Olen juuttunut kinokseen!

KOISTINEN LEILA 02.03.2009 14:04

Kevätaurinko on jo muutaman kerran pilkahdellut sen verran lämpimästi, että valtava, suoraastaan pakottava tarve päästä taas matkaan on herännyt. Selailen vanhoja kuvia, nettisivuja, matkakertomuksia, caravanlehtiä mutta mikään ei auta. Polte vaan kovenee.

Täällä sitä ollaan kinosten keskellä odottamassa milloin reissukausi taas kunnolla starttaa. Pääsiäisenä viimeistään on päästävä jonnekkin. Jonnekkin missä ladut ovat kylmiä ja saunat kuumia. Minnehän suuntaisi?

LIIMATAINEN HANNU 02.03.2009 15:36

No voi hyvä Isä kuitennii, Leila! Kun polte on noin kova niin suuntaa vaikka Pääsiäisenä Etuniemeen, siellä on ladut vielä kovia ja kylmiä sekä sauna kuuma! Ja ehottomasti mukavia lajikumppaneita saatavilla, seurustelun merkeissä! Jo vain!

KOISTINEN LEILA 02.03.2009 15:56

Hei, kiitos lääkkeistä! Kerro vielä missä tuo Etuniemi on? Minulla ei ole hajuakaan. Sorry!

LIIMATAINEN HANNU 02.03.2009 16:07

No Hirvensalmella, Etelä-Savossa mokoma paikka sijaitsee. Mikkelistä n. 30km etelään, viitostietä! Welcome!

KOISTINEN LEILA 02.03.2009 16:20

Niinpä näkkyy, kävin etsimässä google mapsistä. Tuonnehan voisi hyvinkin ajella.

Pikkuhuomio kaikille SFC-alueille. Kannattaisi panostaa webbisivuilla enemmän noihin valokuviin. Kuvia olisi hyvä olla alueen lisäksi huoltotiloista, saunoista, saniteettitiloista, nuotiopaikoista, maisemista jne.

Ainakin minä itse teen päätöksen valittavasta kohteesta lähes pelkästään kuvien perusteella. Hinta on täysin toisarvoinen asia. Hintatasohan on kuitenkin aina muutaman euron sisällä.

LIIMATAINEN HANNU 02.03.2009 16:41

No Etuniemessä ovat kaikki ne tarpeelliset, vaadittavat, palvelut ja karavaanarille reissussa tarpeelliset toimet läsna ja alueella. Sauna, pyykinpesut, tiskaus, keittiötarpeet etc., täysi palvelu, kohtuuhintaan! Kaikki tämä selviää parhaiten tulemalla alueelle ja kokemalla itse nämä. Ei tule pettymään.

KOISTINEN LEILA 02.03.2009 16:48

Näin on webbisivuillakin mainittu ja hyvä niin. Mutta kun vielä olisi mukana viekoitteleva kuva saunasta, houkutteleva grillikodasta, värisyttävä pyykkituvasta ja hersyvä alueen isännistä ja emännistä niin jopa vain olisi mukava lähteä liikkeelle....

Uskon kyllä vakaasti, että suosittelet mitä parhainta aluetta. Eikös ne hirvesalmelaiset olekin savolaisia? Savolaisten kanssa me karjalaiset aina pärjätään! Ja lappilaisten. Niin ja pohjalaisten. Ja kaikkien muittenkin.

TUOMI JYRKI 02.03.2009 17:15

Etuniemen hyvänä referenssinä olisi kuva Hannusta! Riittävän iso ja ruma mies.

Mutta vakavasti; Etuniemi on hieno alue. Ja isännät upeita persoonia. Tosin vain yhden olen tavannut, mutta niin oli vakuuttavan hyvä ja ystävällinen kuin vain savolainen voi olla. Vai voiko? Ihan miten vaan.

KOISTINEN LEILA 02.03.2009 17:39

Isot rumat miehet ovat AINA lepposia. Ainakin savolaiset.

LYLYOJA SEPPO 02.03.2009 17:57

Ei Hannu ole savosta,se on Lievestuoreelta Keksisuomesta.Ja aito K......ä.

JORVA OLLI 02.03.2009 19:08

Hittolainen tuota Hannua, sehän peittoaa sinut Leila mainonnan ammattilaisen mennen tullen. Eipä totisesti ole ihme jos Etuniemi on niin suosittu, johan tuolla puheripulilla saa aikaan vaikka mitä!

Mutta, paas kattoen Kuninkaanlähteen sivuja, siellä on kuvia ihan saunan sisältä saakka. Ja muitakin pictureita vaikka muille jakaa.

@Olli

KOISTINEN LEILA 02.03.2009 19:24

No niin, kävinpä sitten Kuninkaanlähteenkin sivut läpi. Tai ainakin kaikki kuvat. Ja toden totta siellä se kaivattu saunakuvakin oli. Loistavaa. Muutenkin paikka näytti hyvältä.

Tämä nettimarkkinointi on paras tapa löytää hyviä paikkoja. Minä en jaksa ja ehdi selata kaikkia kotisivuja läpi mutta kun täällä kuulee suosituksen niin silloin käy mielellään vilkaisemassa miltä paikka maistuu.

Otan siis edelleen vastaan hyviä suosituksia.

NYYSSÖNEN KAJ 02.03.2009 19:44

Qqnksiel tällaisii kinoksii http://picasaweb.google.fi/KajNyy1/KajPortugal0809#5273676030813443266

meilpäin nee oon aiaattu ettei mee juututtais niihin. Tiälllä on kulkurikesä jo parhaimillaan!

Algavestakaj

KOISTINEN LEILA 02.03.2009 19:59

Komeet kinokset mutta ei kyllä käy kateeksi. Minä nimittäin rakastan tätä kunnollista talvea. Ei ole itikoita eikä pinjan matoja.

Laitapa sivuille kuvia myös menopelisi sisältä (uskallanko edes pyytää), olisi kiva nähdä kuinka viihtyisät olosuhteet olet onnistunut rakentamaan. Tilaahan teillä ainakin pitäisi olla.

VÄLIAHDE JUSSI 02.03.2009 20:09

Ei kun Multarantaan siellä on hyvä meininki!

KOISTINEN LEILA 02.03.2009 20:23

Tsekkattu nyt tämäkin. Voi olla hyvä meininki mutta webbisivut on kyllä aika kamalat. Olisikohan aika jo uudistua?

Raahessa oltiinkin viimekesänä mutta kun ei heti löydetty yöpaikkaa niin ajettiin eteenpäin. Olisi kyllä kiva käydä kaikilla Suomen SFC-paikoilla. Ehkäpä vielä käynkin.

Mutta please, laittakaa webbisivut kuntoon. Se markkinointi kun ei maksa mitään.

SILMUNEN HANNU 02.03.2009 20:29

Minun kyllä käykaj kateeksi:) Olisin kovin mielelläni villinä ja vapaana vaikka tuolla Portugalissa, vaikka kunnon talvesta ja narskuvasta pakkasesta nautinkin.

Maisemat olivatkin tuttuja, repäisimme talvella 93-94 itsemme ja kolme alle kouluikäistä lastamme irti Suomen sohjoista, otimme pankista 10 000 markkaa lisää asuntolaianaa, ja ostimme pienen rupuisen matkaaja-merkkisen asuntovaunun. Kuukauden kiersimme Portugalia ja Perassa asustelimme leirintäalueella ennätykselliset 3 viikkoa.Koko matkan budjetti oli 30 000mk, ja se piti ja riitti, siis kolmen kuukauden reissuun. Ja sen kaiken saimme säästettyä kotihoidon tuesta ja yhden pienestä palkasta. No niin ja oli meillä taukoa asuntolainan lyhennyksistä. Mutta meinaan vain, että kun jotain oikein kovin haluaa, se monesti on mahdollista.

Ei etutelttaa, ei pihakalusteita, ei edes mattoa teltan edessä. Mutta lapset saivat kiipeillä kukkivissa mantelipuissa ja kylpeä pihalla pesuvadissa myrskylyhdyn valossa. Siellä Sagresissa tutkimme sitä Kolumbuksen kompassia (sulla kuvatekstinä suuntimalaite?) ja nippa nappa ehdimme juosten majakalle ihastelemaan auringonlaskua. Mutta oli se upea talvi, ei kurahousuja jalkaan kuin vasta kotona maaliskuussa:)

Matkan päätteeksi muuten myimme sen vaunun ja saimme maksettua pankille velkamme. Ja me jatkoimme tyytyväisenä telttailua. Mutta aina, joka ainoa kerta, eli monta kertaa vuodessa, kun ajamme Ruotsissa yhden määrätyn huoltiksen ohi, muistelemme onnellisina elämämme ensimmäistä yötä asuntovaunussa. Kuinka hienoa oli jo silloin olla villi ja vapaa, nukkua nietosten keskellä huoltiksen pihalla, kuunnellen turvallista lämmityslaitteen kohinaa. Olla kaikkialla ja ei missään. Ja lapsilla tonttumyssyt päässä.

t.Kaarina

VÄLIAHDE JUSSI 03.03.2009 11:04

Kiva kun kävit tuu uuvelleen. Niitä koti sivuja ollaan
uudistamassa. Olette kaikki Tervetulleita Multarantaan!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.