Norjaan Tukholma - Oppdal - Isfjorden-Geiranger-Stryn -Tukholma

SALONEN KARI 09.07.2009 01:06

Lähettäisittekö hyviä matkavinkkejä nähtävyyksiä ja luonnonkauneutta etsiville vanhemmille ja 13 vuotiaalle jalkapallosta, yleisurheilusta ja kalastuksesta kiinnostuneelle pojalle, suunnitelmisssa olisi heinäkuun lopulla tuollainen reitti. Kiitos etukäteen!

REINI SEPPO 09.07.2009 16:57

Otappa sukset mukaan , jos meet STRYN iin!!! t.se

SALONEN KARI 13.07.2009 09:24

ystävä antoi vinkkejä kohteista - reittihaku vielä tekemättä. Kun luulet olevasi noin fiksu, olisit toki vaivautunut kirjoittamaan muutakin FIKSUMPAA!

Ensimmäistä kertaa kyselin jotain tällä sivustolla, yksin on aiemmin löydetty hienot matkakohteet. Jäin kovasti miettimään tollaisten vastaajien itsetuntoasiaa???? Vitsinäkin huono????

FAGERSTEDT BJARNE 13.07.2009 13:51

Hei, eihän tuo ollut mikään vitsi, Strynissä on hiihtokeskus joka on auki vain kesäisin. Kokemusta on, vaikka on jo aika monta vuotta sitten kun käytiin pojan kanssa elokuussa siellä hiihtämässä. Saman aikaisesti oli useamman maan (Suomen mukaanlukien) maajoukkueet siellä harjoittelemassa. Tässä on linkki mistä voit tarkemmin tutustua: http://www.strynefjellet.com/contents/strynefjellet.html

REINI SEPPO 13.07.2009 16:33
Hyvä Kari , ei ollut tarkoitus ,millään tapaa Sinua mollata!! Itsellä vain jäi monttu auki , kun ensi kerran sinne jouduin. Lumi vallit tien reunalla n. 3-5metriä korkeita ja sula pikitie alla. Mennessä jo ehdin kiroomaa norjalaiset laiskoiksi ,kun ajavat suksipoksit katolla ,kesällä!!! Totuus vain selkis kun tulimme laskettelukeskukseen ja helikopteri vei laskettelijota rinteeseen Toisella kerralla kun olimme siellä, sumun seasta ei näkynyt edes huolto rakennusta! Toivottavasti Saat vastauksia joista Sulle/ perheelle on hyötyä! Sorry vaan! t.se

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.