Vieheet vähissä Norjassa

HEIKKILÄ JANNE 11.08.2009 12:37

Hei ja kiitos edellisistä vinkeistä kesäkuussa tuonne Hammerfest/Nordkapp suunnille! Ei sitten menty Nordkappiin - keksittiin rahoille parempaa vastinetta. Muun muassa syötiin ja juotiin hyvin :)

Hammerfestin saarelle menevän sillan korva oli oikein hyvä kalapaikka ja leiriytymispaikka vaunun kanssa. Kiitos vaan kovasti siitä vinkistä. Ja Hammerfest oli mukava kaupunki.

Nyt ollaan menossa Narvikin kautta Tromssan suunnalle. Ei vielä tarkkaa matkasuunnitelmaa. Säiden mukaan...Olisko tietoa sieltä suunnilta vaunun kanssa yöpymiseen? Entä sitten saisko niiltä suunnilta venettä vuokralle? Alkaa mennä nuo vieheet vähiin rannalta kalastaessa :) Ja kiinnostais isommat kalat. Toki kiinnostaa siltä suunnalta myös hyvät rannalta kalastelu paikat.

Mukavaa kessää kaikille, Kati ja Janne Heikkilä

HYTÖNEN REIJO 11.08.2009 23:11

Nyt on norjan kartta hukassa,mutta ulkomuistista heitän: Molempien siltojen yli.siis ensin kaupunkiin ja sitten kaupungista ulos itää kohti ja vasemmalle. Siitä vain tie loppuun asti. Hiukan epämääräinen ohje mutta siellä pitäisi olla sommarö tms.

Hienoa valkoista simpukka hiekkaa löytyy sieltä ja on hyvä kala paikka.Sillan penkalta tai mistä nyt haluaa.Varteenotettava kissakala paikka ja turskaa pitäisi oleman.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.