Apua leirintäalueelle tultaessa

LOPONEN HANNA 19.05.2009 10:24

Joskus aikaisemmin on karavaarit sivustoilla ollut mahdollisuus tulostaa kaavake joka auttaa leirintäalueelle tultaessa ulkomailla.Kaavake oli sellainen jossa pystyi muistaaksi rastittamaan eri kielillä mitä leirintäalueela tarvitsi esim.sähkö,kuinka monta yötä on tarkoitus olla jne. Onko kellään tietoa onko tällaista kaavaketta vielä saatavilla jostain,en löytänyt sellaista täältä,vai enkö vaan osannut etsiä?

GRÖNLUND JORMA 19.05.2009 10:26

Olisiko VOP-kerhon sivuilla: www.voppari.com

GRÖNLUND JORMA 19.05.2009 10:48

http://www.voppari.com/matkailu/apu1.htm

JANHONEN MATTI 19.05.2009 11:05

Henkilökohtainen mielipiteeni on, että moista kaavaketta on vaikea laatia siten, että se on kaikenkattava vastaus kulloiseenkin tarpeeseen. Noita camping-alueita kun on Euroopassa niin monenlaisia. On niitä jotka ei kysytä edes nimeä saatu passia tai auton rekisterinumeroa, 10-15 euroa puhtaana käteen ja se on siinä. Sitten on niitä alueita joilla on hienot tietokonejärjestelmät - jonoja aiheuttamassa - ja joissa paikoissa vaaditaan kaikkien passi, auton rek. numero ja tietenkin täydelliset kotimaan yhteystiedot. Kokemukseni mukaan, mitä hienojakoisempi tietojen keruu ilmoittutuessa, niin sitä hitaampi on sisään- ja uloskirjautuminen. Jos kirjautumista haluaa helpottaa/nopeuttaa niin toki kannatta panna paperille matkustajien nimet ja syntymäajat, passien numerot (jos on) ja auton rekisterinumero ja antaa se vastaanottovirkailijalle. Kirjautujan nimi ja osoite ja kotimaa taas taas selviää parhaiten virkailijalle SF-Caravanin jäsenkortista. Jäsenkortti käy myös ylttävän monessa paikassa "pantiksi" passin asemasta jos panttia yleensä pyydetään. Vähenemään päin näyttää tuokin käytäntö olevan.

LOPONEN HANNA 19.05.2009 15:02

Juuri tuota kaavaketta olen etsinyt.VOP-kerhon sivuilta löytyi muutakin hyödyllistä tietoa,kun lähdemme ensimmäistä kertaa ulkomaille asunto-autolla.KIITOS!

ARO PERTTI 19.05.2009 15:38

Lisää infoa !;-)

http://www.matkareitti.fi/eurooppa_info/

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.