Esim. Fugessa kun Grua iskee

AHONEN KAI 19.03.2009 02:46

Kun parkkeeraat autosi siihen malliin, että Grua (hinausauto) iskee saat varautua puolen päivän ajankuluun.

Autoasi kannattaa lähteä katselemaan feria-alueen pohjoisreunalta, ja maanalaisesta parkista joka ei löydy helpolla, sieltä saat lapun jolla voit käydä kylän toisella laidalla poliisilaitoksella ensin kolmannessa kerroksessa jossa täytellään tietokoneella rikollisen tiedot, sitten alakertaan maksamaan 45€.

Sitten voitkin taas tallustella puolen kylää sinne Gruan varastolle poliisilta saamasi lapun kanssa, siellä maksat 100€ vaivanpalkkaa hinurifirmalle, ja taas voit aloittaa pysäköintiharjoitukset, 145€:n oppirahat maksettuasi.

Ja mikä mukavinta, ja vahingoniloisten harmiksi, ei, ei todellakaan ollut meidän auto, me täällä Sohailin linnan suunnilla ilmaisilla pyöränjäljillä loistavien palvelujen ympäröiminä.

Ilmainen Wlankin vielä ;))

SEPPÄLÄ JARMO 19.03.2009 16:19

Eikö olisi helpompi jättää auto leirintäalueelle? Tulisi halvemmaksikin. :)

HYTTILÄ ESKO 19.03.2009 16:55

Hei Jarmo. Nämä EIVÄT käytä campingeja, kuuluvat puskaparkkeilijoihin :D Saa jännitystä elämään :DDD

AHONEN KAI 20.03.2009 00:53

"Hei Jarmo. Nämä EIVÄT käytä campingeja, kuuluvat puskaparkkeilijoihin :D Saa jännitystä elämään :DDD "

Tässä mistään jännityksestä ole kyse kuin myöskään minkään olemisesta halvempaa, kerroin vain esimerkin miten käy kun parkkeeraa Transit pakettiauton satamaan väärään paikkaan.

Luetun ymmärtäminen ei aina ole helppoa, josko luetuttaa jollain ensin, ennen kommentointia, jää itsestä ehkä viisaampi kuva.

Toisaalta vaikka olisi osunut omallekin kohdalle niin yli tonnin häkkimaksuista (4kk) tuo olisi ollut pelkkiä pähkinöitä.

Pirkkaillaan

HYTTILÄ ESKO 20.03.2009 08:36

Täytyy pyytää suuri viisaus lukemaan jottei tule mielestäsi väärää tekstiä. Otathan yhteyttä kun tulet sieltä. ps Saanko ilman lupaasi kommentoida vielä johonkin ps2 Mikä on häkkimaksu ?

UUSITALO MARKO 20.03.2009 09:34

"Nämä EIVÄT käytä campingeja, kuuluvat puskaparkkeilijoihin :D Saa jännitystä elämään :DDD"

Olikohan hinatuissa autoissa asukkaat sisällä? Tällöinhän hinausauton kuljettaja syyllistynee rikokseen ja joutuu korvausvastuuseen.

HÄMÄLÄINEN TOIVO 20.03.2009 12:35

"Toisaalta vaikka olisi osunut omallekin kohdalle niin yli tonnin häkkimaksuista (4kk) tuo olisi ollut pelkkiä pähkinöitä."

Siis rahasta on sittenkin kysymys, ei mistään vapaudesta. MOT, sanoisi joku.

HYTTILÄ ESKO 20.03.2009 14:55

Löysin tuolle häkkilinnulle vastikkeen. Se on "LÄTTIELÄIN" Tiedättehän sellainen kuka pyörii eritteissään paikassa mistä ei pääse pois. Haju on tuulen alla mahtava ja jouluna maistuu hyvälle. Erona on se että nuo eläimet tekee sen ehkä vastentahtoaan. Toiset taas vapaaehtoisesti. Hyvää kevättä vaan. Vaunulle täytyy tästä lähteä.

SILMUNEN HANNU 20.03.2009 15:59

Tämähän käy jännittäväksi!!:):)

Onko nyt käynyt niin, että tässä ensimmäistä kertaa joku leirintäalueilla viihtyvä on ryhtynyt etsimään syitä siihen, miksi toiset eivät viihdy leirintäalueilla!?

Itse en ihan noin rajusti asiaa ilmaisisi, mutta vähän tuolla lailla "vangituksi" itseni tunnen monesti leirintäalueilla, sinne hyvin helposti jumittuu, ja menettää tunteen jossain maassa tai vain tien päällä olemisesta. Varsinkin jos paikka "ei ole missään", ja joutuu olemaan tosi tiiviisti miljoonan muun kanssa. Jotka ovat lähteneet reissuun vain päästäkseen leirintäalueelle oleilemaan.

Mutta en edelleenkään tykkää siitä, että aina jotkut haluavat mollata niitä, jotka tekevät toisin kuin "minä itte". Eikö tuomitsemista ja oikeassa olemista voisi jo lopettaa tämän leiriytymisteemankin osalta! Saisivatko kaikki aivan rauhassa yöpyä juuri siellä, missä itse haluavat? Ketä se lopultakaan voisi häiritä?

Iloisia reissuja kaikilla matkalaisille! t.Kaarina

JORVA OLLI 20.03.2009 17:20

Annetaan kaikkien kukkien kukkia! No häkki at all!

HÄMÄLÄINEN TOIVO 20.03.2009 22:51

Kaitsu pistelee ja joku saattaa harmistua. Ymmärtäisin, että vapaus on myös sitä, että voit vapaasti poistua siitä häkista, jonne olet mennyt. Se, että siihen et ole mennyt, ei ole vapautta. Tuo valinnan ehdottomuus ja sen ylikorostaminen tässä häiritsee.

HYTTILÄ ESKO 22.03.2009 13:14

Tätä minäkin toivon. Sitä että jokainen saa leiriytyä missä haluaa. Ettei tarvitse kuunnella koko aika huutoja "häkkilintu" jne. Taikka yleistä huutoa ainoasta ja oikeasta. En viihdy myöskään esim. lestadiolaisten enkä kommunistien palstoilla kuuntelemassa kokoaikaista tyrkytystä. Tämän vuoksi vastasin tuohon "häkkilintuheittoon" hieman kärkevästi. Sinulla kun on myös määrätynväriset aurinkolasit niin tietenkään et huomaa noita toisia kirjoituksia lainkaan. Niinpä...

SILMUNEN HANNU 22.03.2009 13:26

Minä en Esko käytä lainkaan aurinkolaseja:), ja olen kyllä nettikaravaanari-vuosinani havainnut kaikenlaiset kirjoitukset tästäkin aiheesta. Ja olen useampaan otteeseen toivonut rauhaa ja sopua asiaan, sitä, ettei KUKAAN mollaisi toistaan, edes yöpymispaikan valinnasta.

t.Kaarina

HYTTILÄ ESKO 22.03.2009 14:27

No silloin voisit kehoittaa noita älämölönpitäjiä joskus rauhoittumaan. Mutta ei tietenkään kun se sieluss hyväll tuntuu. Lisäksi tuo sinun "aurinkolasikanta kyllä tiedetään, ilman minun huomauttamista. Mutta kuka nyt itseltään tuollaista tunnustaa.. Tälläkin kertaa se aloitus tuli ihan muualta. Lue jos pystyt :D

SILMUNEN HANNU 22.03.2009 14:35

Et taida Esko tietää mikä minun sielussani tuntuu hyvältä tai mikä ei. Enkä nyt ihan ymmärrä tätä kovasti minuun henkilöityvää negatiivista viestiäsi. Eikä se ole mikään salaisuus, että itse viihdyn parhaiten muualla kuin leirintäalueilla, mutta niilläkin toisinaan piipahdan ja toisilla jopa viihdyn. En kuitenkaan ole koskaan sanonut, että se olisi mitenkään ainoa, oikea tapa matkustaa. Olen vain kertonut, että niinkin voi tehdä.

t.Kaarina

HYTTILÄ ESKO 22.03.2009 16:02

Ei se että kritisoi tapaa millä tuodaan aate esille ole keneenkään henkilöön käyvää asiaa, lukeeko jossain niin ? Ei ole mitään negatiivista sinua eikä muita puskaparkkilaisia kohtaan henkilökohtaisesti. Ainoa tuo jatkuva nalkutus mikä pakottaisi siihen oikeaan. Tuo nyt ei tule sinulta vaan aateveljiltä.

SILMUNEN HANNU 22.03.2009 16:15

Neljä ensimmäistä lausettasi viidestä oli minun lukutaidolla suoraan minuun kohdistettuja. Huomaatkos, sinä toivot, että minä panisin aisoihin ne, jotka puhuvat häkkilinnuista (itse en ole koskaan mitään sen tapaistakaan sanonut), ja nyt kuitenkin kutsut minua puskaparkkilaiseksi. Minä en pidä siitä nimestä, en koe sen kuvastavan elämän-tai matkailun tapaani mitenkään, eli koen sen haukkumana. Niin kuin ilmeisesti sinä sen häkkilinnuttelun.

Koska sinä olet valmis lopettamaan leirintäalueiden ulkopuolella kokonaan tai osittain viihtyvien haukkumisen???

t.Kaarina

MANNINEN RISTO 22.03.2009 16:55

Olenkohan minä nyt tuo häkkilintu kun olen häkissä. Ympärillä lankkuaita n. metrin korkuinen ja kolme lankkua vaakatasossa kiertää koko alueen, paitsi porttia joka on nyt suljettu. Maksanutkin olen eikä alueella ole tällä hetkellä minun lisäkseni kuin 3 tyhjää vaunua. 1 vaunu- ja autokunta poistui tänään.

HYTTILÄ ESKO 22.03.2009 19:40

Niinpä... Elämä on kovaa ja ilman kovaa ei ole elämää. Asia on loppuunkäsitelty. Mutta aina takaisin tulee kun sanan ruoska sivaltaa :D

NIEMINEN RAIMO 22.03.2009 20:10

Minusta ketjun aloittaja Ahonen Kai ei ole tässä aloituksessaan sen kummemmin mainostanut mitään puskaparkkeja jos nyt ei viimeisen lauseen toteamista sellaisena pidetä.Vaan hän on antanut yksinkertaisen neuvon miten menetellä jos kulkuneuvo on siirretty.Tästä on omakohtaista kokemusta kun Loulen keskustassa olin "puskaparkissa" vain sen aikaa kun piipahdin tavaratalossa ostoksilla.Kun saavuin autolle henkilösellaiselle oli auton edessä Poliisi ja hinausauto valmiina siirtämään kulkuneuvoni johonkin.Ja en varmasti olisi tiennyt että mihin.Kun ajoissa ehdin paikalle niin pitkän neuvottelun ja pienen rahasumman jälkeen pääsin jatkamaan matkaa.Minulle on aivan sama missä kukin yöpyy,että koittakaa kestää. @rami

NYYSSÖNEN KAJ 23.03.2009 19:37

täälläkö se tiemättömien kulbi kokoontuu!

Pingo Doce Tavira +19 17.36 paikallista aikaa kaj

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.