Köpenhaminan leirintä-alueet

SEPPÄLÄ JARMO 11.05.2009 15:28

Terve! Miltä köpiksen leirintäalueelta on helpoin kulkea bussilla tai metrolla keskustaan?

HAAPANEN TIMO 11.05.2009 16:41

En tiedä onko helpoin, muttei tässäkään paha vaikeusaste ole: http://www.camping-absalon.dk/plads.asp Kämppäri on siisti ja ihan hyvä. Aamusella hyvät sämpylät respan viereisestä kaupasta, ja sitten junaan:
http://tiny.cc/Ev4xO Mittakaavasta näet, n.1km. tulee matkaa asemalle. Respasta saa lippuja, lunastavat takaisinkin ylimääräiset (kannattaa kysyä) Asemalla on lippuautomaatti. @timo

HAAPANEN TIMO 11.05.2009 16:48

Viikolla 30 siellä on jotain touhua, täytynee varata jos menee silloin.

LAHTI ANTTI 11.05.2009 19:50

Ei tämäkään hassumpi paikka ole. Junalla pääsee melko vierestä keskustaan ja takaisin. Muutamia kertoja käyneenä.

http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/tanska/sj%e4llanti/n%e6rum-camping-101990/

POSTI ANTTI 11.05.2009 22:35

Bellhoj Camping oli viime kesänä hyvä yöpymispaikka. Kaksi yötä ja päivisin pyörällä keskustaan n 15 min. Vanhat sostilat ei ihan paratiisista mutta suihkut uusissa konteissa. Laaja viheralue, helppo löytää, hyvät kulkuyhteydet ja tilatut tuoreet leivät aamulla respassa. http://www.bellahoj-camping.dk/

KORHONEN KARI 12.05.2009 08:10

No lopultakin kaupunki on herännyt kunnostamaan Bellahøj campingia!Suihkut olivat todella pers....,syvältä.Nyt voi todella suositella.Matkaa "kirkolle"n.5 km,hyvä pyörätie keskustaan,pyöräilijät upeasti huomioitu.Hetkessä Tivolissa,Strögetillä jne.

KOIVISTO ARI 12.05.2009 11:30

Tähän täytyy kyllä vähän kommentoida. Kämppäri on kyllä siisti ja aamusämpylät tosi hyviä. Matka keskustaankin onnistuu todella näppärästi. Mutta huonona puolena on kyllä ainakin asuntoauton kanssa matkustaville huoltorakennus, joka on mielestäni tosi onneton. Suihkuja on miesten puolella vaan kaksi ja iltaisin siihen syntyi jonoja. Sen vielä kestää, mutta kun tiskipaikkoja on tasan yksi niin siinä oli iltaisin ulos saakka oleva jono, jossa vierähti helposti puoli tuntia. Eli vaunuilijat ja autoilijat ohjataan eri paikkaan ja vaunualueen luona on toinenkin huoltorakennus, jonka tasosta en osaa sanoa mitään. Kahtena kesänä ollaan täällä muutama päivä oltu ja aina on ollut samat ruuhkat. Ensi kerralla sielläpäin liikuttaessa kyllä katsotaan muita vaihtoehtoja.

Ari

Ps. Varatkaa kolikoita tai luottokortti kun keskustaan lähdette. Lippuautomaatin toiminta on aluksi muutenkin vähän erikoinen. Ei osannut paikallisetkaan sitä oikein käyttää kun neuvoa kyseltiin.

ARO PERTTI 12.05.2009 11:51

Tässä on linkki vähän vähemmän tunnettuun pikanttiin campingiin,joka on aivan Bakkenin huvipuiston lähellä. Tuoreita sämpylöitä leivotaan Tanskassa kaksi kertaa vuorokaudessa! Aamuyöstä ja iltapäivällä !! ;-)

http://www.campingcopenhagen.dk/

VEHNILÄ JUHANI 12.05.2009 21:36

Ishojssä keskustasta rantaa etelään, nykytaiteen museo Arkenin naapurissa on kaksi aluetta, paikat olivat siistejä ja bussi paikallisjunalle menee alueen vierestä. Ishojssa on iso ostari, josta saa kaiken. Itse kävimme keskustassa henkilöautolla ja pysäköimme keskustan parkkiluolassa eikä hintakaan ollut paha. Parkkiautomaatteihin keskustassa ei muuten kelvannut VISA.

HANSEN FINN 13.05.2009 09:03

http://www.campingdanmark.dk/campingpladser/ tässä olisi linkki Tanskan leirintäalueista jos jotakuta kiinnostaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.