Kokemuksia leirintäalueista Pariisin lähellä??

TIENHAARA ESA-MIKKO 06.03.2009 09:16

Heips! Lähdetään kesällä käymään Pariisin disneyssä ja etsitään nyt sopivaa leirintäaluetta. Siinä ihan disneyn lähellä oli kaks leirintäaluetta, onko niistä tai muista alueista Pariisin lähellä kokemusta?

STENVIK PETRI 08.03.2009 12:46

Oletteko lähdössä autolla vai vaunulla? Yövyimme viime kesänä Disneyn parkkipaikalla, mutta se on sallittu muistaakseni vain matkailuautoille. Maksoi n. 16 € eikä mitään palveluja kuulunut, mutta on kätevä, jos on Disneyssä 2 päivää. Olimme ekana päivänä puistossa sulkemiseen asti, söimme iltapalan, nukkuun ja aamulla heti sisään.

Itse Pariisissa yövyimme Bois du Bolognen leirintäalueella Seinen rannalla pari yötä. Kesäkuun alussa oli vielä hyvin tilaa, hyvin merkatut tontit, näkymät Seinelle, 5 km Eiffel-tornista ja tuoreet patongit aamulla myymälästä. Kallista tietty, mutta kun reissuun lähtee...

Alueella on hyvät nettisivut, joissa on kulkumahdollisuuksista keskustaan. Itse menimme polkupyörillä ja vaikka Pariisi ei mikään pyöräilijän paratiisi ole, niin kyllähän siellä hyvin pärjäsi. Suuri osa nähtävyyksistä aika pienellä aluella. Parkkipaikan löytäminen autolle vaikutti täysin mahdottomalta.

SVÄRD TIMO 08.03.2009 15:32

Tässä pari paikkaa Pariisin itäpuolelta viime Heinäkuulta: Annet-sur-Marne on tosi rauhallinen perustason leirintäalue jossa tosin vähän pienet sulakkeet nykyisille "sähköautoille". Paikanpitäjällä oli lähisukulainen Nokialla töissä niin eihän siitä jutustelusta tahtonut tulla loppua millään kun Suomalaisena karautti paikalle. Paikasta jäi erityisesti mieleen ilta jolloin lepakoita lenteli leiripaikan yllä illan hämärtyessä yötä kohti. Niitä oli mukava katsella iltahämärissä tuolilla istuen 25° lämpötilassa. No toiset tykkää ja toiset ei. Toiseksi, Jablines joka on aivan edellistä lähellä oleva paikka jossa on sitten kansainvälisempi ote ja palvelutasokin on siellä meikäläisittäin huippuluokkaa ja autoille siellä on aivan omat privaattipaikat aitoineen ja sähkö / vesi liittymineen. Tästä ei mitään erityistä painunut mieleen kun Ravintolaan pääsi syömään ja juotavaa sai sekä tietysti patonkia aamiaiseksi. Lopuksi pari sanaa tuosta Disneyn "parkkipaikasta" jonne minulta veloitettiin 8€ / vrk. Parkkipaikalla on rakennus joka on tarkoitettu kuljettajille ja jossa on esim. suihkut tarjolla. Juomavettäkin oli sieltä saatavilla ja pesivät jotkut autojaankin siellä. Hyvää Ranskan matkaa toivottaen allek.

KORPPI SEPPO 08.03.2009 15:55

Tämä ei ole ihan lähellä Pariisia. Mutta yksi mahdollisuus monista. www.karavaanarit.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/matkailu_ulkomailla/?x26399=67652 Luonnikasta reissua, minne sitten menettekin.

KORHONEN KARI 09.03.2009 10:25

Eräs mahdollisuus olisi kylä nimeltään:La chapelle-sur-Crecy,koordinaatit:48°51'14.17"N,2°55'46.72"E. Disneyhin matkaa kymmenkunta km,bussi pyörähtää usein pihan liikenneympyrässä ja vie perille,tuo myös takaisin.Aamusämpylät tilattava edel.päivänä.Uima-allas ja "vahdille"ravintelin pöytäpaikkoja altaan reunalla.

TIENHAARA ESA-MIKKO 22.03.2009 09:45

Kiitos vastauksista, saatiin monta hyvää vinkkiä!!

KEMPPAINEN PIRKKO 22.03.2009 19:03

Älkää vain menkö Torcyyn, se on lähellä mutta ihan ala-arvoinen! Itse yövyimme Versaillesin alueella olevalla,Huttopia nimisellä ja se oli hyvä.

VEIJANEN TIMO 17.04.2009 20:00

Hei,

Olimme kaksi vuotta sitten Disneylandissa ja löysimme hyvän (todella viihtyisä) leirintäalueen läheltä - Jablines . Siellä on linja-autopysäkki lähellä, bussilla pääsi kätevästi edestakaisin. Leirintäalue myy myös liput sinne disneylandiin ja eipä tarvinnut jonotella mihinkään. Muistakaa heti aamulla käydä hakemassa pikapasseja niin moniin paikkoihin kuin saatte, muuten jonotatte 1/2 - 1 tunit per laite.

Suosittelen Jablines leirintäaluetta. Uimarantoja pari erilaista, hyvinhoidettu alue, ja todella mukava palvelu.

Hyvää matkaa, terkuin Veijasten perhe...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.