaparkkipaikkaa.

NIEMINEN ERKKI 30.08.2009 21:13

Kiitoksia vinkeistä. Huomenaamulla startataan tarkastamaan tarjonta otsikon kohteissa. -eni-

NIEMINEN ERKKI 13.09.2009 10:59

Expocamp tuli kierrettyä. Massiivisenkokoinen myymälä... Autoja oli pilvin pimein. Nettisivuilta http://www.expocamp.de/en/the_expocamp.html saa hyvän kuvan tarjonnasta. Alakerrassa tarvikemyymälä. Koko valikoima ei varmaan mahdu esille, joten kannattaa ensimmäisenä siepata ovensuusta kataloogi ja selailla sitä. Oikein valveutunut ennakkovalmistautuu netinkin avulla. Minä huomasin vasta jälkeenpäin luetteloa selaillessa, mitä kaikkea vielä olisi ollut tarjolla... Kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen kohde, vaikka matkailuautohankinta ei olekaan ajankohtainen. Pari tuntia menee kierrellessä niin ettei huomaakaan.

Expocampin vieressä on Wertheim Village (http://www.wertheimvillage.com/en_GB/plan-your-visit): laatumerkkien outlet-myymälöiden keskittymä. Poistomyynnistä löytää hinta-laatusuhteeltaan edullisia ostoksia. Suosittelen käyntiä, jos ajelee alueella.

-eni-

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.