Vinkkejä Pariisiin ja Disneyworldiin menijöille

HEIKKILÄ HANNU 05.06.2009 11:36

Mikä olisi hyvä leirintäalue sopivan matkan päässä Disneyworldistä ja Pariisin keskustasta? Olisiko järkevää jättää asuntoauto leirintäalueelle ja mennä kohteisiin muulla kyytillä? Mukana lapset 5 ja 7v. Mitä muita kivoja kohteita Saksasta Pariisiin menevälle lapsiperheelle? Ja mikä olisi mukava reitti Tanskan kautta tulevalle?

SILMUNEN HANNU 05.06.2009 12:05

Moi, tiedoksi sellainen, että Disneylandin p-paikalla voi nukkua asuntoauton kanssa. Itse olemme pari kertaa niin tehneet, ja on tuntunut tosi kätevältä ajaa illalla sinne valmiiksi, ja aamulla kävellä autosta suoraan huvipuistoon, ja illalla piiitkän kivan päivän päätteeksi, jalat tohjona, jäädä siihen viereen taas yöksi. Ja viimeksi käytiin seuraavana aamuna vielä Disney Villagessa ostoksilla ja syömässä, ennen pois lähtöä. Se maksaa muistaakseni 20e, mutta ilmaista ei ole pelkkä pysäköintikään.

Sadun taikaa!

t.Kaarina

STRÖMMER HEIKKI 05.06.2009 19:00

Kaarina, olis kiva tietää mikä siellä Disney Wordissa maksaa vain 20€? Mekin meinattiin mennä sinne huhtikuussa -08. Sisäänpääsy kahdelta aikuiselta ankkalinnaan 360€. Ei ollut kuitenkaan ihan niin paljoa ankkoja ikävä. Onneks ei ollut lapsia mukana, niin pystyi poistumaan lippuluukulta. Vinkiksi voisin siis sanoa että katso että lompakossa on niin paljon painetta että ei harmita kun 500€ palaa tuossa tuokiossa.

HALME MARTTI 05.06.2009 22:20

En vastaa Kaarinan puolesta, mutta oletan hönen tarkoittaneen, että pelkkä pysäköintikin maksaa ja tuolle 20 hinnalla sai parkkipaikalla olla yötäkin. Oma kokemukseni on aivan tasan kolmen vuoden takaa. Silloinkin PELKKÄ PYSÄKÖINTI maksoi tuon 20 EUR ja sillä hinnalla olisi saanut yöpyä parkkipaikalla. Meitä oli kaksi aikuista ja neljä lasta, joist yksi pääsi varsinaisella lastenlipulla puistoon. Ostin kahden päivän liput puistoon ja studioille ja ne maksoivat yli 500 EUR. Emäntä oli saada aortan repeämän, kun kuuli hinnan, mutta mitäs enää teet, kun iloisena esittelin ostamiani lippuja! Me olimme yötä vähän kauempana Jablines nimisellä leirintäalueella, jota joku muukin äskettäin kehui. Se oli ihan hyvä paikka ja respasta sai ostaa em. liput ja minähän panin visan vinkumaan. Sieltä olisi ollut bussikuljetuskin, mutta myöhästyimme siitä ja menimme asuntoautolla. Minunkin mielestäni Eurodisneyland on pelkkä rahastuspaikka, mutta neljä tyttöä oli eri mieltä ja hävisin äänin 5-1 (mamma äänesti lastenlasten puolesta). Ehkä Teidän perheen lapset ovat niin pieniä, että studiot voi jättää väliin. Toisaalta taas vanhemmat ovat sitä ikäluokkaa, että saattavat tykätä siitä puolesta. Edelleen suosittelen mukavana huvipuistona Hampurista noin 60 km päässä Soltaussa olevaa Heideparkkia. Se on mukavan kokoinen yhden päivän kohde ja hyvä kämppäri on noin kilometrin päässä, josta kävelytie huvipuistoon. Se on miellyttävä paikka ja noinkin pienille lapsille siellä on mukavia kohteita, vaikka ei Euroopan korkeimpaan puiseen vuoristorataan menisikään (hirvitti meikäläistäkin niin maan perusteellisesesti)

SILMUNEN HANNU 14.06.2009 00:02

Jeps, tuota juuri tarkoitin.

Me olimme siellä viimeksi edellisjouluna viiden hengen perheellä, ja päivä Diesneyssä maksoi silloin vähän päälle 200e. Nyt katoin hinnastosta, että päivän liput disneylandiin maksaisivat meille viidelle yli 11vuotiaalle 251e, ja vertailun vuoksi päivän rannekkeet Linnanmäelle maksaisivat meille 175e. Että mikä sitten on kallista, mikä ei. Studioissa emme ole käyneet, mutta ainakin neljällä reissulla päivän Disneylandissa viettäneet, ja hyvin suuresti koko perhe nauttineet! Emme ole kokeneet sitä sen kummoisemmaksi rahastukseksi, kuin mitään muutakaan maksullista juttua tai tapahtumaa tämän maan päällä. Meillä on ollut kaikilla vilpittömän hauskaa viettäessämme sadunhohtoista päivää, ja pikkupikkumaan ja pirates of caribean musiikin kuuleminen saa meidät hyvälle mielelle koska vain, missä vain. Viimeksi lapset olivat 15, 17 ja 12 vuotiaita ja me aikuiset 45v. Ehkä sitten olemme kovin lapsellisia, mutta hyvä niin. Jokaisen euron arvoisia ovat ne päivät olleet, todellisia hyvän mielen terapia-pläjäyksiä. Voin kyllä suositella kaikille, jotka haluavat heittäytyä lapsiksi ja elää sadun todeksi. Ja olla hetken marmattamatta hintoja. Aika paljon turhempaankin sitä ihminen voi minusta rahojaan laittaa:)

t.Kaarina

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.