Bosnian kautta Kroatiaan?

FURU SVEN-OLOF 24.08.2009 21:21

Olisi mielenkiintoista kuulla muiden matkailijoiden kokemuksista eri reiteistä Kroatiaan. Olemme lähdössä kuun vaihteessa Baltian maiden ja Unkarin kautta Kroatiaan m.m. Makarskalle ja sitten rantatietä ylös Plitvicen kautta Istriaan ja Sloveniaan j.n.e. Tuntuisi järkevämmältä lyhentää matkaa,jos oikaisisimme Bosnian (Sarajevon)kautta,vai onkohan siinä sitä järkeä? Emme myöskään haluaisi ajaa samaa tietä molempiin suuntiin rannikolla. Hyvät neuvot ovat yleensä "kalliit".

LAINE RAIMO 24.08.2009 21:39

Jos kerran hyvät neuvot ovat yleensä kalliita niin nyt tulee hyvä neuvo aivan ilmaiseksi: Tee kuten olet suunnitellutkin. Ajoimme jo vuosia sitten lähes saman reitin ja olimme hyvin tyytyväisiä näkemäämme ja kokemaamme.

KIRI ESKO 27.08.2009 21:23

Kannattaa kyllä oikaista. Me tulimme viimevuoden keväällä Dubrownicista Mostarin kautta Sarajevoon ja sieltä Unkariin. On ihan kunnolliset tiet ja turvallisen oloistakin.Ja se Plitvitsa on upee paikka, ottakaa vain aikaa ainakin 8 tuntia, jos koko reitin aiotte vaeltaa.

SAIKKONEN ERKKI 31.08.2009 14:20

Tulimme Dubrovnikkiin Sarajevon ja Mostarin kautta, tiet hyvat ja suht.rauhalliset. Yovyimme Sarajevossa, mutta Mostarista loytyy myos c-alue. Nyt paistatellaan Splitissa, tarkoitus on kylla tulla Zagrebin, Budan kautta pois. Suosittelen, Sarajevo herattaa ajatuksia!!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.