Asuntoautolla formulakisoihin

LOPONEN HANNA 07.04.2009 09:42

Heinäkuussa olisi tarkoitus lähteä Budapestiin formulakisoihin, eka kerta ulkomaille asuntoautolla. Olisiko kellään hyviä vinkkejä matkan suunnitteluun? Millä laivalla kannattaa mennä yli (luultavasti suoraan Saksaan),entä mikä olisi mukava reitti ajaa Unkariin? Onko matkan varrella hyviä leirintä- alueita? Liput tilaan luultavasti netin kautta. Olisi kiva lukea matkakertomuksia joiltakin jotka ovat tällaisen reissun tehnyt. Olisi myös mukava kuulla miten matkasta selviää kehnolla kielitaidolla.

KUJANPÄÄ MARKKU 07.04.2009 12:05

http://www.hungaroinfo.com/formel1/index_fi.htm

Via Dolorosa (Baltica) on tuolle suunnalle käypänen reitti. Leirintäalueita on matkalla tarpeeksi. Varaa kaikkeen paljon aikaa, siellä on hirvee hässäkkä.

HÄNNINEN JUKKA 08.04.2009 23:16

Formulakisoissa on hyvin suuri etu pukeutua riittävän moneen Finland-tuotteeseen. Ne korvaavat jokainen osaltaan makhdolliset kielelliset rajoitukset. -Varsinkin Unkarin F1GP;n katsojien joukossa. Varaudu myös helvetilliseen helteeseen. Terveiset Figuera da Fozista Jukka

RAPALA HEIKKI 14.04.2009 15:45

Hungaroringin rata-alueella on useita leirintäalueita ja paikka on syytä varata etukäteen. Minulla kokemusta yhdestä alueesta kymmenen vuoden takaa tyyliin lentokone+telttamajoitus.

Kokemusta Silver 1 katsomo ja Camping 1 http://www.hungaroinfo.com/formel1/index_fi.htm Katsomosta hyvä näkyvyys radalle. Camping OK, mutta aika sirkus koko kisan ajan siis yötä-päivää. Siirtymiin ei mene turhaa aikaa, kun on koko ajan ns. radan läheisyydessä.

Kielitaitoa ei tarvita ja vaikka sitä olisikin niin vastapuolella Unkarissa sitä ei välttämättä ole.

Jos itse menisin asuntoautolla formuloihin Unkariin niin Viro-Latvia-Liettua-Puola-Slovakia-Unkari eli kaksi yöpymistä ja kolme päivää ajoa niin olen perillä. Rata on mukavasti motarin varrella vähän ennen Budapestiä, ei tarvi ajaa kaupungin ruuhkiin. Kaupunkiin pääsee tarvittaessa läheisellä paikallisjunalla.

NIEMINEN RAIMO 14.04.2009 20:18

Tallinnasta matkaa Hungaroringille on n 1660 km. Kapelskäristä n 2200 km. Hungaroringin läheisyydessä on camping-alueita.Näyttää olevan sopivasti hinnoiteltuja kisojen ajaksi.Tässä yksi alue Budapestin keskustassa.Matkaa moottoriradalle 22 km. http://www.hallercamping.hu/finn.html suomenkielisiltä sivuilta voit tutustua paikkaan ja varata paikan. @rami

Jouni Hautala 01.07.2024 12:47

Pari viikkoa, ja olis startti via Balticalle ;!
Alla B-kortillinen alkovi Carado, muita menijöitä ?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.