Gdansk, Berliini, Hampuri

KIVIAHO SALLA 27.04.2009 21:42

Kun noita ruotsin nähtävyyksiä tuossa aiemmin kyselin, niin nyt sitten olen vailla tietoja noista otsikossa mainituista kaupungeista. Ja taas lähinnä sellaisia jotka lapsia kiinnostaa. Niin ja tuliasiostopaikkoja. Vai kantsiiko ne ostaa Travesta kun sinne rantaudutaan?

Siitä ois tarkoitus ajaa sitten Gdanskiin. Millainenhan tie mahtanee olla? Hintataso ilmeisesti on Puolassa aika edullinen? Taas otan kaikki vinkit ja kokemukset kiitollisina vastaan.

HAAPANEN TIMO 28.04.2009 16:57

Jos Gdanskiin menette, älkää unohtako Sopottia ja Gnydiaa. Sopotissa on asialliset kämppärit, ja lyhyt matka kumpaankin kaupunkiin. http://www.sopot.pl/eGmina/en/cityzone/Katalog_firm_i_obiektow/Nocleg/Campingi/ Pyydä tuolta materiaalia. Polska Statens Turistbyrå, Kungsgatan 66, Box 449, SE-10128 Stockholm, p. +46 8 216 075, f. 210 465, e-mail: info@tourpol.com, www.tourpol.com Mulla on tälläisiä: -Visit Gdansk (Gdansk-Sopot-Gdynia) -Street map Sopot -Puolan matkailukartta -Poland map of Campsites -Suurimpia turistinähtävyyksiä -Puolan kansallispuistot -Gdansk plan centrum Nämä ovat Suomenkielisiä ja saatu matkamessuilta Puolan osastolta, ne kyllä löytyvät tuolta Tukholmasta, ja riittävät tuohon seutuun. Jos laitat osoitteesi timo.haapanenatsurffi.net lähetän ylimääräisenä olevan Visit Gdansk lehdykän. @timo

ESKOLA VIRVE 05.05.2009 14:45

Minkä ikäisiä lapsia teillä on?

Berliinissä on ainakin iso sisäleikkipuisto http://www.jacks-kids-world.de/flash.html Meidän 4 V oli maaliskuussa tuolla isommassa 4000 neliömetrin sisäleikkipuistossa leikkimässä ja siellä viihtyy varmasti vanhemmatkin lapset.

Tosi iso eläintarha löytyy myöskin Berliinistä. http://www.zoo-berlin.de/en.html Itselläni oli päivän siellä vietettyäni aivan jalat turtana kävelemisestä. Perheen pienimmille ja laukuille yms. on kyllä vuokrattavissa perässä vedettäviä kärryjä.

Noin 60 kilometriä Berliinistä löytyy mahtava vesiparatiisi. http://www.tropical-islands.de/en/visitors.html Meidän 4 V "vesipeto" viihtyi tosi hyvin. Samoin me aikuiset. Olimme viime talvena Berliinissä lentokoneella, joten yövyimme Tropical Islandsissa teltassa. Pihalla näytti olevan tosi paljon myös matkailuautoja, mutta en osaa sanoa tarkemmin yöpymisestä siellä matkailuautossa.

Kuvia Berliinin reissustamme (ja viime kesän kierroksesta matkailuautolla) löytyy osoitteesta http://picasaweb.google.fi/Virvenalbumi

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.