Kroatian rannikon leirialueet

KAASINEN MARTTI 13.04.2009 20:38

Hei, olen lähdössä toukokuussa 2009 Kroatian rannikolle ja kääntöpaikaksi on kaavailtu Dubrovnikiä. Onko teillä kokemuksia Kroatian rannikon leiripaikoista? Olisin kiinnostunut kuulemaan kivoista leirialuepaikoista samoin kuin paikoista, joita kannattaa välttää. Olen liikkeellä vaimoni kanssa asuntoautolla ja fillarit mukana.

Hyvät vinkit ovat tervetulleita.

Martti

HYTTILÄ ESKO 13.04.2009 21:25

Ainakin itse pidin seuraavista : http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/kroatia/dubrovnik-neretva/leirint%e4alue-prapratno-101024/ Sijaitsee n 40 km Dubrownikista pohjoiseen. Ihanan rauhallinen paikka.

http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/kroatia/split-dalmatia/autocamp-sirena-112485/ Täällä "Milanin" alueella viihdyimme viikonverran.

IPATTI VEIKKO 14.04.2009 14:51

Laittaas osoite topseli@luukku.com niin laitan sinulle luettelon Kroatian alueista.

VIRTANEN JUKKA 18.04.2009 13:16

Me ollaan vaimon kanssa Kroatiassa oltu Istrian niemimaalla Porecin lähellä olevassa Lanternan alueella sekä Keski-Kroatiassa Zadarin lähellä olevassa Zatonissa. Kummatkin ovat valtavan suuria alueita, mutta siistejä ja rauhallisia. Niissä on kaikki mitä elämältä tarvitaan, uimarantoja, ravintoloita, kauppoja. Iltaisin on aina elävää musiikkia, siis sopivaa tanssimusiikkia. Saniteettitiloja siivotaan koko ajan, joka pömpelillä on jatkuva siivouspäivitys. Kummastakin on hyvät bussiyhteydet kaupunkiin. Lanternasta pääsee myös pienellä paatilla Poreciin. Porec on varsinkin mukava pieni ja nätti kaupunki. Pyöräily on Krotiassa hankalaa, koska tiet ovat kapeita ilman piennarta, eikä pyöräteitä juuri ole ja liikennettä on paljon. Dubrovnikissa oltiin jollain pienellä alueella, joka ei ollut kovin ihmeellinen. Siellä on kuitenkin monia alueita ja paikallisbussit kulkevat. Terv Jukka Virtanen

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.