Super "kämppärit" Union Lido ja Park Umag

SAVOLAINEN JARI 15.05.2009 23:25

Oliskohan kokemuksia Venetsian lähellä olevasta neljän tähden ”loma keitaasta” Union Lido http://www.unionlido.com Mainosten mukaa kaikkea pitäisi löytyä mitä lapsiperhe voi vain kuvitella...pitäneenkö paikkansa?

Samoin kokemuksia Kroatian puolelta ADAC:in Super Plaza 2009 kämppärista nimeltään Park Umag. http://www.istracamping.com/EN/camps/Park_Umag_1839.itu

Minkälainen ruuhka ko.leirintäalueilla on vai päteekö sama kuin muihinkin kohteisiin, eli ennakko varauksia ei tarvinne viellä kesäkuun puolella.

NYMAN MATTI 16.05.2009 07:57

Hei Pitää, tuolla niemimaalla on useita samanlaisia leirintäalueita. Vastaan vähän vierestä kehumalla lähellä olevaa aluetta. Me olemme olleet useita kertoja vastaavanlaisella muutaman kilometrin päässä olevalla www.marinadivenezia.it alueella. Viime kesäksi alueen uima-allasalue laajentui vesipuistoksi. Näillä alueilla on viikon jokaisena päivänä erilaista ohjelmaa,lapsille tai aikuisille, läpi päivän, johon jokainen voi osallistua jos haluaa. Lisäksi meren ranta on lapsiystävällinen, valtava hiekkaranta ja matala ranta. Iltaohjelmat joka ilta. Pesutilat siistejä, alueilla on kaikki tarpeellinen, kauppoja, pesula, ravinloloita yms. Alueet ovat rauhallisia suuresta ihmismäärästä huolimatta, turvallisia, siistejä, vartioituja.
Kesäkuussa ei ole vielä ruuhkia. Viime kesänä heinäkuun toiselta viikolta alkaen alueilla oli jo täyttä. Portilla oli kilometrin jono. t. Matti

SAVOLAINEN JARI 16.05.2009 09:32

Kiitos vinkistä. Muksut oli onnesta soikeena, kun katseltiin uutta "vaihtoehtoa"

SEPPÄLÄ JARMO 16.05.2009 09:41

Hei! Olemme käyneet Union Lidossa sekä Marina di Veneziassa. Molemmat ovat huippualueita, mutta Marina di Veneziasta pääsee kävellen tai pyörällä Punta Sabbioneen,josta laivat lähtee Veneziaan.Lisäksi Marina di Veneziassa saa ajaa polkupyörällä mikä helpottaa kulkemista alueella. Lidossa pyöräily on kielletty ja rantaan tai uima-altaille voi tulla yli kilometrin kävelymatka.Mielestäni Union Lidossa ollaan liian järjestelmällisiä ja tarkkoja, mutta sitähän Saksalaiset rakastaa.Marina di Venetsiassa on taas rennompaa asustella. Suosittelen Marina di Veneziaa.

SAVOLAINEN JARI 16.05.2009 09:45

...näin tämä palsta toimii parhaimmillaan. Tuo pyöräily vinkki on tärkeä meidän perheelle, kiitos.

KERÄNEN KAUKO 16.05.2009 09:47

Olimme n,10v sitten samalla paikalla ja oli ihan mukavaa. Sieltä löytyy kaikki. Tosi siisti ja iltaisin oli ilmaista ohjelmaa joka oli korkeatasoista (sirkusta, taikureita..) Suosittelen. Varsinkin lapsiperheille. Hyvää lomaa. Meillä lähtö keskiv. :)

SIHVOLA MARKUS 16.05.2009 09:55

Olimme syksyllä viikon verran Umagissa.Iso ja siisti alue,joka tosin oli vetäytymässä jo osittain talviteloille.Ranta-alue on uimisen suhteen aika hankala ,ainakin pienille lapsille.Sen korvaa kyllä aika hyvin uima-allas alue,josta löytyy altaita jokaiseen makuun.Lapsille on jonkin verran leikkipaikkoja,joita ei kyllä tullut testattua,kun ei ollut lapsia mukana.Alueen etukäteisvarauksista en osaa sanoa mitään.Ehkä jollain muulla on kokemusta ruuhkaisemmasta ajankohdasta.

terv Ms

LINDEMAN HENRY 16.05.2009 21:13

Moi. Porec'issa, Umagin alapuolella on kiva camppis, Bijela Uvala. Kannattaa tutustua myös tähän alueeseen. Kesäkuussa sai valita paikkansa, Umagissa ei ollut tilaa yli 6 metriselle vaunulle tuolloin. Heinäkuussa on lähtö kohti Gardaa. Jos siellä on täyttä, niin tod.näk Kroatia kutsuu. Ainakin lapset 14v ja 15v on vielä innokkaasti suunnittelemassa "kohteita", kuten Gardaland. Saa nähdä, onko jonoja / ruuhkia?

LAKKA RAIMO 24.05.2009 13:09

Tällähetkellä täällä Park Umag;sa on hyvin tilaa.+28

SAVOLAINEN JARI 24.05.2009 13:55

Kesäkuun puolessa välissä aletaan olla niillä nurkilla.Miten muuten toimii Wlan ja onko ilmainen vai maksullinen?

Sama kysymymys Marinadivenezia kämppärillä käyneille, elikkä toimiiko Wlan ja onko maksullinen?

NYMAN MATTI 24.05.2009 17:41

Tere Marina di Veneziass Wlan toimii muutaman ravintolan/jäätelöbaarin terassin yhteydessä ja on maksullinen. t. Matti

HYTTILÄ ESKO 24.05.2009 19:09

Ei kait data ole ulkomailla ongelma ? Eikös siellä olla lomalla ? Mailit saa luettua ympäri kaupunkia jossain nettikahvilassa. Taikka esin Elisalla maksaa 10-20 snt/kerta lukea vodafonen kumppanuusverkossa. Kunhan ei ala liitteitä latailemaan. Mikäli on mokkula taikka läppärissä sisäinen 3G kuten itsellä. Voi italiassa mennä esim "ärrälle" ja lunastaa prepaidin datapaketilla, hintoja seuraavissa.

http://www.prepaidgsm.net/en/italia/wind.html http://www.prepaidgsm.net/en/italia/voda.html http://www.prepaidgsm.net/en/italia/tim.html http://www.prepaidgsm.net/en/italia/h3g.html
NYMAN MATTI 24.05.2009 20:08

Unohdin ihan, että alueella on on nettikioski, missä on kymmenkunta konetta edullisesti käytettävissä aamusta iltaan. t. Matti

SAVOLAINEN JARI 24.05.2009 21:12

...sitä joutuu pitemmillä keikoilla hoitamaan valitettavasti työhommiakin.Päivät toki pyhitetään lomanviettoon, mutta illalla / yöllä joutuu välillä konetta räpläämään ja silloin ei oikein nettikahvilat ja "vapaat" Wlanit kylillä auta.

Prepaid on tietysti yksi vaihtoehto, kiitos tiedoista.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.