Karavankirjailija ilmoittaa

KOISTINEN LEILA 30.03.2009 23:04

Tervehdys kaikki innokkaat karavaanarit. Nyt minulla on ilo ilmoittaa, että karavanmatkakirjat: "Kunnon kansalaisesta karavaanariksi" ja "Kunnon karavaanari Euroopassa" ovat tulleet painosta. Lisätietoa kirjoista saat oheisesta linkistä.

http://web.me.com/leilakoistinen/karavaanari/Kirjat.html

ps. Nyt meillä on suunnitteilla pääsiäismatka Kattivankkuriin. Mahtaakohan sinne mahtua? Ja onko hiihtoladut vielä kunnossa? Kertokaahan alueella majoittuvat.

VESTERINEN KARI 01.04.2009 21:27

Taitaa parhaiten saada tiedon kattivankkurin sivuilta, ja soittamalla kattivankkurin numeroon!!!

KOISTINEN LEILA 02.04.2009 18:12

Kiitos. Tässäpä vasta fiksu neuvo. Nainen kun ei aina ymmärrä ajatella ihan yksinkertaisesti.

Meillä aloitetaan kotona suurta remonttia ja riemu oli suunnaton kun tajusimme, että voimme pahimman ajan asua matka-autosamme. Kylläpä on kätevää. Tässä vinkkinä kaikille kodinrakentajille ja remontoijille.

MIKKONEN MATTI 04.04.2009 22:40

Kattivankkurissa ei ole kovin paljon vieraspaikkoja. Mekin jäimme hiihtolomaviikolla portin ulkopuolelle, mutta se ei haitannut, koskapa Vuokatinvaaran kaupallinen alue siinä vieressä on oikein hyvä eikä jäsenille juurikaan kalliimpi. Maksutkin hoidetaan samalta luukulta.

KOISTINEN LEILA 05.04.2009 21:06

Mepä ei jäädäkään porttien ulkopuolelle. Varasin tänään paikan ja vielä mahduimme mukaan. Nyt odottelen ihan himona pääsiäistä ja avantoon pulahtamista. Niin ja tietysti pitkiä hiihtolenkkejä.

ps. Otan muutamia kirjoja mukaan. Jos joku haluaa ostaa lukemista, niin ei kun reilusti vaan minulta kysymään. Auton tunnistaa mustasta nokasta.

KOISTINEN LEILA 17.04.2009 22:44

Kattivankkuri Vuokatissa on saanut kunnian päästä ensimmäisenä jälleenmyymään Kunnon karavaanari-kirjoja. Jos liikut niillä nurkilla niin käypä kysäisemässä vieläkö kirjoja on varastossa. Paikan päältä nuodettaessa säästät luonnollisesti postituskulut.

Kevään ja kesän mittaan kirjoja tulee myyntiin myös muille leirintäalueille. Tiedustele omalta kämppäriltäsi tarkemmin.

Kolmannen kirjan suunnittelu on jo alkanut. Minulle on tullut jo kyselyjä kirjan erikoispainoksesta. Sellaisesta joka olisi kuvitettu runsain värikuvin. Nyt olisi hyvä tietää onko kuvitetulle teokselle kysyntää (värikuvathan lisäävät hintaa). Kerro mielipiteesi joko tällä palstalla tai suoraan minun sähköpostiin.

leilakoistinen@mac.com

MERIKUKKA REINO 18.04.2009 06:03

Kirjasi oli mahtava, ei voinut lopettaa edes ruokailun ajaksi. Lisää tämän tyyppisiä kertomuksia, olemme liikuntarajoittesia. Hirvi- tarrat ! saatiin Nordkapp 71.10´ 21"

terv. 32465

KOISTINEN LEILA 18.04.2009 10:24

Kirjailija kiittää. Et ole ainoa joka on jäänyt nalkkiin.

Muuan herra kertoi erehtyneensä vilkaisemaan kirjaa työpäivän alussa ja niinpä olivat ensimmäiset tunnit vierähtäneet meidän toilailuista lueskellessa.

Ja tässä viimeisin viesti:

"Kiitokset. Kävin tänään hakemassa postista kirjat. En meinannut malttaa ruokakauppaan mennä, kun piti lukea vielä pala sieltä ja pala täältä......"

Hauskaa päivänjatkoa kaikille täältä Rastilan leirintäalueelta Helsingin Vuosaaresta. Leila

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.