Tie Berliinistä Auschwitziin

KATEISTO EERO 23.04.2009 09:28

Onko kellään kokemuksia, minkälainen on tien Berliinistä Krakowan suuntaan tai päinvasoin. Eli Berliini-Wroclav-Krakowa. Missä kunnossa ja onko suuria tietöitä? Entä Auschwitzistä etelään joko Bratislavan suuntaan tai Budapestin kautta?

KATEISTO EERO 24.04.2009 09:16

Eikö kukaan ole ajanut kyseistä reittiä? Entäs Puolan läpi itäistä reittiä. Kunto tällä hetkellä?

KUJANPÄÄ MARKKU 24.04.2009 09:47

No toi Berlin-Wroclaw-Krakow näyttäis kartalta kunnon tieltä, kunnollisemmalta kuin Via Baltica mistään kohtaa.

Kuka noista ikinä tarkkaan tietää. Puolalaiset osaa tehdä käsittämättömiä hässäköita minne vaan. Jos viime viikolla jossain liikenne toimi, tällä viikolla se voi olla kamalassa remontissa.

PASANEN MIKKO 24.04.2009 16:12

Terve! Tuo Markun mainitsema reitti on varmaan ihan hyvä. Me tulimme viime kesänä Auschwitziin etelän suunnalta, Wien- Tsekin maassa Brno-Olomouc, Puolassa Bielsko-Biala, jossa yövyimme. Tähän asti tiet loistavia, paitsi nämä Bialan jotkut kadun pätkät. Bielsko-Bialan ja Oswiecimin kylän (Auschwitz)vä- linen tie on viehättävä hyvä pintainen tie, aika mutkainen kylläkin. Auschwitzin jälkeen lähdimmekin kohti Varsovaa, tällä suunnalla sitten kohtasimme jo vähän "erillaisiakin" tien pätkiä....ja seikkailuja.

HAAPANEN TIMO 24.04.2009 16:41

Meillä lähistöllä on esimerkki siitä miten polakit tien tekevät. Valtatielle tehdään kevyen liikenteen alitustunnelia. Kiertotie tehtiin pari kuukautta sitten viereen pellolle, hieno tasainen asfaltoitu koukkaus ei paljoa haitannut.

Pohjatöitä ei juurikaan tehty, ja nyt kierto on täsmälleen kuin puolalainen huono tie. Asfaltti on ehjä, mutta hirveän urat, ja painuneet reunat, lisäksi nyökyttävää poikittaisaaltoa. Eikö kuulosta tutulta? Mulla on aina hauskaa kun ajan siitä.

NYYSSÖNEN KAJ 24.04.2009 20:13

Ajon 2006 Välin Wroclaw - Berliini oli silloin työn alla eköhän ole jo valmis

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.