Sikateevee Eestissä

AHONEN KAI 25.03.2009 20:45

http://www.looduskalender.ee/node/2139 ja otsestriim-nappia painamalla pääsee tosisika teeveen seurantaan. Tulevat hämärän rajamailla n. 20 possun voimin, päivisin paskahitsit vetävät loput murut ruokintapaikalta. (paskahitsillä tarkoitetaan lintua nimeltään Varpunen (Passer domesticus))

PS, Esnankeitaan ruokintapaikalla varmaankin tukevammassa kunnossa possut, kun tuolla bigbrother-ruokalassa vähän köyhät eväät ;)

HAAPANEN TIMO 26.03.2009 16:41

Katos siellä on uusi kamera, edellinen oli Beta, nyt on paljon parempi kuva. Possut ovat metsakaameera otsestriim (suorana näytölle)osastolla. Tuo hülgekaamera on hyljekamera. Olisi hauskaa jos noita possuja olisi meilläkin. Jaakko sen joskus sanoi missäpäin tuo on, enpä muista enää missä.

SIHVOLA MARKUS 26.03.2009 20:05

Possupalstalla käy melkoinen vilske. 8 sikaa ja kolme supia pyörii eväitten ympärillä.

MALMBERG MERJA 27.03.2009 20:52

Minulla on osoite suosikeissa, käyn lähes siellä päivittäin katsomassa. Merikotkakamera on meillä suosikki, samoiten käydään pöllön pesällä.Pöllön pesällä(kaku kamera) kävi ilmeisesti näätä munia varastamassa, vielä jäi niitä kuitenkin haudottavaksi. Meillä on myös yrityksessä laittaa kamera linnunpönttöön heti kun pakkaset lauhtuu, katsotaan miten onnistuu..

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.