Matkavinkkejä maalimalle, jatkoa Silmusen Kaarinan tekstiin

HÄMÄLÄINEN MARKKU 11.08.2009 19:02

Tervehdys Kaarina

Kirjoitellaan näin salaa, niin muut eivät tiedä tästä meidän ajatusten vaihdosta. .=)

Ei kun ihan oikeasti kaikki mukaan ajatusten vaihtoon.

Viittaan tässä Silmusen Kaarinan kirjoitukseen Re: Re: Re: Vinkkejä lukijoille Rooman reissulta

Ymmärrän kyllä hyvin tuon Kaarinan pointin noista paikkojen esittelystä.

Itse mietin tuota sinun ajatusta, samalla mietin kuinka se saataisiin sujuvasti toimimaan ja kun en keksinyt päädyin omaan sivustoon. Oikeasti täällä karavaanareiden sivuilla pitäisi olla paikka johon kaikki jäsenet saisivat laittaa matkavinkkejä haettavaksi.

Koetetaan isommalla joukolla miettiä kuinka homma saataisiin toimimaan.

Aloitin kokeilun koettamalla saada kasaan listan omituisista nähtävyyksistä sekin on jo painunut tuonne unohdettujen joukkoon. http://www.karavaanarit.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/matkailu_ulkomailla/?x26399=19002158

Ideaalihan olisi jos vinkkisivu olisi kiinteässä kohdassa eikä vaipuisi unhon yöhön. Kun nuo omituiset nähtävyydet tuli taas mieleen ajattelin kaapata sieltäkin muutaman kohteen. Voinen kirjoittaa vinkin antajan nimenkin, kun Suomessa lienee aika monta samannimistä, niin ettei tietosuoja herrat loukkaannu.

Jos joku kokee, ettei hänen nimeään saa julkaista, niin tässä keskustelu ketjussa sopii ilmaista mielipiteenä.

Pidän nuo omat sivuni vielä toistaiseksi voimassa ja kunhan ehdin, päivitän niitä ja koetan saada muutakin maakohtaista tietoa kun pelkkiä kokemuspaikkoja.

Olen kyllä valmis lisäämään sinne paikan ilmoittajan nimen ja hänen antamansa arvostelun, jos joku minulle paikkoja ilmoittelee.

Esimerkkinä http://www.visitestonia.com/index.php?page=4 http://www.poi.cz/

SILMUNEN HANNU 14.08.2009 00:03

Me taidetaan Markku olla kaksinemme näiden matkavinkkijuttujen kanssa!?:)

Jotenkin nyt innostuin sellaisesta kokeilusta, että kirjoitettaisiin tähän Matkailu ulkomaille-osioon uudeksi jutunaiheeksi kaikki maat, mitkä tästä "lähistölta" tulee mieleen. Jokainen maa siis omana aiheenaan. Ja sitten sen maan alle saa jokainen ruveta laittamaan erityisen mielenkiintoisena pitämiään nähtävyyksiä ko.maasta. Ja kun väliotsikoksi vaihtaa maan nimen sijaan sen nähtävyyden nimen, näkevät lukijat pelkkiä väliotsikoita selaamalla mistä on kysymys.

Ja sitten tasaiseen tahtiin nostetaan ylös viesti, missä kerrotaan tästä vinkkien keräämisestä.

Minä voin aloittaa maiden ylöskirjaamisen, ja lupaan niitä vinkkejäkin aika monesta maasta, mutta huomenna minun pitää hoitaa yksi toinen kirjallinen työ. Mutta sen jälkeen. Jos edes sinä lupaudut mukaan. Eiköhän siihen muutkin innostu, kun saadaan homma käyntiin!?

t.Kaarina

HÄGGBLOM AIJA 14.08.2009 08:33

Meitä innokkaita lukijoita kyllä riittää. Kiitos kun viitsitte nähdä vaivaa meidän muiden eteen. On aina mielenkiintoista lukea vinkkejä jo ennen varsinaisen matkan suunnittelua.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 14.08.2009 21:38

Kun Kaarina ehdit, niin tee pohjat, niin lisään nuo minun sivun tiedot. Matkailumessuilta löytänee tiedot eri maiden matkailusivuista (valtiolliset matkailutoimistot) nekin voinee lisätä sinne.

Markku

KERÄNEN KAUKO 15.08.2009 10:47

Hienoa. Uskon, että hyvä ja mielenkiintoinen tulee.

HAAPANEN TIMO 15.08.2009 12:49

http://www.karavaanarit.fi/karavaanimatkailu/matkalla_ulkomaille/matkailutoimistot/

VENHO MARKKU 20.08.2009 12:26

Idea on todellakin loistava, sillä aina on kiva lueskella vinkkejä, kun matkaa suunnittelee.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.