Lago Maggiore vai Como... vai Garda?

RYTKY SEPPO 04.03.2009 12:53

Ensi kesän matkaa suunnitellaan ja Garda kiehtoo palveluillaan ja tekemisillään, mutta olemme miettineet myös Maggiorea tai Comoa vaihtoehdoksi (sopisi paremmin matkanvarrelle). Lähinnä teini-ikäisiämme kuitenkin mietityttää, onko Maggioren tai Comon lähistöllä vesipuistoa (tai huvipuistoa) tai onko kämppäreiden taso vastaavaa kuin Gardan rannalla vesiliukumäkineen?? Entäpä löytyykö patikkareittejä päiväkävelyksi? Googlaamalla emme oikein vastausta ole löytäneet, joten käännymme konkareiden puoleen :-)

terv. Katariina R. & co

LINDEMAN HENRY 04.03.2009 19:06

Samaa mietimme, mutta "varmuuden vuoksi" mennään heinäkuussa Gardalle (Lazise) ja tuuletetaan teinit Garda- ja Aqualandeissa. Ajatuksissa on myös poiketa Kroatian puolella plitvicen luonnonpuistossa. Viimeksi se(-kin) jäi näkemättä/kokematta.

HYTTILÄ ESKO 05.03.2009 18:44

Maggioren rannalal on ainakin kiva camping http://www.isolino.it/ing/intro_ing.htm

Kaunis ympäristö. Riittävästi palveluita jne

HAKKARAINEN TAPANI 05.03.2009 18:50

Lago Maggioren rannalla oltiin pari kesää sitten ja ei siellä ainakaan silloin osunut näkyviin minkäänlaista vesipuistoa tai vast. Muutenkin oli aika rauhallista, olimme syyskuun puolivälin tienoilla ja suurin sesonki oli ohi. Yövyimme Lago Maggioren länsipäässä Feriolo-kylässä Orchidea-nimisellä camping-alueella muutaman yön. Lähin hieman suurempi kaupunki oli Verbania n. 5 km länteen. Kaunista, mutta ehkä liian "rauhallista".

HYTTILÄ ESKO 05.03.2009 19:20

Olemme pari kertaa siellä itse olleet

PAJARI JUKKA M 06.03.2009 10:04

Olemme olleet muutamana kesänä Comolla ja asunet Piano Porlezzassa Camping Cheque -leirintäalueela. Meitä on kaksi 60:n tietämissä olevaa aikuista - ei lapsia mukana. Comon ympärillä on hienoja puutarhoja ja alueella ei kuulemma ole niin paljon saksalaisturisteja kuin Gardalla. Toisaalta nuorisolle ei taida löytyä niin paljon menopaikkoja. Luulenpa, että Como ei ole teille paras vaihtoehto. Hyviä suunnitteluhetkiä. T. JukkaP

NYYSSÖNEN KAJ 06.03.2009 13:38

Mene vieläkin pitemmälle nimittäin Venezian itäpuolen niemimaalle, Jesolosta länteen on jatkuva jono kämppäreitä aina Punta Sabbionin asti josta pääsee laivalla Venezian.

Olimme siellä 1991 vuonna ja silloinkin siellä oli vesipuisto jo olemassa. Meren puoleinen ranta on yhtä pitkää hiekkaranta joka syvenee hitaasti. Tuoreempia kokemuksia löytyty varmaan monelta.

Algarvestakaj

RYTKY SEPPO 10.03.2009 21:03

Kiitos kommenteista, jotka vahvistivat tuntumaamme, että viisainta on pelata varman päälle ja valita Garda, vaikka ne rauhallisemmat tienoot meitä vanhempia kiehtoisivatkin. Eiköhän se silmä lepää siellä Gardankin maisemissa... Myös aikanaan Italiassa asunut työkaveri kertoi vielä, että heidän poikien suosikki Gardalla on aina ollut Movieland (Käyvät siellä kuulemma joka kesä)

Mukavia suunnitteluhetkiä muuillekin ensi kesän reissaajille - kohta saa sanoa, että enää kolme kuukautta lähtöön :-)

terv. Katariina

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.