Map & Travel / Travel Planner karttaohjelma

HEIKKILÄ TOMMI 05.06.2009 14:35

Onko tietoo, miten saisin poistettua tämän ko. ohjelman kannettavastani? Ei lähtenyt kotikonstein eli laitehallissa "lisää/poista sovellus". Tuntuu istuvan koneellani maailman tappiin. Ostin uuden karttaohjelman enkä haluaisi turhaan jättää tätä toista koneelleni tilaa viemään. t.Leena

KORPPI SEPPO 05.06.2009 15:01

Enpä pysty auttamaan, kun minulla kyllä se poistui tuota kautta. Syy miksi piti poistaa oli, että planneri "sanoi sopimuksen irti" eli lakkasi toimimasta. Mutta vanhan poisto ja asennus uudelleen auttoi.

HEIKKILÄ TOMMI 05.06.2009 15:25

Samat sanat, lakkasi mullakin toimimasta ja siitä syystä uusin hieman tuoreemman ohjelman, kun tähän ei enää ollut olemassa päivitystäkään. Nyt on Grosser ADAC ReisePlaner, joka on periaatteeltaan ja käytöltään ihan samanlainen.

AHOLA JARI 05.06.2009 18:17

Tällaista yleispätevää ohjelmien poistosta Windowsissa;

Jos jokin ohjelma ei suostu poistumaan (Uninstall), syys on usein se, että käyttäjä (oletetaan olevan riittävän "vahva") on poistanut joitain tiedostoja siitä "käsin", tai väärä päivitysjärjestys on rikkonut alkup. ohjelman rekisterit (sama tuote).

Joten yritä asentaa uudelleen se ohjelma mitä yritit poistaa. Ja aja sitten samantien sen ohjelman poisto. Yleensä auttaa...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.